Pogledaj kada smo i protiv koga posljednji put dobili u gostima... samo to vrijedi 60% a za borbenost ću im dati ostatak, pogotovu Holetu koji je danas spasio čist gol sa linije i to glavom.GandalfSivi wrote: ↑23/11/2019 15:52Kako to izracuna?Maharadza wrote: ↑23/11/2019 15:16Najgore što smo i kao takvi opet bolje odigrali danas nego 90% proteklih utakmica. Ugl. sada je pritisak na konama pred derbi, nama i bod dobar.todd_smith wrote: ↑23/11/2019 14:51 Mi situacija 4 na 1 ne mozemo gola da zabijemo i zavrsimo utakmicu.
Boze sabura samo.![]()
Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Maharadza
#29526 Re: Utakmice.
- rocco_siffredi
#29527 Re: Utakmice.
Dobra utakmica.
Jedino Sabanovic glup.
Ono je penal za rodjene. Ako je svirao prekršaj, bilo je u 16, penal. Na drugu stranu sada sto nije ni bilo faula.
Sve ovo smrdi na Amarovu kuhinju. Sljedeće kolo je derbi, namjerno je ovo uradjeno da se prica o nama i sudiji do iduce sedmice.
Jedino Sabanovic glup.
Ono je penal za rodjene. Ako je svirao prekršaj, bilo je u 16, penal. Na drugu stranu sada sto nije ni bilo faula.
Sve ovo smrdi na Amarovu kuhinju. Sljedeće kolo je derbi, namjerno je ovo uradjeno da se prica o nama i sudiji do iduce sedmice.
-
todd_smith
#29528 Re: Utakmice.
rocco_siffredi wrote: ↑23/11/2019 16:16 Dobra utakmica.
Jedino Sabanovic glup.
- East_side
#29529 Re: Utakmice.
Hvala
- Logovan
#29530 Re: Utakmice.
Pobjedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
KRSTE VELKOSK!!!!
KRSTE VELKOSK!!!!
-
Ferid Avdic
#29531 Re: Utakmice.
vozdra masvi,rajvosa pionšam!
-
todd_smith
-
sencobih
#29533 Re: Utakmice.
Ne znam čemu tuga i toliko teških riječi trenera Veleža? Sasvim zasluženo smo ih dobili, još se može reći da su dobro i prošli. Čuj mi pravimo stadion, a vidi šta nam rade... Nek im bude čast što su se dobro branili protiv najjačeg tima u državi.
-
todd_smith
#29534 Re: Utakmice.
Nije lik nista slagao
- Logovan
#29535 Re: Utakmice.
Of skroz, pionsam, pionsam, nema sta drugo.
- Ultraviolent
#29536 Re: Utakmice.
Jos je rano, lahkapo.
I da Krste vise nikad ne krpi druge pozicije
- Logovan
#29537 Re: Utakmice.
Ma jeste rano, nego malo pozitivne zajebancije.Ultraviolent wrote: ↑23/11/2019 19:41 Jos je rano, lahkapo.
- rocco_siffredi
#29538 Re: Utakmice.
Ovi iz Borca stvarno nemaju obraza. A prozivaju naseg Đemiđića
kakve on veze ima sa sudijama
Begić ce prodati majku za svoju korist, a kamoli nas
Begić ce prodati majku za svoju korist, a kamoli nas
- rocco_siffredi
#29539 Re: Utakmice.
Decko, koliko je tebi godina? Tlinaest?
Ako im nakon pet golova treba loziona od nas, neka se prestanu baviti, ne fudbalom, nego i rekreativnim sportom.
Ako im nakon pet golova treba loziona od nas, neka se prestanu baviti, ne fudbalom, nego i rekreativnim sportom.
- Maharadza
#29540 Re: Utakmice.
Neka odu doktoru da im damu odreže ako im 5 komada nije dovoljno da proradi bijes, ponos i želja za osvetom. MUDA NA TEREN!rocco_siffredi wrote: ↑24/11/2019 09:33 Decko, koliko je tebi godina? Tlinaest?
-
duffy_duck
#29541 Re: Utakmice.
SAMO MUDA I POBJEDA ĆE DOĆI.
