Ova ne moze smjesta.

A sudeci po cijeni, vjecno ce biti njegova.
[/quote]
Naumpade mi sad da odgovorim
Probao sam je prije 15tak dana. Astra ne ide iz mjesta hahah mislio sam da nesto nije u redu s autom, ali to je to ustvari ne moze ona bolje. Jos udarana prednja desna strana,ne znam koliko

Generalno za dedicu nekog zanimljivo auto. Kupio sam nesto drugo na kraju, skroz u kontru
Naumpade mi sad da odgovorim
Drug maksuz sam se registrovao samo da ti odgovorim, mislim da sam bio suvise fer i korektan sto se tice auta kada si dosao da ga pogledas, kao sto sam rekao, a ponavljam zbog forumasa, da auto mozes voziti gdje hoces i kome hoces (i majstor ti z prve ruke kaze da li je udaren ili ne), kupio sam ga u februaru 2019 i naveo sam ti razlog prodaje (prosirenje porodice), medjutim ti si se nasao da blatis auto koje si provozao cca 10tak min, pregledao ga u totalnom mraku na dobrinji, i na moje insistiranje da probas i kick down ti si rekao da ne treba, i sad pricas kako auto ne vuce (neko moze protumaciti da nije ispravno). Necemo ulaziti u polemiku da li ide ili ne ide, odmah da ti kazem za moj pojam ne vuce jer sam prije ovoga imao masinu 2.0 16V, i ako nisi znao da atmosferski benzinci ostvaruju snagu tek na cca 4000o/min (ti nisi presao 25000/min). Karambolka jeste farbana (to sam ti rekao), i ide sad opet na farbanje jer nas narod ne pazi kako vozi. Dokaz da nije udarena i zasto je farbana ti ostavljam ovdje. Prema tome kada budes davao svoje misljenje u vezi necega, dobro preispitaj svoje znanje jer samo ispadas smijesan. Sve sam ti ovo mogao sasuti u lice jer si ostavio broj telefona na PIK-u. A kao sto znas "karma is a bitch", cuvaj to svoje "neudareno" auto jer u zivotu se sve vrati, al eto ako nista ispao si neki znalac na nekom forumu.LP
Ako ti treba jos slika ili citava konverzacija sa proslim vlasnikom, slobodno se javi, a takodjer i iz prepiske na piku cinio si se kao OK momak, ali eto covjek se prevari. Kao sto rekoh nek te sluzi nova vozilica i sve najbolje.
Kao sto vidis ne snalazim se bas sa citiranjem i tagiranjem ali nadam se da ce doci do tebe. LP