Nisam odavno bio na forumu ...
https://m.youtube.com/watch?v=i4udWjudsSQ
Bem ti ove reprezentativne pauze.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
De ne pametuj zivo ti.....cim se spomene Amar kao da ti je najbliza familija spomenuta. Eric je karina od golmana i Kjosevski je za njega Sep Majer i vozdrica. Oba gola Ericeva.Radio Sarajevo wrote: ↑24/11/2019 17:49 Krpić najgori danas.
Dovedi nekog boljeg i plati ga, niko ti ne brani.
Kakve veze ima koliko si imao suteva kad imas golmana koji zajebe svih tih 18. I kojim tudjim kurcem.Radio Sarajevo wrote: ↑24/11/2019 17:53
Jok eto, tebe ću slušati kako pametuješ, vazda iste gluposti pričaš.
Imali smo 18 šuteva, a oni pet, nekad izgubiš takvu utakmicu i to je to. Lako je tuđim kurcem gloginje mlatiti.
Ama ovaj decko je prekratak sve sto ide ispod precke moras zazmiriti.....Vedran je od njega jaci na liniji 10 puta...nije problem i golman je covjek i mora kiksati ali ovo je vec ne znam koji Ericev kiks. Nemam stvarno nista protiv decka ali aposlutno nicim me nije kupio da je bolji od Vedrana. Pa Fejizc je za Erica zaista golmanicna. Po meni on je velika Amarova fula i Vedran je zasluzio da dobije opet sansu.Burdus wrote: ↑24/11/2019 18:10 Da dovedes sada Bufona ako se sa njim ne radi bice ko Eric ili Vedran.
Od odlaska Ese mi nemamo trenera golmana. Neki nekvalifikovani likovi se na papiru vode kao treneri da bi platu dobili
Bez veze vam je napadati golmane, korisnije je pljuvati one koji ih treniraju.
Radio Sarajevo wrote: ↑24/11/2019 17:53
Jok eto, tebe ću slušati kako pametuješ, vazda iste gluposti pričaš.
Imali smo 18 šuteva, a oni pet, nekad izgubiš takvu utakmicu i to je to. Lako je tuđim kurcem gloginje mlatiti.