Vidiš, postoji ova stranica, zove se google.com, ukucaš ime i izbaci ti dosta toga, prvi članak bi trebao biti dovoljan da sve to saznaš.
Popularne stvari koje ne kontam
-
Heller
#27701 Re: Popularne stvari koje ne kontam
-
Tempo
- ZeModerator
#27702 Re: Popularne stvari koje ne kontam
- Hank Paldum
#27703 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam osobu koja je iz Maglaja, Prištine, Berna, Tokija, Detroita, Toronta itd. a navija za Bayern, Real, Barcelonu, Manchester i to ne što voli pogledati dobru utakmicu i uigran tim sa zvijezdama kao što volim ja i mnogi nego oni hardcore fanovi što u Doboju nosi ponosno dres Juventusa, obavezno je učlanjen na Facebook grupi tog kluba ili je član fan cluba. Gdje su tu identifikacija i ljubav prema klubu? Samo ko je iz Milana može osjećati nešto prema Milanu. Naravno nećeš nikada čuti da kada Bosanac, Marokanac,Japanac, Srbijanac navijaju za strani klub da će navijati za Shefffield United nego je uvijek Machster United, znači da će svi navijači Barcelone van Katalonije sutra kada Barcelona oslabi a ojača Osasuna zamijeniti dresove.
-
Heller
#27704 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Il se međusobno oslovljavaju Bavarci, KatalonciHank Paldum wrote: ↑22/11/2019 22:57 Ne kontam osobu koja je iz Maglaja, Prištine, Berna, Tokija, Detroita, Toronta itd. a navija za Bayern, Real, Barcelonu, Manchester i to ne što voli pogledati dobru utakmicu i uigran tim sa zvijezdama kao što volim ja i mnogi nego oni hardcore fanovi što u Doboju nosi ponosno dres Juventusa, obavezno je učlanjen na Facebook grupi tog kluba ili je član fan cluba. Gdje su tu identifikacija i ljubav prema klubu? Samo ko je iz Milana može osjećati nešto prema Milanu. Naravno nećeš nikada čuti da kada Bosanac, Marokanac,Japanac, Srbijanac navijaju za strani klub da će navijati za Shefffield United nego je uvijek Machster United, znači da će svi navijači Barcelone van Katalonije sutra kada Barcelona oslabi a ojača Osasuna zamijeniti dresove.
- Jack Be Nimble
#27705 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Znam ja Amere koji maksuz odu u Sarajevo na derbiHank Paldum wrote: ↑22/11/2019 22:57 Ne kontam osobu koja je iz Maglaja, Prištine, Berna, Tokija, Detroita, Toronta itd. a navija za Bayern, Real, Barcelonu, Manchester i to ne što voli pogledati dobru utakmicu i uigran tim sa zvijezdama kao što volim ja i mnogi nego oni hardcore fanovi što u Doboju nosi ponosno dres Juventusa, obavezno je učlanjen na Facebook grupi tog kluba ili je član fan cluba. Gdje su tu identifikacija i ljubav prema klubu? Samo ko je iz Milana može osjećati nešto prema Milanu. Naravno nećeš nikada čuti da kada Bosanac, Marokanac,Japanac, Srbijanac navijaju za strani klub da će navijati za Shefffield United nego je uvijek Machster United, znači da će svi navijači Barcelone van Katalonije sutra kada Barcelona oslabi a ojača Osasuna zamijeniti dresove.