- Logovan
-
duffy_duck
#29543 Re: Utakmice.
U kakvom su navijaci sastavu,hocemo li svi ko jedan da odemo i podrzimo svoj klub ili da se opet brukamo sa 4.000 navijaca.??
- Logovan
#29544 Re: Utakmice.
SRAMOTA!
Ljudi nas lagano dobiše, a i nije čudno kada su naši igrači bili mrtvi. Još gore je kada pogledam da oni ni tri prilike nisu napravili, a zabili tri gola.
Ja goreg derbija od strane naših igrača nisam vidio ja mislim. Nikakve želje, truda, niko ništa, osim Ahmetovića koji je zaslužio prolaznu ocjenu. Velkoski sramotno odigrao, Rahmanović tanak, Gavrić se trudio ali igrao je onako vala, Tatar grozan, itd, da ne nabrajam dalje. Niti jedne jedine prilike nismo stvorili.
Jedino što je Velkoski ošutao u drugom, ali izblokirali mu šut.
Ne igra se ovako za FK Sarajevo, pogotovo ne u derbiju.
Ljudi nas lagano dobiše, a i nije čudno kada su naši igrači bili mrtvi. Još gore je kada pogledam da oni ni tri prilike nisu napravili, a zabili tri gola.
- rocco_siffredi
#29545 Re: Utakmice.
Ahmetović na jednu stranu, svima drugima od cistacice do Sabrine. Jebem vam mater za ove blamaze u 3 mjeseca protiv zelje. Mars Hadzicu u pm i ti i tvoji puleni u vidu Guzine, Milanovića i sličnih.
I ti Husrefe idi u kurac, kad sam govorio idi dok si na vrhu, ko gospodin. Ovako ces biti trener Sarajeva koji je od Zelje u jednoj sezoni primio 10 golova
Uspjeli ste sve sjebati u pola godine. FUJ!
I ti Husrefe idi u kurac, kad sam govorio idi dok si na vrhu, ko gospodin. Ovako ces biti trener Sarajeva koji je od Zelje u jednoj sezoni primio 10 golova
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#29546 Re: Utakmice.
Samo da upozorim, ono što nije dozvoljeno na temi o PL isto tako nije ni na ovim temama.
Da ne ponavljam šta je to, znaju svi koji su aktivni na ovom PDF-u.
Da ne ponavljam šta je to, znaju svi koji su aktivni na ovom PDF-u.
- budzetlija
#29547 Re: Utakmice.
Laz, primili smo osamrocco_siffredi wrote: ↑30/11/2019 19:06 Ahmetović na jednu stranu, svima drugima od cistacice do Sabrine. Jebem vam mater za ove blamaze u 3 mjeseca protiv zelje. Mars Hadzicu u pm i ti i tvoji puleni u vidu Guzine, Milanovića i sličnih.
I ti Husrefe idi u kurac, kad sam govorio idi dok si na vrhu, ko gospodin. Ovako ces biti trener Sarajeva koji je od Zelje u jednoj sezoni primio 10 golova![]()
- Silvester071
#29548 Re: Utakmice.
Pratim/citam forum vec dugo vremena fkt ali nikako da se aktivnije ukljucim u rasprave...Logovan wrote: ↑30/11/2019 18:41 SRAMOTA!
Ljudi nas lagano dobiše, a i nije čudno kada su naši igrači bili mrtvi. Još gore je kada pogledam da oni ni tri prilike nisu napravili, a zabili tri gola.Ja goreg derbija od strane naših igrača nisam vidio ja mislim. Nikakve želje, truda, niko ništa, osim Ahmetovića koji je zaslužio prolaznu ocjenu. Velkoski sramotno odigrao, Rahmanović tanak, Gavrić se trudio ali igrao je onako vala, Tatar grozan, itd, da ne nabrajam dalje. Niti jedne jedine prilike nismo stvorili.
![]()
Hajde da i ja napisem par rijeci u vezi ove subotnje utakmice.
Jako smo lose stajali na terenu, pogotovo poslije Hebibove povrede, kao da se sve "raspalo", igraci su nam po meni bili premekani u duelima, pogotovo u i oko 16-rca, dozvoljavali smo im sve...
