Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Averus wrote: ↑28/11/2019 14:25
Ma moj vrh je nekih 650KM, ali eto recimo mogao bih se pružiti za neki baš dobar još stoju maksimalno
Najsretniji bih bio sa 300-400KM
Note 7 Pro bih odmah uzeo da je amoled, znači ne bih ni razmišljao.
A sad plešem između A70, 9t/9t pro i p20 pro
P20 pro vec star uredjaj, A70 kao i vecina samsunga, da nije flegship, njesra. Probaj mi 9t/ mi 9t pro, ja prezadovoljan a smartam se naprednijim korisnikom. A ako mozes malo se ispruziti onda OP 7, 7T ili 7 Pro. To ce biti moj sledeci.
Evo se pocastih redmi note 8. Samo cu reci, nevjerovatno sta se dobije za ove pare, nista vise. Dosla mi je notifikacija za miui 11 , jel se neko vec prebacio, ima li problema nekih, ili mogu odmah i to odradit.
Averus wrote: ↑28/11/2019 14:41
Ma ništa, gledajući sve, mislim da ću ići na 9t pro ako ikako mognem. Ako ne, onda 9t.
Ne mogu više da istražujem jebiga
9T Pro se ne isplati, sve sto dobijas je bolji cipset i brzi punjac za 200KM vise. Bolje ostavi 200KM u dzep i uzmi 9T. A70 ne gledaj, osim ako ti je jedino bitno da uzimas Samsung.
Evo prije sahatak legao Xiaomi Redmi Note 8 Pro, preko BH Telecoma na 24 rate.
Turio ga da se napuni na 100% (baterija pokazivala 71% napunjenosti), a zatim ide drkanje.
Averus wrote: ↑28/11/2019 16:10
Koji god da odlučim, sad kontam da li da idem na 128gb ili 64gb verziju
Realno, nisam nikad napunio ni 32gb na Honor 8...
Oni ne podrzavaju memorijske. Samo dva sima, ali sim i memorijska ne moze. Zavisi sta radis, ja koristom 64.
i ja sam mislio sta ce mi vise od 64 gb, pa onda stavio 2 navigacije, pa video snimci fotke i pise 52 gb otislo ( koristim 2 sima )...e onda sam kupio 128 gb i zabole me...
Ima li koga.
Upravo sam u saturn u njemackoj.
Xiaomi MI A3 sa 4+64gb kosta 159€
Jel to dobra cijena za telefon sa pravom garancijom.
Kakav je taj mob inace.
Jel to ok da kupim zeni.
rovac13 wrote: ↑28/11/2019 18:17
Ima li koga.
Upravo sam u saturn u njemackoj.
Xiaomi MI A3 sa 4+64gb kosta 159€
Jel to dobra cijena za telefon sa pravom garancijom.
Kakav je taj mob inace.
Jel to ok da kupim zeni.
dobra cijena
inace je odlican mobitel za ulozene pare
sasvim je ok
rovac13 wrote: ↑28/11/2019 18:36
Note 8 pro mogu kupit za 170 € ali na gsm arena mi sumnjiv.Onaj lijevi procesor i 4g freq siromasne.Mozda za kinesko trziste.On nije u ovoj radnji.
čuj sumnjiv mu procesor i još ljevi, dijasporske muke vaskolike, a milion recenzija na yt o istom on ovde pita i još dijasporac