Logor za djecu - PAZARIC

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Hajlac

#726 Re: Logor za djecu - PAZARIC

Post by Hajlac »

statixx wrote: 22/11/2019 12:32 Na lijevoj strani donator, mislim iz Njemacke, na desnoj bivski direktor.

Sto se brukamo po svijetu mati mila.

Image
A u sredini jednako korumpirani Vesko Drljaca - trenutni Ministar zaduzen upravo za ovaj i ostale Zavode :twisted:

Uvezana privredna MAFIJA!
Last edited by Hajlac on 22/11/2019 12:37, edited 1 time in total.
Nivelacija

#727 Re: Logor za djecu - PAZARIC

Post by Nivelacija »

Smjenise direktora koji je sve ovo pokrenuo hahhahahaha pa da vidimo ko ce iduci smjeti progovoriti o kriminalu i losim uslovima
bingov buraz

#728 Re: Logor za djecu - PAZARIC

Post by bingov buraz »

Realan čovjek,svjestan je da će ga uhljebiti negdje drugdje :mrgreen:
statixx

#730 Re: Logor za djecu - PAZARIC

Post by statixx »

bingov buraz wrote: 22/11/2019 12:38 Realan čovjek,svjestan je da će ga uhljebiti negdje drugdje :mrgreen:
Mozda, ali clanove odbora sigurno hoce. :D
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#731 Re: Logor za djecu - PAZARIC

Post by KatarinaKosaca »

Toliko tužilaštvo nikad ništa nije uradilo da mi i 8vo liči na predstavu koja će stati negdje u nečijoj ladici kad se sve malo stiša. Oni, jednostavno, ne rade
yasaq

#732 Re: Logor za djecu - PAZARIC

Post by yasaq »

KatarinaKosaca wrote: 22/11/2019 12:44 Toliko tužilaštvo nikad ništa nije uradilo da mi i 8vo liči na predstavu koja će stati negdje u nečijoj ladici kad se sve malo stiša. Oni, jednostavno, ne rade
Ovo je samo jedna predstava za široke narodne mase i ništa više ! Djeca ispaštaju i dalje će ispaštati !
nosara

#733 Re: Logor za djecu - PAZARIC

Post by nosara »

Koji su benefiti za djecu, sticenike? Sve je pocelo od njih. Kako ce ovo popraviti stanje u Pazaricu?

Ima li neki bot kurceve ns da nam to rastumaci?
stakasa

#734 Re: Logor za djecu - PAZARIC

Post by stakasa »

madner wrote: 22/11/2019 10:31
piupiu wrote: 22/11/2019 10:24
    madner wrote: 22/11/2019 10:15 To je vec uradjeno nakon zadnjeg performansa u parlamentu.

Ova politikizacija slucaja je najgore sto se moglo desiti i odbiti ce se od glavu NSu.
    Odlično. Kad je već uradjeno, nek izadju s rezultatima, preduzetim koracima, podnesenim tužbama, da znamo, javna je ustanova, nismo dobro informisani, već smo izmanipulisani, daj da vidimo sve i da se izvinimo što smo bihuzurili parlamentarce i vladu dva dana zaredom. I da odnesemo djeci koju igračku i kolač, možda im i proslijede.
    Pa izasao je vec direktor sa informacijama sta je rezultat.

Ovdje je problem direktoru bio sto mu visi smjena, pa pokusava da se rjesi UO i NO.
    Ne znam po kojoj logici se trazi smjena UO zbog ovih snimaka, ovo je odgovornost zaposlenika-direktora. Niti zasto se vjeruje da su snimci nastali prije, kada neuropsihijatar kaze da je fiksiranje nesto sto se radi.
    Pa da se i neuropsihijatar ispita... Kakvo bolan vezivanje za radijatore, nije HVO
    madner

#735 Re: Logor za djecu - PAZARIC

Post by madner »

stakasa wrote: 22/11/2019 12:49
      Odlično. Kad je već uradjeno, nek izadju s rezultatima, preduzetim koracima, podnesenim tužbama, da znamo, javna je ustanova, nismo dobro informisani, već smo izmanipulisani, daj da vidimo sve i da se izvinimo što smo bihuzurili parlamentarce i vladu dva dana zaredom. I da odnesemo djeci koju igračku i kolač, možda im i proslijede.

