Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Curve wrote: ↑20/11/2019 14:23
ima li ikakvih saznanja za dizanje brzine fiksnog interneta mislim bruka da kako su uveli ove net flat da i dan danas ti 10mbps
NET FLAT 10
29,90KM
Paket Net Flat 10 uključuje:
•pristupnu brzinu do 10 Mbps/1 Mbps +
erotica wrote: ↑19/11/2019 19:39
Postoji li mogućnost da se Arris daljinski od moja tv poveže sa tv-om? Na BHT stranici ima samo uputstvo za albis.
I mene to interesovalo, pa sam se raspitivao, guglao i izgleda da ne može, i nedostaje mi za funkcija. Da se može barem onaj univerzalni na arris podesiti i to bi mi.odgovaralo, ali ni to nisam uspio
Ko želi može sa ebay naručiti learning remote control, koji nije klasični univerzalni daljinski nego ga ti moraš naučiti uz pomoć ispravnog originalnog daljinskog i može se više daljinskih kombinovat na taj jedan. Košta nekih 5 KM + onih 1,8 KM koje naša pošta uzima.
REDDEVILS wrote: ↑20/11/2019 16:29
Hoceli BHT ikad ubaciti i jedan normalan kanal pa makar bio i SD a da nepričamo o HD kanalima
Novo u ponudi Moje TV
Live Kamera Trebinje
Pa sta hoces, po mom ukusu imaju 2 dobra kanala i to je jedan cak u HD
Koristim im usluge i zadovoljan sam netom ali ovi kanali su stvarno jadni. Od toliko nabacanih kanala ukupno 2 gledam.
ima li ikakvih saznanja za dizanje brzine fiksnog interneta mislim bruka da kako su uveli ove net flat da i dan danas ti 10mbps
NET FLAT 10
29,90KM
I mene to interesovalo, pa sam se raspitivao, guglao i izgleda da ne može, i nedostaje mi za funkcija. Da se može barem onaj univerzalni na arris podesiti i to bi mi.odgovaralo, ali ni to nisam uspio
Ko želi može sa ebay naručiti learning remote control, koji nije klasični univerzalni daljinski nego ga ti moraš naučiti uz pomoć ispravnog originalnog daljinskog i može se više daljinskih kombinovat na taj jedan. Košta nekih 5 KM + onih 1,8 KM koje naša pošta uzima.
imaš li ga ti?
Imam i evo radi već 2-3 godine, ne znam tačno kad sam ga uzeo.
Last edited by Del_Boy1 on 20/11/2019 16:52, edited 1 time in total.
Hoceli BHT ikad ubaciti i jedan normalan kanal pa makar bio i SD a da nepričamo o HD kanalima
Novo u ponudi Moje TV
Live Kamera Trebinje
Koristim im usluge i zadovoljan sam netom ali ovi kanali su stvarno jadni. Od toliko nabacanih kanala ukupno 2 gledam.
Netom sam i ja zadovoljan ali politika uvodjenja pojedini kanala je katastrofa posebno mislim na kanal Imperia TV od ona dva klošara od koji je jedan osuđen zna se za šta,i takvim ljudima BHT daje pare za bezveze kanal
Dobro ću razmisliti dali ću produžiti ugovor za sedam mjeseci
PS
Jedino kad bi mi ponudili PlayStation 5 u pola cijene za potpis na dvije godine
Novo u ponudi Moje TV
Live Kamera Trebinje
Netom sam i ja zadovoljan ali politika uvodjenja pojedini kanala je katastrofa posebno mislim na kanal Imperia TV od ona dva klošara od koji je jedan osuđen zna se za šta,i takvim ljudima BHT daje pare za bezveze kanal
PS
Podrzavam ovo navedeno u potpunosti. Ja na zalost i nemam ovdje alternative, a i da imam opet ne znam da li bi se isplatilo prelaziti jer ne vidim da bih kod nekog dobio sta povoljnije.
I ovo za PS5 sam kontao kod njih kupiti uz ugovor, medjutim cim su najavili izlazak odmah sam poceo odvajati pare za to da se ne moram vezati radi toga Problem je sto ce kod njih PS5 kostati 1500KM uz ugovor od 2 godine
Zamjenite TV1 SD - buduci O Kanal za HD verziju, posto je na Logosoftu vec krenuo. Nakon SK kanala ponovo ste utonuli u dugi zimski san. Zasto se vise ne ubacuju kanali koji se traze? Uvijek se falite koliko korisnika imate, pa ako niste u stanju ubaciti kanale koji se traze onda ugasite firmu!!!
NET FLAT 10
29,90KM
Fakat sramota..
Bolje su ti brzine u Moja tv paketima
Imam Moja tv full 1 i jos uvijek je brzina downloada 10, a tamo pise 25, kako sad saznati da li postoje tehničke mogućnosti da imam 25Mbps
Znaš kako? Teško, ako nećeš da se osjećaš jadno jer kada im to pomenes, imaš utisak da im od usta uzimaš.
