A u sredini jednako korumpirani Vesko Drljaca - trenutni Ministar zaduzen upravo za ovaj i ostale Zavode
Uvezana privredna MAFIJA!
A u sredini jednako korumpirani Vesko Drljaca - trenutni Ministar zaduzen upravo za ovaj i ostale Zavode
Mozda, ali clanove odbora sigurno hoce.
Ovo je samo jedna predstava za široke narodne mase i ništa više ! Djeca ispaštaju i dalje će ispaštati !KatarinaKosaca wrote: ↑22/11/2019 12:44 Toliko tužilaštvo nikad ništa nije uradilo da mi i 8vo liči na predstavu koja će stati negdje u nečijoj ladici kad se sve malo stiša. Oni, jednostavno, ne rade
Pa da se i neuropsihijatar ispita... Kakvo bolan vezivanje za radijatore, nije HVOmadner wrote: ↑22/11/2019 10:31Pa izasao je vec direktor sa informacijama sta je rezultat.piupiu wrote: ↑22/11/2019 10:24Odlično. Kad je već uradjeno, nek izadju s rezultatima, preduzetim koracima, podnesenim tužbama, da znamo, javna je ustanova, nismo dobro informisani, već smo izmanipulisani, daj da vidimo sve i da se izvinimo što smo bihuzurili parlamentarce i vladu dva dana zaredom. I da odnesemo djeci koju igračku i kolač, možda im i proslijede.
Ovdje je problem direktoru bio sto mu visi smjena, pa pokusava da se rjesi UO i NO.
Ne znam po kojoj logici se trazi smjena UO zbog ovih snimaka, ovo je odgovornost zaposlenika-direktora. Niti zasto se vjeruje da su snimci nastali prije, kada neuropsihijatar kaze da je fiksiranje nesto sto se radi.
Rekao sam fiksiranje. Ne vezanje za radijator.stakasa wrote: ↑22/11/2019 12:49Pa da se i neuropsihijatar ispita... Kakvo bolan vezivanje za radijatore, nije HVOmadner wrote: ↑22/11/2019 10:31Pa izasao je vec direktor sa informacijama sta je rezultat.piupiu wrote: ↑22/11/2019 10:24Odlično. Kad je već uradjeno, nek izadju s rezultatima, preduzetim koracima, podnesenim tužbama, da znamo, javna je ustanova, nismo dobro informisani, već smo izmanipulisani, daj da vidimo sve i da se izvinimo što smo bihuzurili parlamentarce i vladu dva dana zaredom. I da odnesemo djeci koju igračku i kolač, možda im i proslijede.
Ovdje je problem direktoru bio sto mu visi smjena, pa pokusava da se rjesi UO i NO.
Ne znam po kojoj logici se trazi smjena UO zbog ovih snimaka, ovo je odgovornost zaposlenika-direktora. Niti zasto se vjeruje da su snimci nastali prije, kada neuropsihijatar kaze da je fiksiranje nesto sto se radi.
Zavezat ga treba da na praksi izuci zanatstakasa wrote: ↑22/11/2019 12:49Pa da se i neuropsihijatar ispita... Kakvo bolan vezivanje za radijatore, nije HVOmadner wrote: ↑22/11/2019 10:31Pa izasao je vec direktor sa informacijama sta je rezultat.piupiu wrote: ↑22/11/2019 10:24Odlično. Kad je već uradjeno, nek izadju s rezultatima, preduzetim koracima, podnesenim tužbama, da znamo, javna je ustanova, nismo dobro informisani, već smo izmanipulisani, daj da vidimo sve i da se izvinimo što smo bihuzurili parlamentarce i vladu dva dana zaredom. I da odnesemo djeci koju igračku i kolač, možda im i proslijede.
Da je ukazao na vezivanje djece vjerovatno nebi nio smijenjen...a kriminal i slicno,koga to vise interesuje kad je cijela drzava od dna do vrha jedan kriminalni mravinjacKatarinaKosaca wrote: ↑22/11/2019 12:59 Nije mi jasno za direktora. Nije Sabina ukazala na probleme, nego taj čovjek. Sad je ona heroina, on smijenjen. I onda kažu, nije politika.
a i on je jedva progovorio u parlamentu o tome, a vladajuća garnitura bi ovo zataškala da nije Sabina došla u posjed dokaza i objavila javno.KatarinaKosaca wrote: ↑22/11/2019 12:59 Nije mi jasno za direktora. Nije Sabina ukazala na probleme, nego taj čovjek. Sad je ona heroina, on smijenjen. I onda kažu, nije politika.
sva ova prica je pokrenuta od direktora prije mjesec dana sabina tu kupi samo politicke poene.spreca wrote: ↑22/11/2019 13:01Da je ukazao na vezivanje djece vjerovatno nebi nio smijenjen...a kriminal i slicno,koga to vise interesuje kad je cijela drzava od dna do vrha jedan kriminalni mravinjacKatarinaKosaca wrote: ↑22/11/2019 12:59 Nije mi jasno za direktora. Nije Sabina ukazala na probleme, nego taj čovjek. Sad je ona heroina, on smijenjen. I onda kažu, nije politika.