Ovdje je problem direktoru bio sto mu visi smjena, pa pokusava da se rjesi UO i NO.
      Ne znam po kojoj logici se trazi smjena UO zbog ovih snimaka, ovo je odgovornost zaposlenika-direktora. Niti zasto se vjeruje da su snimci nastali prije, kada neuropsihijatar kaze da je fiksiranje nesto sto se radi.
      Pa da se i neuropsihijatar ispita... Kakvo bolan vezivanje za radijatore, nije HVO
      Rekao sam fiksiranje. Ne vezanje za radijator.
      yasaq

#736 Re: Logor za djecu - PAZARIC

Post by yasaq »

dobro fiksiranje , a ne vezanje ko kerove !
      spreca

#737 Re: Logor za djecu - PAZARIC

Post by spreca »

stakasa wrote: 22/11/2019 12:49

Zavezat ga treba da na praksi izuci zanat
        JanuaryJones

#738 Re: Logor za djecu - PAZARIC

Post by JanuaryJones »

2014 Švedska televizija

KatarinaKosaca

#739 Re: Logor za djecu - PAZARIC

Post by KatarinaKosaca »

Nije mi jasno za direktora. Nije Sabina ukazala na probleme, nego taj čovjek. Sad je ona heroina, on smijenjen. I onda kažu, nije politika.
        spreca

#740 Re: Logor za djecu - PAZARIC

Post by spreca »

KatarinaKosaca wrote: 22/11/2019 12:59 Nije mi jasno za direktora. Nije Sabina ukazala na probleme, nego taj čovjek. Sad je ona heroina, on smijenjen. I onda kažu, nije politika.
        Da je ukazao na vezivanje djece vjerovatno nebi nio smijenjen...a kriminal i slicno,koga to vise interesuje kad je cijela drzava od dna do vrha jedan kriminalni mravinjac
        yasaq

#741 Re: Logor za djecu - PAZARIC

Post by yasaq »

KatarinaKosaca wrote: 22/11/2019 12:59 Nije mi jasno za direktora. Nije Sabina ukazala na probleme, nego taj čovjek. Sad je ona heroina, on smijenjen. I onda kažu, nije politika.
        a i on je jedva progovorio u parlamentu o tome, a vladajuća garnitura bi ovo zataškala da nije Sabina došla u posjed dokaza i objavila javno.
        Nivelacija

#742 Re: Logor za djecu - PAZARIC

Post by Nivelacija »

spreca wrote: 22/11/2019 13:01
        Da je ukazao na vezivanje djece vjerovatno nebi nio smijenjen...a kriminal i slicno,koga to vise interesuje kad je cijela drzava od dna do vrha jedan kriminalni mravinjac
        sva ova prica je pokrenuta od direktora prije mjesec dana sabina tu kupi samo politicke poene.
        Za mjesec dana kada Pazaric ne bude u zizi javnosti bit ce direktor postavljen koji ce sutiti i sakrivati sve od javnosti jer je ovaj smenjen zato sto je progovorio.
        KatarinaKosaca

#743 Re: Logor za djecu - PAZARIC

Post by KatarinaKosaca »

yasaq wrote: 22/11/2019 13:03
        a i on je jedva progovorio u parlamentu o tome, a vladajuća garnitura bi ovo zataškala da nije Sabina došla u posjed dokaza i objavila javno.
        Ja sam ga slušala na sjednici kantona kroz suze je govorio i jasno progovorio. Tražio komisiju u kojoj je kasnije bila Sabina
        KatarinaKosaca

#744 Re: Logor za djecu - PAZARIC

Post by KatarinaKosaca »

Nivelacija wrote: 22/11/2019 13:04
        sva ova prica je pokrenuta od direktora prije mjesec dana sabina tu kupi samo politicke poene.
        Za mjesec dana kada Pazaric ne bude u zizi javnosti bit ce direktor postavljen koji ce sutiti i sakrivati sve od javnosti jer je ovaj smenjen zato sto je progovorio.
        Nažalost, upravo tako....
        sadie_forever

