Jeli to nato neki klub saljivdzija ?? daj molim te
Milorad Dodik ALL ABOUT
- mO k3
-
90minut
#73627 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pa dobro ne znam da se zanosi bilo ko, al' s u u pravu što tako razmišljaju i po meni je ovo do sada rekao bi najveci povod za rat jer je ocigledno nešto potpisao što su ovi prihvatili dakle popustio je to je i pticama na grani jasno eh sad da li ima još nešto u dokumentima što kaze da se to može poništiti pojma nemam zato sam se javio maloprije i pitao.
A što se tice svega ostalog i da li se neko stvarno legitimno plaši domacih srba bez JNA bez artijerijskih uporišta oko Sarajeva bez pomoci Srbije bez Sarajeva u blokadi i u nedostatku oružja e njemu psihologa momentalno treba pozvati.
A što se tice svega ostalog i da li se neko stvarno legitimno plaši domacih srba bez JNA bez artijerijskih uporišta oko Sarajeva bez pomoci Srbije bez Sarajeva u blokadi i u nedostatku oružja e njemu psihologa momentalno treba pozvati.
- SaraFina
#73628 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Evo @ madridista je tačno u bobu objasnio kapitulaciju preCjednika! A i Šarović!
https://forum.klix.ba/politicko-desavan ... 44975.html
https://forum.klix.ba/politicko-desavan ... 44975.html
- Tomahawk11
- Globalni moderator
-
90minut
#73630 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Šta bi dodi pa je kapitulirao na kraju nije mi jasno stvarno
- problemnatravunu
#73631 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
- 512MB
#73632 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
To je samo bio odgovor na prijetnje i nefer igru one dve izdajice i hohštaplera Borenovića i Šarovića. Da nije izdajica srpskog roda Mile bi blokiro do sudnjeg dana...
- Altsa
#73633 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
prvo se salje plan pa onda sjednica gdje ustolicavaju Taska Nacica za predsjedavajuceg VM.
- mO k3
#73634 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Naveli su ga na tanki led , sve je krenulo sa izmjenom poslovnika u parlamentu BiH i sada udri po miletu ....
- dulekrele
#73635 Re: Dodik grabi prema odcjepljenju RS-a
ode Mile kod rekonvalescenta.
- BHCluster
#73636 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Hrvatski član Predsjednistva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik najveći Bosanac i Hercegovac! 
- Maraschino
#73637 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Da zavrsimo sa nadmudrivanjemmalakh wrote: ↑20/11/2019 08:39
evo dokaza da to nije istina. kada ga stranci pritisnu, kada ga sda pritisne ili ucijeni, kada ga komsic pritisne ili ucijeni, dodik slusa kao cukica. one su pritiskali, nema sta nisu radili i nisu popustali. na kraju ih pedi ešdaun smijenio i pohapsio, jer im nije mogao narediti kao sto se danas dodiku naredjuje.
dodikova politika i sve sto prica je samo za svoje glasace i nista vise od toga i nastavit ce se ta politika, u to ne sumnjam, ali na bitnijim odlukama, uvijek povuce potez za bih.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/njemack ... /191120029
Upravo se ovo poklapa sa dolaskom Dodika, prodajom Telekoma i finansijskom samostalnoscu. Od tada on vise ne slusa nego kontrira strancima.
Prihvata samo ako ima ili licnu korist(kredite koje ce pokrasti preko kumova i djece) ili vecu korist entitet.
Handrimo se 13 mjeseci oko VM da bi on na kraju priznao i prihvatio isto ono sto se od njega trazilo prije 13 mjeseci i tako svaki problemcic koji se pojavi(energetska zajednica, zastave, revizija, mehko, izvjestaji...) tako da bi ja Pribeovom izvjestaju dodao jos jednu godinu.
On je slusao strance dok nije dosao na vlast, ucvrstio se, skuzio sisteme bogacenja, osjetio sta narod voli da cuje...i prekucao ovu igricu oko izbora.
Ja ne vidim ni jedan nacin da ce on izgubiti na nekim narednim izborima. Da ne ulazimo u mucke oko izbora i prebrojavanja glasova ali on pruza pipke u opoziciju i rastura ih kupovinom papaka i to sve drzavnim parama, tako da cemo ga gledati do smrti.
-
Qoom
#73638 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
"BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dao je nalog Vojnobezbednosnoj agenciji da istraži moguću špijunsku aferu, u kojoj ruski špijuni vrbuju srpske agente, izjavila je predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić.