- Hank Paldum
#27706 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Znao sam dva brata iz Zenice, nisu nikada bili u Njemačkoj, jedan stravstveni fan Bayerna, drugi Dortmunda, kaže jedan drugom na dan utakmice "Ovaj put ćemo vam yebat majku"
Dobri suJack Be Nimble wrote: ↑22/11/2019 23:56 Znam ja Amere koji maksuz odu u Sarajevo na derbi. To su oni hipsterski navijaci. Jebes Trafford, daj Grbavicu
![]()
-
Heller
#27707 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ja znam isto jednog Amera i jarana mu Jaska idu u BG i SA na svaki derbi.Jack Be Nimble wrote: ↑22/11/2019 23:56Znam ja Amere koji maksuz odu u Sarajevo na derbiHank Paldum wrote: ↑22/11/2019 22:57 Ne kontam osobu koja je iz Maglaja, Prištine, Berna, Tokija, Detroita, Toronta itd. a navija za Bayern, Real, Barcelonu, Manchester i to ne što voli pogledati dobru utakmicu i uigran tim sa zvijezdama kao što volim ja i mnogi nego oni hardcore fanovi što u Doboju nosi ponosno dres Juventusa, obavezno je učlanjen na Facebook grupi tog kluba ili je član fan cluba. Gdje su tu identifikacija i ljubav prema klubu? Samo ko je iz Milana može osjećati nešto prema Milanu. Naravno nećeš nikada čuti da kada Bosanac, Marokanac,Japanac, Srbijanac navijaju za strani klub da će navijati za Shefffield United nego je uvijek Machster United, znači da će svi navijači Barcelone van Katalonije sutra kada Barcelona oslabi a ojača Osasuna zamijeniti dresove.. To su oni hipsterski navijaci. Jebes Trafford, daj Grbavicu
![]()
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#27708 Re: Popularne stvari koje ne kontam
U pm koji levat dovede bebu u šiša bar
Ljetos prolazim, na malti puna mahala beba
A tako i u ostalim bastama
vani i nekako, al prije nekoliko dana, prolazim navecer na CVili, ona u Butmirovoj zgradi, unutra napuseno, jednom rukom dudla drugom bebu drzi
Ljetos prolazim, na malti puna mahala beba
A tako i u ostalim bastama
vani i nekako, al prije nekoliko dana, prolazim navecer na CVili, ona u Butmirovoj zgradi, unutra napuseno, jednom rukom dudla drugom bebu drzi
-
Heller
#27709 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Navijanje za ovu talibančinu Khabiba samo jer je musliman.
- MorningStar
#27710 Re: Popularne stvari koje ne kontam

- vjesticanametli
- Edin H.
- Logovan
#27713 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ti ljudi su fakat kreteni. Par puta sam vidio bebe i malu djecu u nargila kafićima. Fuj, jebo te tako ih trovati, fakat nevjerovatno.
- L3D3NA
#27714 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam sta komsija busi i rusi u svom stanu evo vec 5i mjesec, ali ono fakat ne kontam 
-
Zoya
#27715 Re: Popularne stvari koje ne kontam
- SmokingMan
#27716 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Fakat zabraniti dim u šlaufu, otelo se kontroli...
Ono, jedne prilike "udruženje aromatskih oblaka" za klix izjaviše kako dim nargile nije štetan.
Da im doneseš punu kutiju dokaza oni onako slijepi od dima ne bi ni vjerovali.
"Ko čita te gluposti što pišu stranci".... Takav je mentalni sklop prosječnog balkanca.
Ono, jedne prilike "udruženje aromatskih oblaka" za klix izjaviše kako dim nargile nije štetan.
"Ko čita te gluposti što pišu stranci".... Takav je mentalni sklop prosječnog balkanca.
-
Zoya
#27717 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Zar nije nedavno bio slučaj da su par njih fasovali infekciju grla ili pluća? Hm.SmokingMan wrote: ↑23/11/2019 22:35 Fakat zabraniti dim u šlaufu, otelo se kontroli...
Ono, jedne prilike "udruženje aromatskih oblaka" za klix izjaviše kako dim nargile nije štetan.![]()
- SmokingMan
#27718 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Jesu, i opet se neće ništa poduzeti...Zoya wrote: ↑23/11/2019 22:47Zar nije nedavno bio slučaj da su par njih fasovali infekciju grla ili pluća? Hm.SmokingMan wrote: ↑23/11/2019 22:35 Fakat zabraniti dim u šlaufu, otelo se kontroli...
Ono, jedne prilike "udruženje aromatskih oblaka" za klix izjaviše kako dim nargile nije štetan.![]()
U SAD je jedan momak od 17-18.god dobio kolaps pluća zbog korištenja elektronske cigarete (mislim čak da je supstanca iz kanabisa bila odgovorna). Nešto se poduzelo, i mesečini da će tu gornu granicu korištenja vaporinga podići na 22.godine. Mada, u globalu to treba zabraniti, što je opet nemoguće...
- Russki
#27719 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ove shishe podhitno zabraniti. Em su preotrovne, em ruzno i vidjeti one cuclače crijeva. Hukah loveri.
