ljudi su ljudi, zivotinje su zivotinje
seksulani nagoni nisu zivotinjski, vec bioloska, emocionalna i psihicka potreba
ljudi su ljudi, zivotinje su zivotinje
Eh da ih je par puno vise nego sto svi mislimo da ih imaMorningStar wrote: ↑28/11/2019 18:19Ne znam ja sam imao par djevojaka koje su trazile da ih zovem kurvicom u krevetuwalter kurtz wrote: ↑28/11/2019 18:18 Termin kurva i drolja je meni takav kompliment i sexy jos kad joj to na celu napisem karminom dok me oralno zadovoljava i jos osjetim da i nju to pali jbt![]()
![]()
![]()
sta cu jesam li ja tu kriv
![]()
![]()
![]()
Ovdje je opet pitanje šta je starije. Ako znam da se neko ponašanje opisujem takvim pojmom, i tako se ponašam, naivno je, licemjerno itd, ljutiti se ako me tako zovu.Connaisseur Karlin wrote: ↑28/11/2019 18:15pa procitaj slut shamingHakiz wrote: ↑28/11/2019 18:12Da, zašto je pežorativan?Connaisseur Karlin wrote: ↑28/11/2019 18:03
to je vzano za tvoj "drolja" komnatar , a piupiu ti je lijepo pitalal, zasto se "dozivljava" pezorativno , kuzis li sad malo bolje![]()
Ako se žena svojom voljom ponaša na način koji se tim terminom pisuje, zašto bi joj smetalo da je tako zovu?![]()
a zasto je tako zvati, od toliko rijeci u jednom jeziku, vi samo znate za rijeci kurva i drolja![]()
hvala, ali meni se to ne dopadaHakiz wrote: ↑28/11/2019 18:22
Ovdje je opet pitanje šta je starije. Ako znam da se neko ponašanje opisujem takvim pojmom, i tako se ponašam, naivno je, licemjerno itd, ljutiti se ako me tako zovu.
S tobom ću se složiti da nema potrebe opisivati neka ponašanja posebnim nazivima, ali društva tako funkcionišu. Svako treba neprijatelja.
De ba. Seskualni nagon ima samo jednu funkciju, to je radnja u funkciji stvaranja potomstva.Connaisseur Karlin wrote: ↑28/11/2019 18:19ljudi su ljudi, zivotinje su zivotinje
seksulani nagoni nisu zivotinjski, vec bioloska, emocionalna i psihicka potreba![]()
Nije u opšteprihvaćenom smislu te riječi i u standardnim društvenim situacijama.
Hakiz wrote: ↑28/11/2019 18:26De ba. Seskualni nagon ima samo jednu funkciju, to je radnja u funkciji stvaranja potomstva.Connaisseur Karlin wrote: ↑28/11/2019 18:19ljudi su ljudi, zivotinje su zivotinje
seksulani nagoni nisu zivotinjski, vec bioloska, emocionalna i psihicka potreba![]()
To što mi osjećamo potrebu da se seksamo i ugodu kada se seksamo, to je da bi nas priroda natjerala da tu funkciju što češće i više obavljamo jer time povećavamo broj potomaka i vrsta u cjelini ima veće šanse i napreduje.
Ma ne diram je. Zao mi koliko joj je tesko jer je zensko.
Očekivala sam ja to, znam čitati i skontati da je nešto pod navodnicima. Samo nisam znala da se momci ovoliko interesuju za feminizam, kao ni za 'feminizam'.MorningStar wrote: ↑28/11/2019 20:36Sam naslov ti govori da nije ono sto si ocekivala - hint feminizam pod navodnicima![]()
![]()
Sto je sto puta gore nego kad je muskarac nazove droljom.Connaisseur Karlin wrote: ↑28/11/2019 18:18pod "vas" sa aludirala na msukrace,a istina i zene vole optuziti drugu zenu kao droljomMorningStar wrote: ↑28/11/2019 18:16Odkud ti "znas" da ja zene zovem droljama ? Nasuprot meni apsulutno ne pada na pamet, jer kako i ja volim pocesto da mjenjam partnerku tako i one koje vole partnere da mjenjaju.... njihova stvarConnaisseur Karlin wrote: ↑28/11/2019 18:13
pa nisu nnista bolje od vas koji zovete zenama droljama, isti se jadni nivo![]()
![]()
Na braniku otadžbine ali ne i majkovine?
Connaisseur Karlin wrote: ↑28/11/2019 17:13 su se desili zahvaljujuci zenama
povijest o zenama je jos uvijek skarivena u ladicama prasnajavih arhiva
https://www.youtube.com/results?search_ ... t+of+woman+
Pa, neko mora da pazi da se ne pretjera u histeriji.piupiu wrote: ↑28/11/2019 21:01Očekivala sam ja to, znam čitati i skontati da je nešto pod navodnicima. Samo nisam znala da se momci ovoliko interesuju za feminizam, kao ni za 'feminizam'.MorningStar wrote: ↑28/11/2019 20:36Sam naslov ti govori da nije ono sto si ocekivala - hint feminizam pod navodnicima![]()
![]()
trvdnja nije absoluttnaAleksoMKD wrote: ↑29/11/2019 16:29Connaisseur Karlin wrote: ↑28/11/2019 17:13 su se desili zahvaljujuci zenama
povijest o zenama je jos uvijek skarivena u ladicama prasnajavih arhiva
https://www.youtube.com/results?search_ ... t+of+woman+
Apsolutno, no moje tvrdnje stoje u slucajima koje sam pomenuo.
pa upravo vi histerisete ne temiHakiz wrote: ↑29/11/2019 16:49Pa, neko mora da pazi da se ne pretjera u histeriji.piupiu wrote: ↑28/11/2019 21:01Očekivala sam ja to, znam čitati i skontati da je nešto pod navodnicima. Samo nisam znala da se momci ovoliko interesuju za feminizam, kao ni za 'feminizam'.MorningStar wrote: ↑28/11/2019 20:36
Sam naslov ti govori da nije ono sto si ocekivala - hint feminizam pod navodnicima![]()
![]()