U biti imao sam osjecaj kao da imaju igraca vise
Po meni, Husrefov poraz (da se odmah razumijemo, nisam nikakav mrzitelj Husrefa ili nesto slicno, bolesnik sam Sarajeva, jedino to
Formacijski je izgledalo da Gavric i Oremus igraju dva zadnja vezna u paru, ja koliko znam Oremus je kroz karijeru igrao uglavnom krilo, za Gavrica ne znam ali definitivno ne moze igrati na zadnjem veznom gdje se ocekuje da je on taj "razbijac", ima dobar pas, ali kao razbijac, klasicni zadnji vezni, ne uljeva povjerenje i kad uz to dodamo 4, 5 cistih lopti u bunar od strane Mirka, nisam ocekivao fkt to od njega...
Uglavnom tu smo tekmu izgubili, setali su nam kroz sredinu i krila kako su htjeli i ovdje u ovakvoj postavci Zelje trebao je jedan Stanojevic definitivno...
Ukratko cu (moje vidjenje) i o igracima koji su igrali derbi:
- Dzafic 5 (njegov prvi gol 100 %, u njegovu stranu, lopta ni pola metra od njega, definitivno kriva procjena...i za drugi gol snosi dio krivice, za procjenu/polozaj na golu, bio zakovan na liniji i to ako se dobro sjecam na prvoj stativi, glumio beka. Sa obzirom da njegovo zdravstveno stanje od ranije, cudi me da Markovic npr. nije dobio sansu, on je koliko znam bio i prvi golman Krupe proslu sezonu)
- Hebibovic - (cesto osporavan od sviju nas ali u ovakvom rosteru jako bitan igrac, trkacki, jedini koji motoriku da probije stranu, poslije njegove povrede, nigdje nas nije bilo, iskreno se nadam da nisi ligamenti u pitanju)
-Hodzic 5.5 ("namjestio" prvi gol, stigao loptu koju sam ja vidjeo u gol autu, jedino vrijedno spomena na ovoj tekmi, kasnije se izgubio u defanzivi, napravio smijesan penal (uz svesrdnu pomoc mislim Besima) ispadao kako je stigao, nastup za zaborav
- Lazic 5.5 (ni sjena igraca od prosle sezone, mislim da je on "krivac" za Krpicev gol)
- Serbecic 5.5 (imao je i on mnogo boljih tekmi za FKS, bespotreban crveni karton na kraju tekme koja je nazalost vec rijesena u njihovu korist)
- Oremus 5 (definitivno covjek nije za zadnjeg veznog, Husrefov promasaj uz koji se on "savrseno" izgubio u tekmi, pasovi u aut, na Istok, u noge Zeljinim igracima, ocekivao sam vise od njega ali kada sam vidjeo gdje igra
- Gavric 5.5 (gore sve vec receno)
- Velkoski 5.5 (ja ga "volim" kao igraca i mislim da momak gine za ovaj dres i da nije "zabusant" ali vec dugo ga nema, lutao i po svim pozicijama u ovoj sezoni, uklopio se u subotnje sivilo ekipe, motoricki medju slabijim igracima naseg kluba)
- Rahmanovic 5 (bolje da se nije ni skidao ovu tekmu, glavom negdje drugo, spreman za svadju i mlataranje, nikakve koristi od njega u subotu a za mene nas najbolji igrac i meni najdrazi ali sa nekim propuhom u glavi...energiju u subotu usmjerio u pogresnom pravcu,, nista nije pokazao, zasluzena zamjena)
- Tatar 5 (da li je taj momak igrao u subotu? Bez ijednog prodora, pravilnog pasa, najgora njegova tekma za FKS, disao na skrge od 35 minute po meni)
- Ahmetovic 6.5 (jedini igrac koji je zasluzio prolaznu ocjenu...gol koji je dao dokazao njegovu klasu, steta godina, ginuo za svaku loptu, "dobio" 10, 15 balona od nasih igraca, za svaki "poginuo" i koliko toliko se nosio sa njihovim stoperima ali sam nista nije mogao...krila daleko od njega, veza nije postojala. Jedinu pravu lopru u 16-rcu pretvorio u gol i budalom napravio njihovog stopera
- Letic 5 (da postoji manja ocjena od 5-tice, dao bih mu je, nista u ovoj kao i u vecini prethodnih tekmi. Mnogo vise sa ocekivao od njega)
- Milanovic 5 (zamjenio Rahmanovica a kao da nije...nije ni postojao kao ni Amer)
- Guzina 5 (ja sam tek sada vidjeo da ovaj covjek usao u subotu, znaci 0 bodova)
- Musemic 5 (njegov poraz, losa priprema utakmice, odabir igraca i formacija, da ne duzim)...