#745 Re: Logor za djecu - PAZARIC

Post by sadie_forever »

KatarinaKosaca wrote: 22/11/2019 13:05
        yasaq wrote: 22/11/2019 13:03
        Ja sam ga slušala na sjednici kantona kroz suze je govorio i jasno progovorio. Tražio komisiju u kojoj je kasnije bila Sabina
        Politika,jadno kako ovu djecu koriste za politicke poene,ako si Sabina ovo uradila radi politickih poena dabogda ti u kuci bio ovaj problem! sinoc gledam kroz suze kako djecu tu stavljaju pred kamere i lafo kao protestuju ,ovo nema ni u Africi
        Kikibombona

#746 Re: Logor za djecu - PAZARIC

Post by Kikibombona »

Ljudi, bez politike, pliiizzz, na ovoj temi. Imate na pdf politika teme: SDA, SBB, SDP, NS, SABINA CUDIC itd.

Otac jednog od djece kazao je kako se u centrima dešavaju godinama i gore stvari i kada progovore, njihova djeca budu izbačena iz škole.

"Moja supruga je morala napustiti posao da bi brinula o našem sinu kada su ga izbacili iz škole. Šta s njim da radim kada napuni 21 godinu. U Pazarić? Smijenili su direktora koji je otkrio ovu strašnu stvar, a ostali su i dalje u Vladi. Ne trebamo protestovati na ulici. Trebamo ih kazniti na izborima i ne birati ih", rekao je roditelj.

https://www.klix.ba/vijesti/bih/novi-pr ... /191122076

Ovdje moramo izvrsiti pritisak da bivsi direktori i uprave zavrse u zatvoru. U suprotnom, sutra neko od nas, nase djece i clanova porodice moze biti zrtva. Trebamo izaci radi sebe i nase buducnosti.
        spreca

#747 Re: Logor za djecu - PAZARIC

Post by spreca »

Nivelacija wrote: 22/11/2019 13:04
        spreca wrote: 22/11/2019 13:01
        Ja mislim da u tom Domu nista nece biti vise kao prije...on je pricao o kriminalu a ne o uslovima koje prolaze djeca,kad je vec poceo onda je morao ici do kraja,njegovo cutanje o vezivanju samo govori da je i on nekoga tamo stitio i prikrivao...odmah posle afere je tvrdio da toga nema i navodno suzu pustio,samo idiot moze nasjesti na te suze,dobar glumac i nista vise,ili je suzu pustio nad sudbinom koja ga ceka,ko ce ga znati
        sadie_forever

#748 Re: Logor za djecu - PAZARIC

Post by sadie_forever »

Nevezano za slucaj,kako se tretiraju djeca koja su sklona samopovrijedjivanjem? gledala sam snimke kako covjek s autizmom od 100 kila udara sam sebe i majka ne zna sta ce jaci je od nje,postoje li neki ljekovi da ga smire ili ? ako nema toga,onda sta drugo uradit nego ih sprijecit ? mada zvuci brutalno do bola ..ali valjda postoje neki smiravajuci medikamenti?
        stakasa

#749 Re: Logor za djecu - PAZARIC

Post by stakasa »

sadie_forever wrote: 22/11/2019 13:06
        KatarinaKosaca wrote: 22/11/2019 13:05

Politika,jadno kako ovu djecu koriste za politicke poene,ako si Sabina ovo uradila radi politickih poena dabogda ti u kuci bio ovaj problem! sinoc gledam kroz suze kako djecu tu stavljaju pred kamere i lafo kao protestuju ,ovo nema ni u Africi
        U postu prije ovoga si analizirala kako je Sabina zapravo ruzna iako se to ne vidi na prvi pogled a sada je kunes sto je rekla da je car gol.
        Hajlac

#750 Re: Logor za djecu - PAZARIC

Post by Hajlac »

Evo opet sveopsti napad SPIN doktora :roll:

Izmigoljise politikanti iz stranackih jazbina.
        Post Reply