"Razgovarala sam s predsednikom Aleksandrom Vučićem, on je dao nalog vojnobezbednosnoj agenciji da slučaj ispita. Još nemamo sve podatke, ukoliko se ispostavi da je sve istina, onda će to biti ozbiljno pitanje i problem za nas", rekla je Brnabić za Blic."
Sreća pa "Додик путује у Санкт Петербург" da vidi kako pomoći napaćenom narodu te ekonomski zaostale Ruske gubernije i da postroji i pošamara te Putinove špijune
"Razgovarala sam s predsednikom Aleksandrom Vučićem, on je dao nalog vojnobezbednosnoj agenciji da slučaj ispita. Još nemamo sve podatke, ukoliko se ispostavi da je sve istina, onda će to biti ozbiljno pitanje i problem za nas", rekla je Brnabić za Blic."
Sreća pa "Додик путује у Санкт Петербург" da vidi kako pomoći napaćenom narodu te ekonomski zaostale Ruske gubernije i da postroji i pošamara te Putinove špijune
-
Sociolog
#73639 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
https://www.nezavisne.com/novosti/bih/S ... ske/569557
Ako je ovo tacno..znaci nije OBAVEZA onda je pusiona....prevara samo takva Dodik ih je nadmudrio
Ako je ovo tacno..znaci nije OBAVEZA onda je pusiona....prevara samo takva Dodik ih je nadmudrio
-
155_mm
#73640 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Sociolog wrote: ↑20/11/2019 11:06 https://www.nezavisne.com/novosti/bih/S ... ske/569557
nije OBAVEZA cega?
ali bez obzira na sve, niko nije ni sumnjao da ih je micko nadmudrijo.
-
Qoom
#73641 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Svako karanje počne sa "de bona, samo vrh"
- Thorgerson
#73642 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Srbi jednostavno moraju shvatiti da smo mi duboko zagazili u NATO. I da povratka nema. Samo gubimo vrijeme svi zajedno.
Idemo stopama ostalih zemalja članica. I radimo iste korake kao i oni. Sjeverna Makedonija sada upada, mi smo sljedeći.
Mislim ljudima koji puše Dodikovu priču o IPAP-u treba samo pokazati ovu sliku i narednu stepenicu koja nam dolazi.

Za neke veće blokade sad je kasno. Povratka nazad nema. Nema ga, jer više od 70% ljudi zeli u NATO.
E sad za one koji i dalje misle da je Dodik nekoga ovdje preveslao.
Dokument koji ce biti poslan u NATO, ako ga oni prihvate - jeste ANP. Mi smo inace takav narod, koji voli da se ufati nekakve stvari, slova, a da ne gleda veću sliku i suštinu.
Ovo ispod su zvanicni citati iz dokumenata NATO-a. Naravno, nigdje se ne spominje ANP. Jednostavno - NATO kada aktivira članstvo, traži dokument od zemlje kandidata da posalje izvjestaj jednom godišnje (pogledati boldirano). Otuda i naziv godišnji nacionalni plan, mislim ako je lakše možemo mi to zvati sistem reformi, bez godšinji, bez nacionalni i bez plan. Ponavljam, ako NATO prihvati ovaj dokument - to je onda to.
Membership Action Plan
The biggest step in the formalization of the process for inviting new members came at the 1999 Washington summit when the Membership Action Plan (MAP) mechanism was approved as a stage for the current members to regularly review the formal applications of aspiring members. A country's participation in MAP entails the annual presentation of reports concerning its progress on five different measures:[46]
- Willingness to settle international, ethnic or external territorial disputes by peaceful means, commitment to the rule of law and human rights, and democratic control of armed forces
- Ability to contribute to the organization's defence and missions
- Devotion of sufficient resources to armed forces to be able to meet the commitments of membership
- Security of sensitive information, and safeguards ensuring it
- Compatibility of domestic legislation with NATO cooperation
NATO provides feedback as well as technical advice to each country and evaluates its progress on an individual basis.[47] Once a country is agreed to meet the requirements, NATO can issue that country an invitation to begin accession talks.[48] Currently, two countries have a Membership Action Plan: Bosnia and Herzegovina and North Macedonia.[49] Former MAP participants were Albania and Croatia between May 2002 and April 2009, and Montenegro between December 2009 and June 2017, when they joined NATO. The final accession process, once invited, involves five steps leading up to the signing of the accession protocols and the acceptance and ratification of those protocols by the governments of the current NATO members.
Idemo stopama ostalih zemalja članica. I radimo iste korake kao i oni. Sjeverna Makedonija sada upada, mi smo sljedeći.