Ono jedino "dobro" u cjelokupnoj situacije je da isto bodova imamo kao i ovi nesretnici sa Grbavice, ali i losiji medjusobni definitivno sto je jako bitno...nesto u ekipi ne stima, nema one atmosfere, kohezije i nabrijanosti kao prosle sezone, ima tu i objektivnih faktora ali i dosta toga sto visi vec odavno (fizicka sprema ekipe, odnos trener - igrac(i), odnos uprava - trener itd...
Nadat' se najboljem i jako bitna sad tekma u subotu sa Zvijezdom i prijeko potrebna 3 boda...pa onda pauza i rjesavanje konkretnih pitanja u/oko ekipe...
- Dinostula
#29549 Re: Utakmice.
Gavric je ofanzivni vezni,Oremus je centralni ali eto kazu da moze igrati zadnjeg veznog.Jedino sto ne zamjeram nista Hodzicu on je krilo koje je zavaljeno na beku a vidis iz aviona da covjek to ne zna igrati.Ja bi protiv zvijezde poceo sa njim na desnom krilu.Silvester071 wrote: ↑02/12/2019 20:34Pratim/citam forum vec dugo vremena fkt ali nikako da se aktivnije ukljucim u rasprave...Logovan wrote: ↑30/11/2019 18:41 SRAMOTA!
Ljudi nas lagano dobiše, a i nije čudno kada su naši igrači bili mrtvi. Još gore je kada pogledam da oni ni tri prilike nisu napravili, a zabili tri gola.Ja goreg derbija od strane naših igrača nisam vidio ja mislim. Nikakve želje, truda, niko ništa, osim Ahmetovića koji je zaslužio prolaznu ocjenu. Velkoski sramotno odigrao, Rahmanović tanak, Gavrić se trudio ali igrao je onako vala, Tatar grozan, itd, da ne nabrajam dalje. Niti jedne jedine prilike nismo stvorili.
![]()
Hajde da i ja napisem par rijeci u vezi ove subotnje utakmice.
Jako smo lose stajali na terenu, pogotovo poslije Hebibove povrede, kao da se sve "raspalo", igraci su nam po meni bili premekani u duelima, pogotovo u i oko 16-rca, dozvoljavali smo im sve...
U biti imao sam osjecaj kao da imaju igraca vise![]()
Po meni, Husrefov poraz (da se odmah razumijemo, nisam nikakav mrzitelj Husrefa ili nesto slicno, bolesnik sam Sarajeva, jedino to)
Formacijski je izgledalo da Gavric i Oremus igraju dva zadnja vezna u paru, ja koliko znam Oremus je kroz karijeru igrao uglavnom krilo, za Gavrica ne znam ali definitivno ne moze igrati na zadnjem veznom gdje se ocekuje da je on taj "razbijac", ima dobar pas, ali kao razbijac, klasicni zadnji vezni, ne uljeva povjerenje i kad uz to dodamo 4, 5 cistih lopti u bunar od strane Mirka, nisam ocekivao fkt to od njega...
Uglavnom tu smo tekmu izgubili, setali su nam kroz sredinu i krila kako su htjeli i ovdje u ovakvoj postavci Zelje trebao je jedan Stanojevic definitivno...