Zvao prije par mjeseci, glupača mi je tvrdila da to sto navodim nema nigdje na stranici. Tražila mi da je navodim gdje tačno to piše. Nakon što se uvjerila ni izvini da kažem.
Najlakše je podnijeti zahtjev za provjeru tehničke mogućnosti najbližeg narednog paketa. Ako odgovor bude pozitivan, na osnovu njega pozvati i zatražiti povećanje.
NET FLAT 10
29,90KM
Fakat sramota..
Pa veća je sramota što je npr mojatv net 1 paket svega 7KM skuplji (izađe 36KM) od tog net flat 10 a nudi mnogo veću brzinu (25/2mbps odnosno 10/1mbps ako nema teh. mogućnosti) i TV paket. Mada naravno ako je 10/1 max brzina na adresi, bolje mu je ostati na netflat, pogotovu ako ga TV ne zanima.
Novo u ponudi Moje TV
Live Kamera Trebinje
Pod hitno trebaju ubacit Cinestar i Viasat History kanale.Filmski i dokumentarni program nije bas za pohvalu.
Novo u ponudi Moje TV
Live Kamera Trebinje
PS
Ta Imperia je problem, a nije problem sto United kupuje Grand.
seoBIH wrote: ↑20/11/2019 18:33
Znaš kako? Teško, ako nećeš da se osjećaš jadno jer kada im to pomenes, imaš utisak da im od usta uzimaš.
Zvao prije par mjeseci, glupača mi je tvrdila da to sto navodim nema nigdje na stranici. Tražila mi da je navodim gdje tačno to piše. Nakon što se uvjerila ni izvini da kažem.
Najlakše je podnijeti zahtjev za provjeru tehničke mogućnosti najbližeg narednog paketa. Ako odgovor bude pozitivan, na osnovu njega pozvati i zatražiti povećanje.
Ako se potrefi tako neko na 1444 onda prekines i pozoves ponovo. Znam nekoliko osoba koje su samo nazvali i zahtjevali provjeru te im je pustena veca pristupna brzina.
Novo u ponudi Moje TV
Live Kamera Trebinje
Pod hitno trebaju ubacit Cinestar i Viasat History kanale.Filmski i dokumentarni program nije bas za pohvalu.
Cinestari, njih 4 komada, su registrovani kod RAK-a. Tako da ce bit nekad. LOL i mtel su tako registrovali TDC HD i Tropik HD pa su ih tek nakon 2 mjeseca uvrstili. Strpljenja samo. Viasat pak nisu registrovali.
seoBIH wrote: ↑20/11/2019 18:33
Novo u ponudi Moje TV
Live Kamera Trebinje
Cinestari, njih 4 komada, su registrovani kod RAK-a. Tako da ce bit nekad. LOL i mtel su tako registrovali TDC HD i Tropik HD pa su ih tek nakon 2 mjeseca uvrstili. Strpljenja samo. Viasat pak nisu registrovali.
Ti si MTV* bas upucen u sve teme vezane za telekomunikacije i CATV sadrzaje i novitete.
Mirzareli wrote: ↑20/11/2019 18:46
Ti si MTV* bas upucen u sve teme vezane za telekomunikacije i CATV sadrzaje i novitete.
Bili su nekad Viasat kanali na samom početku Moja TV, ali su ih maknuli iz ponude jer su navodno slabo gledani, iako je pravi razlog ušteda na tim kanalima i priprema za gomilu pink kanala u ponudi.
hipija wrote: ↑20/11/2019 21:43
Bili su nekad Viasat kanali na samom početku Moja TV, ali su ih maknuli iz ponude jer su navodno slabo gledani, iako je pravi razlog ušteda na tim kanalima i priprema za gomilu pink kanala u ponudi.
Moja TV ima 200.000 korisnika i mislim da im otkup takvih i sličnih kanala nije neki problem.Jer gledao sam ponude kanala kod nekih znatno manjih CATV operatera i svi imaju Viasat kanale u ponudi.
hipija wrote: ↑20/11/2019 21:43
Moja TV ima 200.000 korisnika i mislim da im otkup takvih i sličnih kanala nije neki problem.Jer gledao sam ponude kanala kod nekih znatno manjih CATV operatera i svi imaju Viasat kanale u ponudi.
Pa kad bi se vodili tom bizarnom logikom šta se puno a šta malo gleda, trebali bi onda izbaciti 80 posto kanala. Ne bi ubacivanje kanala iz Viasat grupacije predstavljalo neki veći problem ni u finansijskom ni u tehničkom smislu, jer se radi o vrlo kvalitetnim kanalima koji treba da imaju svoje mjesto u Moja TV kao što su imali i na samom početku. Uglavnom nedostatak dobre volje ili nesposobnost menadžmenta koji je sav svoj angažman usmjerio (opravdano) da namakne SK kanale u ponudu rezultirao je da dosta kvalitetnih kanala mimo SK ne dolazi u ponudu Moja TV, uključujući i ozbiljniju ponudu HD kanala .
Ja sam očekivao da će u Moja TV okrenuti ploču nabolje nakon dolaska SK ali izgleda da se nastavlja svijetla tradicija ubacivanja live kamera i trash kanala.