Nikako jarane. Najiskrenije. ima je negdje na forumu, ali u mene hejbet postova, treba to naći.
Evo, odoh opet sad pokušati pronaći u kompu.
Nikako jarane. Najiskrenije. ima je negdje na forumu, ali u mene hejbet postova, treba to naći.
Digli se obojica, Dzafke ruco s papom a vecera s predsjednikom Italije, Zeljko kod Amera, a zadnja nada u vidu vitalnog nacionalnog Mileta na potezu Doboj - Nevesinje.Maraschino wrote: ↑28/11/2019 20:26 Ovaj kao da je na Pantovcak otisao pa nikako da dodje.
Aloooo to je Amerika druze.
Koja čast. Valja Šefku gledati u čehru a još i sačuvati apetit.Dzafke ruco s papom a vecera s predsjednikom Italije.
Ajde da vidimo rezultate tog lobiranjaasker wrote: ↑28/11/2019 20:33Digli se obojica, Dzafke ruco s papom a vecera s predsjednikom Italije, Zeljko kod Amera, a zadnja nada u vidu vitalnog nacionalnog Mileta na potezu Doboj - Nevesinje.Maraschino wrote: ↑28/11/2019 20:26 Ovaj kao da je na Pantovcak otisao pa nikako da dodje.
Ne mirise na dobro![]()
'ajdeMorningStar wrote: ↑28/11/2019 20:41Ajde da vidimo rezultate tog lobiranjaasker wrote: ↑28/11/2019 20:33Digli se obojica, Dzafke ruco s papom a vecera s predsjednikom Italije, Zeljko kod Amera, a zadnja nada u vidu vitalnog nacionalnog Mileta na potezu Doboj - Nevesinje.Maraschino wrote: ↑28/11/2019 20:26 Ovaj kao da je na Pantovcak otisao pa nikako da dodje.
Ne mirise na dobro![]()
![]()
Ali zamisli s čim se to zadovoljava i što im je dokaz kompetencije članova predsjedništva, to da ih je netko primio u posjetu i to nakon što su čekali punu godinu dana....ne možeš ostati od sreće eto Komšu primio prvi pomoćnik zamjenika asistenta za politička pitanja...Hafis wrote: ↑28/11/2019 20:40Koja čast. Valja Šefku gledati u čehru a još i sačuvati apetit.Dzafke ruco s papom a vecera s predsjednikom Italije.
Znali se što su riješili?
S papom je valjda raspravljao o reformi vjeronauka u KŠC Sarajevo, a ne znam što je mogao raspravit is Mattarellom.
Isplatnije mu je bilo sastati se s kakvim pomoćnikom zamjenika glavnog pomoćnika u USA administraciji.
Samo se nadam da nije kakav novi zulum i majorizacija u najaviHafis wrote: ↑28/11/2019 20:40Koja čast. Valja Šefku gledati u čehru a još i sačuvati apetit.Dzafke ruco s papom a vecera s predsjednikom Italije.
S papom je valjda raspravljao o reformi vjeronauka u KŠC Sarajevo, a ne znam što je mogao raspravit is Mattarellom.
Isplatnije mu je bilo sastati se s kakvim pomoćnikom zamjenika glavnog pomoćnika u USA administraciji.
E jebat ga. Pa što bi ti očekivao? 'Kome su interesantni? Ne samo njihA dvojica, već inače sva naša politička garnitura. Zadnji ološ u Europi, a ako ih i prime to je iz neke debele koristi, ili iz samilosti. Treće opcije nema.Kolinda wrote: ↑28/11/2019 20:45Ali zamisli s čim se to zadovoljava i što im je dokaz kompetencije članova predsjedništva, to da ih je netko primio u posjetu i to nakon što su čekali punu godinu dana....ne možeš ostati od sreće eto Komšu primio prvi pomoćnik zamjenika asistenta za politička pitanja...Hafis wrote: ↑28/11/2019 20:40Koja čast. Valja Šefku gledati u čehru a još i sačuvati apetit.Dzafke ruco s papom a vecera s predsjednikom Italije.
Jes' izbriso onaj post?Kolinda wrote: ↑28/11/2019 20:45
Ali zamisli s čim se to zadovoljava i što im je dokaz kompetencije članova predsjedništva, to da ih je netko primio u posjetu i to nakon što su čekali punu godinu dana....ne možeš ostati od sreće eto Komšu primio prvi pomoćnik zamjenika asistenta za politička pitanja...
Moguće, svi vas vole i na vašoj su strani. Pogotovo Talijani.asker wrote: ↑28/11/2019 20:48Samo se nadam da nije kakav novi zulum i majorizacija u najaviHafis wrote: ↑28/11/2019 20:40Koja čast. Valja Šefku gledati u čehru a još i sačuvati apetit.Dzafke ruco s papom a vecera s predsjednikom Italije.
Isplatnije mu je bilo sastati se s kakvim pomoćnikom zamjenika glavnog pomoćnika u USA administraciji.![]()
ovo ti maloMorningStar wrote: ↑28/11/2019 20:41Ajde da vidimo rezultate tog lobiranjaasker wrote: ↑28/11/2019 20:33Digli se obojica, Dzafke ruco s papom a vecera s predsjednikom Italije, Zeljko kod Amera, a zadnja nada u vidu vitalnog nacionalnog Mileta na potezu Doboj - Nevesinje.Maraschino wrote: ↑28/11/2019 20:26 Ovaj kao da je na Pantovcak otisao pa nikako da dodje.
Ne mirise na dobro![]()
![]()

Dovedite narikače iz Srbije kad Mehta bude napuštao voljeni press centar pa neka ga isprate kako Bog zapovijeda...asker wrote: ↑28/11/2019 20:50Jes' izbriso onaj post?Kolinda wrote: ↑28/11/2019 20:45
Ali zamisli s čim se to zadovoljava i što im je dokaz kompetencije članova predsjedništva, to da ih je netko primio u posjetu i to nakon što su čekali punu godinu dana....ne možeš ostati od sreće eto Komšu primio prvi pomoćnik zamjenika asistenta za politička pitanja...
Eno Mekte na twitteru![]()
Jel Krešic izjavio il nijeHafis wrote: ↑29/11/2019 18:41 Slobodna Bosna'?
Još samo nisu s riječi prešli na djela.
Ja ne znam kako ovo RAK tolerira. Poskok je za njih Vesela sveska. Ne znam gdje ta seljadija više vuče inspiraciju....dnevno po 50-60 gluposti ispale, ali što je najgore: ratnohuškačkih gluposti.
Da imaju nekim čudom vlast, svi bi nebošnjaci žute zvijezde nosili na rukavu.