Ukratko cu (moje vidjenje) i o igracima koji su igrali derbi:
- Dzafic 5 (njegov prvi gol 100 %, u njegovu stranu, lopta ni pola metra od njega, definitivno kriva procjena...i za drugi gol snosi dio krivice, za procjenu/polozaj na golu, bio zakovan na liniji i to ako se dobro sjecam na prvoj stativi, glumio beka. Sa obzirom da njegovo zdravstveno stanje od ranije, cudi me da Markovic npr. nije dobio sansu, on je koliko znam bio i prvi golman Krupe proslu sezonu)
- Hebibovic - (cesto osporavan od sviju nas ali u ovakvom rosteru jako bitan igrac, trkacki, jedini koji motoriku da probije stranu, poslije njegove povrede, nigdje nas nije bilo, iskreno se nadam da nisi ligamenti u pitanju)
-Hodzic 5.5 ("namjestio" prvi gol, stigao loptu koju sam ja vidjeo u gol autu, jedino vrijedno spomena na ovoj tekmi, kasnije se izgubio u defanzivi, napravio smijesan penal (uz svesrdnu pomoc mislim Besima) ispadao kako je stigao, nastup za zaborav
- Lazic 5.5 (ni sjena igraca od prosle sezone, mislim da je on "krivac" za Krpicev gol)
- Serbecic 5.5 (imao je i on mnogo boljih tekmi za FKS, bespotreban crveni karton na kraju tekme koja je nazalost vec rijesena u njihovu korist)
- Oremus 5 (definitivno covjek nije za zadnjeg veznog, Husrefov promasaj uz koji se on "savrseno" izgubio u tekmi, pasovi u aut, na Istok, u noge Zeljinim igracima, ocekivao sam vise od njega ali kada sam vidjeo gdje igra, nista vise nisam ocekivao od njega, promasio izjednacenje i mozda drugaciji zavrsetak tekme)
- Gavric 5.5 (gore sve vec receno)
- Velkoski 5.5 (ja ga "volim" kao igraca i mislim da momak gine za ovaj dres i da nije "zabusant" ali vec dugo ga nema, lutao i po svim pozicijama u ovoj sezoni, uklopio se u subotnje sivilo ekipe, motoricki medju slabijim igracima naseg kluba)
- Rahmanovic 5 (bolje da se nije ni skidao ovu tekmu, glavom negdje drugo, spreman za svadju i mlataranje, nikakve koristi od njega u subotu a za mene nas najbolji igrac i meni najdrazi ali sa nekim propuhom u glavi...energiju u subotu usmjerio u pogresnom pravcu,, nista nije pokazao, zasluzena zamjena)
- Tatar 5 (da li je taj momak igrao u subotu? Bez ijednog prodora, pravilnog pasa, najgora njegova tekma za FKS, disao na skrge od 35 minute po meni)
- Ahmetovic 6.5 (jedini igrac koji je zasluzio prolaznu ocjenu...gol koji je dao dokazao njegovu klasu, steta godina, ginuo za svaku loptu, "dobio" 10, 15 balona od nasih igraca, za svaki "poginuo" i koliko toliko se nosio sa njihovim stoperima ali sam nista nije mogao...krila daleko od njega, veza nije postojala. Jedinu pravu lopru u 16-rcu pretvorio u gol i budalom napravio njihovog stopera
- Letic 5 (da postoji manja ocjena od 5-tice, dao bih mu je, nista u ovoj kao i u vecini prethodnih tekmi. Mnogo vise sa ocekivao od njega)
- Milanovic 5 (zamjenio Rahmanovica a kao da nije...nije ni postojao kao ni Amer)
- Guzina 5 (ja sam tek sada vidjeo da ovaj covjek usao u subotu, znaci 0 bodova)
- Musemic 5 (njegov poraz, losa priprema utakmice, odabir igraca i formacija, da ne duzim)...
Ono jedino "dobro" u cjelokupnoj situacije je da isto bodova imamo kao i ovi nesretnici sa Grbavice, ali i losiji medjusobni definitivno sto je jako bitno...nesto u ekipi ne stima, nema one atmosfere, kohezije i nabrijanosti kao prosle sezone, ima tu i objektivnih faktora ali i dosta toga sto visi vec odavno (fizicka sprema ekipe, odnos trener - igrac(i), odnos uprava - trener itd...
Nadat' se najboljem i jako bitna sad tekma u subotu sa Zvijezdom i prijeko potrebna 3 boda...pa onda pauza i rjesavanje konkretnih pitanja u/oko ekipe...
- rocco_siffredi
#29550 Re: Utakmice.
Hodzic mislim ne igra u Ugljeviku, pauzira zbog zutih.