Svaka cast
Hakize, tebe za to od prije dvije sedmice necu hvaliti, samo cu te pogledati
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Svaka cast
Prilazenje nije problem ali razgovor mi rijetko dodje do razmjenjivanja broja, danas se cesce razmjenjuju fb podaci ili razmjenimo follow na insta, nego broj. Broj dodje spontano a ovi podaci ofirno. A kad se desilo bas s brojem, nemam pojma al jest nekad
Mi koji nemamo fejsbuke i ostala čuda radimo to starinski, brojevima.tuzlak1212 wrote: ↑21/11/2019 18:42Prilazenje nije problem ali razgovor mi rijetko dodje do razmjenjivanja broja, danas se cesce razmjenjuju fb podaci ili razmjenimo follow na insta, nego broj. Broj dodje spontano a ovi podaci ofirno. A kad se desilo bas s brojem, nemam pojma al jest nekad![]()
Jeste.. i nasla je..Hakiz wrote: ↑22/11/2019 12:41
Fino kažeš, evo ti moj broj pa se javi.
Time daš do znanja da si zainteresovan i pustiš je da odluči. Ne izgleda kao da navaljuješ.
Sa druge strane, to nije uvijek dobro. Ako joj pustiš da razmisli, odustaće. Zato trebaš procijeniti kako s kojom.
Pratite Munlajt, žena je prije oko mjesec dala spisak literature koja uči kako čitati signale kojima se može procijenti kome tražiti a kome dati broj. I da li se u to uopšte upuštati.
Munlajt je meni kraljica.
"Volio bih sa se ponovo vidimo. Izvoli moj broj, pa se javi da se dogovorimo."moonca wrote: ↑22/11/2019 13:14Jeste.. i nasla je..Hakiz wrote: ↑22/11/2019 12:41
Time daš do znanja da si zainteresovan i pustiš je da odluči. Ne izgleda kao da navaljuješ.
Sa druge strane, to nije uvijek dobro. Ako joj pustiš da razmisli, odustaće. Zato trebaš procijeniti kako s kojom.
Pratite Munlajt, žena je prije oko mjesec dala spisak literature koja uči kako čitati signale kojima se može procijenti kome tražiti a kome dati broj. I da li se u to uopšte upuštati.
Munlajt je meni kraljica.![]()
![]()
...............malo izgleda -prepotentno ako samo das svoj br - bez predhodnog trazenja njenog--![]()
..prilicno- ko' agent za prodaju stanova i kojecega..Hakiz wrote: ↑22/11/2019 13:50"Volio bih sa se ponovo vidimo. Izvoli moj broj, pa se javi da se dogovorimo."moonca wrote: ↑22/11/2019 13:14Jeste.. i nasla je..Hakiz wrote: ↑22/11/2019 12:41
Munlajt je meni kraljica.![]()
![]()
...............malo izgleda -prepotentno ako samo das svoj br - bez predhodnog trazenja njenog--![]()
To prepotentno?
Izvini.
Vidiš...dobra ideja...Ramzess Veliki wrote: ↑22/11/2019 14:19 Meni ovdje traze broj cesto, cak i prave pravcate zene ...![]()
Zadnji put prije mjesec dana kad sam ostavio auto na servisu, trazi mi jedna da mi fol javi kad bude auto gotovo. K'o da ja ne znam sta to znaci ...![]()
Ramzess Veliki wrote: ↑22/11/2019 14:19 Meni ovdje traze broj cesto, cak i prave pravcate zene ...![]()
Zadnji put prije mjesec dana kad sam ostavio auto na servisu, trazi mi jedna da mi fol javi kad bude auto gotovo. K'o da ja ne znam sta to znaci ...![]()
Nije bila moj tip ...moonca wrote: ↑22/11/2019 14:25Ramzess Veliki wrote: ↑22/11/2019 14:19 Meni ovdje traze broj cesto, cak i prave pravcate zene ...![]()
![]()
zavrsi -- jel' se desilo... ili je ostalo- 'ko' da ja ne znam''![]()
Pa neću te ženit da budem mekan...
Fino ovo zvuči na prvu, bez pritiska, ali na drugu je katastrofa, jer ako ovo uradiš, stiče se dojam da nemaš hrabrosti postavit' pitanje direktno, a, s druge strane, njoj si prebacio loptu, što ti nikako nije u interesu, jer lopta treba da bude kod tebe.Hakiz wrote: ↑22/11/2019 12:41
Mi koji nemamo fejsbuke i ostala čuda radimo to starinski, brojevima.
Ne čitaš ti kako piše, nego kako ti se sviđa, zar ne.S4mpion wrote: ↑22/11/2019 14:52Fino ovo zvuči na prvu, bez pritiska, ali na drugu je katastrofa, jer ako ovo uradiš, stiče se dojam da nemaš hrabrosti postavit' pitanje direktno, a, s druge strane, njoj si prebacio loptu, što ti nikako nije u interesu, jer lopta treba da bude kod tebe.Hakiz wrote: ↑22/11/2019 12:41
Mi koji nemamo fejsbuke i ostala čuda radimo to starinski, brojevima.
Zato fino postaviš pravo pitanje, kad za to dođe vrijeme, pa kud puklo da puklo.![]()
Moraćeš se navikavat'.Hakiz wrote: ↑22/11/2019 14:56Ne čitaš ti kako piše, nego kako ti se sviđa, zar ne.S4mpion wrote: ↑22/11/2019 14:52
Fino ovo zvuči na prvu, bez pritiska, ali na drugu je katastrofa, jer ako ovo uradiš, stiče se dojam da nemaš hrabrosti postavit' pitanje direktno, a, s druge strane, njoj si prebacio loptu, što ti nikako nije u interesu, jer lopta treba da bude kod tebe.
Zato fino postaviš pravo pitanje, kad za to dođe vrijeme, pa kud puklo da puklo.![]()
Neću morati. Ima oni foe meščini.S4mpion wrote: ↑22/11/2019 14:58Moraćeš se navikavat'.Hakiz wrote: ↑22/11/2019 14:56Ne čitaš ti kako piše, nego kako ti se sviđa, zar ne.S4mpion wrote: ↑22/11/2019 14:52
Fino ovo zvuči na prvu, bez pritiska, ali na drugu je katastrofa, jer ako ovo uradiš, stiče se dojam da nemaš hrabrosti postavit' pitanje direktno, a, s druge strane, njoj si prebacio loptu, što ti nikako nije u interesu, jer lopta treba da bude kod tebe.
Ne znas u tim zemljama nikada... Ko kad su svi nekakvi mali i zenoliki...