To sto ti radis, nije citanje izmedju redova vec izvlacenje iz konteksta. Za takve kao ti je damir napisao poruku na kraju. Da bi lakse prepoznao, ofarbao sam ti crvenom bojom..malakh wrote: ↑27/11/2019 23:26 malo između redova da pročitamo:
damir se ne misli kandidirati na sljedećim izborima, nezadovoljan je vladom, jer je mogla više. pojavila se nova parlamentarna grupa koja šestorku pretvara u sedmorku i traži svoje mjesto u preraspodjeli fotelja. ako se ne udovolji, moglo bi se sasvim slučajno glasovati za vladu koja će učiniti više...U nauci, u životu pa i u politici, kada dođeš u poziciju da zadate ciljeve, pa i obećanja, ne možeš ostvariti na jedan način, onda ti ne preostaje ništa drugo nego da pronađeš neki drugi način da to uradiš. Posebno kada su ti data riječ i zacrtani plan i program bitniji od političke popularnosti ili glasova na sljedećim izborima, na koje svakako ne računaš. U svakom slučaju, u proteklih godinu dana mnogo toga je urađeno, a moglo se i još više. Suradnja sa kolegama iz kluba je bila korektna, određena neslaganja sa rukovodstvom stranke davno elaborirana. No, ne treba se nikada osvrtati unazad, osim da bi se shvatile greške i na njima učilo. Na kraju, očekujem da ćemo kroz novu parlamentarnu grupu moj imenjak i ja značajno efikasnije doprinijeti realizaciji zacrtanih 300 mjera šestorke (sada još jače sedmorke), a posebno iz oblasti obrazovanja i nauke. I da na kraju, za one zlurade, mi smo u raji mogli sve oprostiti, ali papke (a posebno one političke) nikada
namazan je profa. što bi se u mojoj staroj mahali reklo, odradio ih je kao levate.
A uz to, cudi me sto nisi oznacio ovo velikim slovima sto pise