Ja sam ga slušala na sjednici kantona kroz suze je govorio i jasno progovorio. Tražio komisiju u kojoj je kasnije bila Sabinayasaq wrote: ↑22/11/2019 13:03a i on je jedva progovorio u parlamentu o tome, a vladajuća garnitura bi ovo zataškala da nije Sabina došla u posjed dokaza i objavila javno.KatarinaKosaca wrote: ↑22/11/2019 12:59 Nije mi jasno za direktora. Nije Sabina ukazala na probleme, nego taj čovjek. Sad je ona heroina, on smijenjen. I onda kažu, nije politika.
Nažalost, upravo tako....Nivelacija wrote: ↑22/11/2019 13:04
sva ova prica je pokrenuta od direktora prije mjesec dana sabina tu kupi samo politicke poene.
Za mjesec dana kada Pazaric ne bude u zizi javnosti bit ce direktor postavljen koji ce sutiti i sakrivati sve od javnosti jer je ovaj smenjen zato sto je progovorio.
Politika,jadno kako ovu djecu koriste za politicke poene,ako si Sabina ovo uradila radi politickih poena dabogda ti u kuci bio ovaj problem! sinoc gledam kroz suze kako djecu tu stavljaju pred kamere i lafo kao protestuju ,ovo nema ni u AfriciKatarinaKosaca wrote: ↑22/11/2019 13:05Ja sam ga slušala na sjednici kantona kroz suze je govorio i jasno progovorio. Tražio komisiju u kojoj je kasnije bila Sabinayasaq wrote: ↑22/11/2019 13:03a i on je jedva progovorio u parlamentu o tome, a vladajuća garnitura bi ovo zataškala da nije Sabina došla u posjed dokaza i objavila javno.KatarinaKosaca wrote: ↑22/11/2019 12:59 Nije mi jasno za direktora. Nije Sabina ukazala na probleme, nego taj čovjek. Sad je ona heroina, on smijenjen. I onda kažu, nije politika.
Ja mislim da u tom Domu nista nece biti vise kao prije...on je pricao o kriminalu a ne o uslovima koje prolaze djeca,kad je vec poceo onda je morao ici do kraja,njegovo cutanje o vezivanju samo govori da je i on nekoga tamo stitio i prikrivao...odmah posle afere je tvrdio da toga nema i navodno suzu pustio,samo idiot moze nasjesti na te suze,dobar glumac i nista vise,ili je suzu pustio nad sudbinom koja ga ceka,ko ce ga znatiNivelacija wrote: ↑22/11/2019 13:04sva ova prica je pokrenuta od direktora prije mjesec dana sabina tu kupi samo politicke poene.spreca wrote: ↑22/11/2019 13:01Da je ukazao na vezivanje djece vjerovatno nebi nio smijenjen...a kriminal i slicno,koga to vise interesuje kad je cijela drzava od dna do vrha jedan kriminalni mravinjacKatarinaKosaca wrote: ↑22/11/2019 12:59 Nije mi jasno za direktora. Nije Sabina ukazala na probleme, nego taj čovjek. Sad je ona heroina, on smijenjen. I onda kažu, nije politika.
Za mjesec dana kada Pazaric ne bude u zizi javnosti bit ce direktor postavljen koji ce sutiti i sakrivati sve od javnosti jer je ovaj smenjen zato sto je progovorio.
sadie_forever wrote: ↑22/11/2019 13:06U postu prije ovoga si analizirala kako je Sabina zapravo ruzna iako se to ne vidi na prvi pogled a sada je kunes sto je rekla da je car gol.KatarinaKosaca wrote: ↑22/11/2019 13:05
Politika,jadno kako ovu djecu koriste za politicke poene,ako si Sabina ovo uradila radi politickih poena dabogda ti u kuci bio ovaj problem! sinoc gledam kroz suze kako djecu tu stavljaju pred kamere i lafo kao protestuju ,ovo nema ni u Africi