Mislim ljudima koji puše Dodikovu priču o IPAP-u treba samo pokazati ovu sliku i narednu stepenicu koja nam dolazi.

Za neke veće blokade sad je kasno. Povratka nazad nema. Nema ga, jer više od 70% ljudi zeli u NATO.
E sad za one koji i dalje misle da je Dodik nekoga ovdje preveslao.
Dokument koji ce biti poslan u NATO, ako ga oni prihvate - jeste ANP. Mi smo inace takav narod, koji voli da se ufati nekakve stvari, slova, a da ne gleda veću sliku i suštinu.
Ovo ispod su zvanicni citati iz dokumenata NATO-a. Naravno, nigdje se ne spominje ANP. Jednostavno - NATO kada aktivira članstvo, traži dokument od zemlje kandidata da posalje izvjestaj jednom godišnje (pogledati boldirano). Otuda i naziv godišnji nacionalni plan, mislim ako je lakše možemo mi to zvati sistem reformi, bez godšinji, bez nacionalni i bez plan. Ponavljam, ako NATO prihvati ovaj dokument - to je onda to.
Membership Action Plan
The biggest step in the formalization of the process for inviting new members came at the 1999 Washington summit when the Membership Action Plan (MAP) mechanism was approved as a stage for the current members to regularly review the formal applications of aspiring members. A country's participation in MAP entails the annual presentation of reports concerning its progress on five different measures:[46]
- Willingness to settle international, ethnic or external territorial disputes by peaceful means, commitment to the rule of law and human rights, and democratic control of armed forces
- Ability to contribute to the organization's defence and missions
- Devotion of sufficient resources to armed forces to be able to meet the commitments of membership
- Security of sensitive information, and safeguards ensuring it
- Compatibility of domestic legislation with NATO cooperation
NATO provides feedback as well as technical advice to each country and evaluates its progress on an individual basis.[47] Once a country is agreed to meet the requirements, NATO can issue that country an invitation to begin accession talks.[48] Currently, two countries have a Membership Action Plan: Bosnia and Herzegovina and North Macedonia.[49] Former MAP participants were Albania and Croatia between May 2002 and April 2009, and Montenegro between December 2009 and June 2017, when they joined NATO. The final accession process, once invited, involves five steps leading up to the signing of the accession protocols and the acceptance and ratification of those protocols by the governments of the current NATO members.
Last edited by Thorgerson on 20/11/2019 11:20, edited 1 time in total.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
- MarshalDodik
#73645 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Milorada naseg ko smije da vrijeđa
To je sila metar preko leđa
Dabogda nam Mile vlad'o cijeli vijek
Kad ima parolu srspka zauvijek

To je sila metar preko leđa
Dabogda nam Mile vlad'o cijeli vijek
Kad ima parolu srspka zauvijek
- Maraschino
#73647 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Sociolog wrote: ↑20/11/2019 11:06 https://www.nezavisne.com/novosti/bih/S ... ske/569557
moraju kere da se oglase inace zik, zik...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#73648 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Valjalo je to zamotati levatima iz NATO, ovi domaći, Šefik, Sejdo i ta kompanija....lahko za njih, ali ovi Ameri...namazano je toMaraschino wrote: ↑20/11/2019 11:45Sociolog wrote: ↑20/11/2019 11:06 https://www.nezavisne.com/novosti/bih/S ... ske/569557
Ako je ovo tacno..znaci nije OBAVEZA onda je pusiona....prevara samo takva Dodik ih je nadmudrio![]()
![]()
moraju kere da se oglase inace zik, zik...
- Maraschino
#73649 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
treba ih pustiti da malo uzivaju u pobedi...dok vozovi prolaze.Tomahawk11 wrote: ↑20/11/2019 11:49Valjalo je to zamotati levatima iz NATO, ovi domaći, Šefik, Sejdo i ta kompanija....lahko za njih, ali ovi Ameri...namazano je toMaraschino wrote: ↑20/11/2019 11:45Sociolog wrote: ↑20/11/2019 11:06 https://www.nezavisne.com/novosti/bih/S ... ske/569557
Ako je ovo tacno..znaci nije OBAVEZA onda je pusiona....prevara samo takva Dodik ih je nadmudrio![]()
![]()
moraju kere da se oglase inace zik, zik...![]()
- Sanjarko
#73650 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Jb ga meni tako izgleda. Naoruzavanje, retorika, ono u Drvaru fakticki ko od Milosevica, "Niko ne sme da vas bije", kriza u formiranju vlasti itd. Meni kazem tako izgleda. Valjda debelo grijesim i da mi se samo cini.