Gostujući navijači morat će biti na stadionu, odnosno južnoj tribini, dva sata prije utakmice.
Moramo na stadionu biti do 14 sati, a do 14 sati se prodaju karte u našem fan shopu.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Normala su to stvariavetinja wrote: ↑30/11/2019 11:39 https://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/up ... kmici/5538
Gostujući navijači morat će biti na stadionu, odnosno južnoj tribini, dva sata prije utakmice.
Moramo na stadionu biti do 14 sati, a do 14 sati se prodaju karte u našem fan shopu.![]()
Hajde uključi mozak i dobro razmisli kakve veze pitari kao navijaci i uprava imaju veze s ovim?
Šuplja. Mi odavno imamo samo na papiru navijače Sarajeva i Želje, u stvarnosti, to su navijači Evropskih klubova. Jer čim mogu doći protiv Atalante, Celtika, a ne mogu protiv Zelje/Sarajeva, za mene to nisu navijači mog/tvog kluba, već gore spomenutih klubova.decko_sa_kovaca wrote: ↑30/11/2019 12:07 Dobro husref rece na onom interviju kakve smo to mi uslove omogucili da privucemo gledaoce
Vrlo je lagano za skontati ako MUP bude zaustavio i kurcio se kako to obicno rade i rekao necete na utakmicu jer ste morali biti tu do 2 bice pendreka po bubrezima i razbježačete se po skenderiji ili gdje se vec okupljate.decko_sa_kovaca wrote: ↑30/11/2019 12:27 Al ne kontam manijaci najavili polazak kortea oko 2 ja kako znam i to se mora s mupom organizovat
Decko sve zna, samo zarez ne zna staviti...Inace tipicni primjer balavca u nasem drustvu...90minut wrote: ↑30/11/2019 12:30Vrlo je lagano za skontati ako MUP bude zaustavio i kurcio se kako to obicno rade i rekao necete na utakmicu jer ste morali biti tu do 2 bice pendreka po bubrezima i razbježačete se po skenderiji ili gdje se vec okupljate.decko_sa_kovaca wrote: ↑30/11/2019 12:27 Al ne kontam manijaci najavili polazak kortea oko 2 ja kako znam i to se mora s mupom organizovat
Radili su gore stvari 10 puta.
Melbourne_Australia wrote: ↑30/11/2019 12:04 Rekoh ja juce, mazija do bola..U gradu je 4 stepena a na kosevu je -7Nece biti ni 10 milja...Cuj 2 sata prije tekme da budes na jugu , pogotovu po ovoj zimi..Pa majku vam jebem ludu..
Ti nisi vidio derbija pitanje je koliko vremena pusti da odgovorim onom ko ide ti samo na klixu piskaraš.Melbourne_Australia wrote: ↑30/11/2019 12:52Decko sve zna, samo zarez ne zna staviti...Inace tipicni primjer balavca u nasem drustvu...90minut wrote: ↑30/11/2019 12:30Vrlo je lagano za skontati ako MUP bude zaustavio i kurcio se kako to obicno rade i rekao necete na utakmicu jer ste morali biti tu do 2 bice pendreka po bubrezima i razbježačete se po skenderiji ili gdje se vec okupljate.decko_sa_kovaca wrote: ↑30/11/2019 12:27 Al ne kontam manijaci najavili polazak kortea oko 2 ja kako znam i to se mora s mupom organizovat
Nebitno šta je prije bilo, ja ti kažem da će se najnormalnije ulaziti jer nije pravovremeno najavljeno drugačije.