Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Neko profitira na patnji ove djece, sto porazno na sta je spalo ovo drustvo zbog ovih sto nam određuju sudbinu i ne mare za zivote u korsti vlastitih interesa.
bunk wrote: ↑20/11/2019 19:45
Nije samo je asda prava stani bola djeces sarmu nisi probo
Jesi li bar cuo kad neki pricaju da postoji osjecaj koji se zove sramota?
Cime vas tretiraju da budete tako bezdusni?
Pogledas li se u ogledalo kad? Vidis li u njemu lika koji ismijava svezanu bolesnu djecu?
Pogledas li se u ogledalo kad? Vidis li u njemu lika koji ismijava svezanu bolesnu djecu?
Jesi li ti lood?
Bezobrazan u tolikoj mjeri?
Gdje sam se ja referirao na uzasnu situaciju u Pazaricu?
Ni jednim slovom nisam,lazove bezocni,sramoto stranke koju predstavljas.
Ni jedno slovo nisam nisam napisao o toj jadnoj djeci a ti imputiras ne bi li ubrao koji poen.
Sramotnice lazljivi.
To sto sam se nasalio sa kraljem ukazalo ti se kao prilika,lazove jadni..
Jesi li ti lood?
Ni jednim slovom nisam,lazove bezocni,sramoto stranke koju predstavljas. Ni jedno slovo nisam nisam napisao o toj jadnoj djeci a ti imputiras ne bi li ubrao koji poen.
Sramotnice lazljivi.
bunk wrote: ↑20/11/2019 20:19
Zohar ti je onaj ko te naucio da se tako ophodis sa ljudima.
O stvarima u kojima ne mogu nista promijeniti ne pisem.
Pacove mali.
Ljudima ? Kojim ljudima ? Ti nisi covjek, ti si SDA bot aka zeleni zohar
bunk wrote: ↑20/11/2019 20:19
Zohar ti je onaj ko te naucio da se tako ophodis sa ljudima.
O stvarima u kojima ne mogu nista promijeniti ne pisem.
Pacove mali.
Ljudima ? Kojim ljudima ? Ti nisi covjek, ti si SDA bot aka zeleni zohar
Miran, napipsacu te
Zoharu
Zao mi je sto sam napisao da si pacov,uopce sto sam replicirao.
Ti ocito imas neke stvari koje moras sam sa sobom rascistiti.
Zivio.
Jesi li ti lood?
Ni jednim slovom nisam,lazove bezocni,sramoto stranke koju predstavljas. Ni jedno slovo nisam nisam napisao o toj jadnoj djeci a ti imputiras ne bi li ubrao koji poen.
Sramotnice lazljivi.
Tacno, dovoljno to govori o tei. Nikad i ne pises nista sto ne godi tvojim sefovima, pa taman da se radi o bolesnoj djeci.
Ali si iskoristio priliku da se nasalis.
Bolesna djeca vezana za radijatore je prilika za nasaliti se.
Uvijek zajedno, uvijek na istoj strani!
HDZ ustasoidi i ovo njihovo minderbalijsko SDA cvijece, ciji su budzetski paraziti direktno odgovorni za ovo izivljavanje na bolesnoj dijeci.
Sticenike iz Doma Nahorevo vodaju po SDA predizbornim skupovima, ovu nesretnu djecu u Pazaricu vezu okolo ko pse...
U svakoj drzavi na svijetu postoje razlicite stanke sa razlicitim ciljevima, ideologijama, namjerama, itd. Medjutim kad se dotaknu pitanja djece, tu su svi saglasni i jednoglasno podrzavaju inicijative za djecu jer su djeca vrlo osjetljiva kategorija a roditelji (njihovi glasaci) su osjetljivi na djecu. U vecini situacija to su populisticki potezi da bi se dodvorili glasacima, ali opet su jedinstveni i ovakav jedna slucaj bi bio podhitno stavljen na dnevni red i istrazen u svakom parlamentu u civilizovanoj Evropi.
Samo kod nas stranacki interesi i koalicije su jaci od zivota i zdravlja djece, ne mare za javno misljenje, ne boje se za glasove i stolice. Stida i srama nemaju, Boga se ne boje. Zasto? Jer ce stado opet za njih glasati makar im dijete na njihove oci vezali po 14 sati.
Styling wrote: ↑21/11/2019 09:35
U svakoj drzavi na svijetu postoje razlicite stanke sa razlicitim ciljevima, ideologijama, namjerama, itd. Medjutim kad se dotaknu pitanja djece, tu su svi saglasni i jednoglasno podrzavaju inicijative za djecu jer su djeca vrlo osjetljiva kategorija a roditelji (njihovi glasaci) su osjetljivi na djecu. U vecini situacija to su populisticki potezi da bi se dodvorili glasacima, ali opet su jedinstveni i ovakav jedna slucaj bi bio podhitno stavljen na dnevni red i istrazen u svakom parlamentu u civilizovanoj Evropi.
Samo kod nas stranacki interesi i koalicije su jaci od zivota i zdravlja djece, ne mare za javno misljenje, ne boje se za glasove i stolice. Stida i srama nemaju, Boga se ne boje. Zasto? Jer ce stado opet za njih glasati makar im dijete na njihove oci vezali po 14 sati.
ali moraju jer eto Dodika, cetnika, ustasa da nas kolju, ubijaju. Eno ih na Vracama se postrojavaju i samo glasovi za SDA nas mogu spasiti.
addy_sa wrote: ↑21/11/2019 13:43
Da li je realno da nema boljeg kandidata za ministra vanjskih od Bisere T.?
Esso Radeljaš
pa pogledaj samo ključne SDA igrače......pa ne bi im dao ovce da čuvaju a kamoli da po svijetu da putuju. A o znanju stranih jezika ili bontonu da ne pričam.