Majko draga.
Majko draga.
- SmokingMan
#27720 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Svaki bruda stajlingom nalik jedan drugome, kunem se, brade su i najkritičniji dio. 
- Logovan
#27721 Re: Popularne stvari koje ne kontam
- Jack Be Nimble
#27722 Re: Popularne stvari koje ne kontam
THC jeste odgovoran za vecinu slucajeva infekcije pluca. Vlasti su ustanovili da se ti slucajevi desavaju vecinom u drzavama gdje kanabis nije legalan pa raja uzima na crno ta THC ulja. Rijetki su slucajevi infekcija kod onih sto kupujo takva ulja u prodavnici.SmokingMan wrote: ↑24/11/2019 07:39
Jesu, i opet se neće ništa poduzeti...
U SAD je jedan momak od 17-18.god dobio kolaps pluća zbog korištenja elektronske cigarete (mislim čak da je supstanca iz kanabisa bila odgovorna). Nešto se poduzelo, i mesečini da će tu gornu granicu korištenja vaporinga podići na 22.godine. Mada, u globalu to treba zabraniti, što je opet nemoguće...
- MorningStar
#27723 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Koliko ljudi koristi te e-cigarete takvi slucajevi su rijetki. Mislim sigurno umre dosta ljudi prilikom alergijske reakcije na hljeb,mlijeko,ljesnjake ili slicno i? Uzima se procentualan broj - broj korisnika/broj radikalnih slucajeva komplikacija..Jack Be Nimble wrote: ↑24/11/2019 17:16THC jeste odgovoran za vecinu slucajeva infekcije pluca. Vlasti su ustanovili da se ti slucajevi desavaju vecinom u drzavama gdje kanabis nije legalan pa raja uzima na crno ta THC ulja. Rijetki su slucajevi infekcija kod onih sto kupujo takva ulja u prodavnici.SmokingMan wrote: ↑24/11/2019 07:39
Jesu, i opet se neće ništa poduzeti...
Lici mi vise na lobiranje duhanskog lobija - kao cigarete su ono ok a ovamo svaki slucaj koji se desi sa e-cigaretama odmah na svim medijima, pa kad bi normalne cigare “pratili” kao ove mogli bi 24/7 pustati informacije o alergijskim reakcijama ili akutnim upalama pluca i slicno koje iste uzrokuju.
-
zrakomlat
#27724 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Hank Paldum wrote: ↑23/11/2019 08:26 Dobri suali opet donekle shvatam, ako su bili prije u Sarajevu i zavoljeli neke stvari pa upoznali dosta toga što pripada sarajevskoj tradiciji onda i sarajevaki derbi pripada tome. Ja bih isto da imam dovoljno para da mogu puno putovati otišao na finale Superbowla. Ne kontam taj sport nikako ali znaju Amerikanci napraviti spekatkl. Ali da sjediš u Zavidovićima i skačeš od sreće jer je Chelsea doveo talentovanog Argentinca i hvališ se kako "smo se mi pojačali ove godine"
![]()
- Jack Be Nimble
#27725 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ova trojica nikada sarajeva/balkana nisu vidjeli prije tog derbija. To je njihovo "ljetovanje", mjesec dana putovanja u kojem mogu obici manje poznate derbije. Tog mjeseca su spojili derbije u Bosni, Hrvatskoj i Finskoj.Hank Paldum wrote: ↑23/11/2019 08:26Dobri suJack Be Nimble wrote: ↑22/11/2019 23:56 Znam ja Amere koji maksuz odu u Sarajevo na derbi. To su oni hipsterski navijaci. Jebes Trafford, daj Grbavicu
![]()
ali opet donekle shvatam, ako su bili prije u Sarajevu i zavoljeli neke stvari pa upoznali dosta toga što pripada sarajevskoj tradiciji onda i sarajevaki derbi pripada tome. Ja bih isto da imam dovoljno para da mogu puno putovati otišao na finale Superbowla. Ne kontam taj sport nikako ali znaju Amerikanci napraviti spekatkl. Ali da sjediš u Zavidovićima i skačeš od sreće jer je Chelsea doveo talentovanog Argentinca i hvališ se kako "smo se mi pojačali ove godine"
![]()