Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mirzareli wrote: ↑18/11/2019 00:50
Ja ne mogu da vjerujem da na Moja TV nemaju kanali iz Viasat produkcije History/Explorer/Nature..Gledam neki sitni CATV operateri imaju ove programe,a MOJA TV ima 200.000 korisnika.Iskreno od svih operatera nema goreg dokumentarnog sadrzaja do onog koji postoji na MOJA TV. Bitno je nabacat stoki Pinkova i onda ožeži Robocop,Rocky i Karate kid gledas 713 x godisnjeg.
Prijavljen si pa tati piši da je stoka
Nisam ti ja kriv lave sto si se nasao u ovom postu i sto gledas pinkove hahah.
Napisao si genralno stoka za sve korisnike mojatv.
To što sam ja prepoznao da si tako nazvao sve korisnike care to nije moj problem nego problem drugih koje si oslovio stoka i to im nepšto smiješno i milo
Lijepo napisao covjek stoki pinkova, znaci korisnike koji gledaju te kanale. Nedostaje ti jaro na mojatv nekih dokumentarnih kanala vidi se, samo bi se svadjao. Nije ti ovo zadruga i farma.
diablobih wrote: ↑19/11/2019 10:38
Lijepo napisao covjek stoki pinkova, znaci korisnike koji gledaju te kanale. Nedostaje ti jaro na mojatv nekih dokumentarnih kanala vidi se, samo bi se svadjao. Nije ti ovo zadruga i farma.
Bez obzira opet nazvati odeđen broj ljudi stokom ne priliči nikome.
Neka gleda ko šta voli.
I ozkud ti dežurni advokatu na svakoj temi da pametuješ.
Uostslom nisi čak ni korisnik mojatv
diablobih wrote: ↑19/11/2019 10:38
Evo ja ne gledam te pinkove i sa MojaTV gledam ukupno 2 kanala, ali opet smatram da je ovo uvreda koja se ne treba tolerisati tek tako. Ima ljudi koji to gledaju, ukusi su razliciti, sta sad treba pisati da je stoka svako ko voli nesto drugo nego mi?
Jesmo glup i zaostao narod nema dalje u svakom segmentu. Najzalosnije sto se pravimo najpametniji i na sve svima pametujemo a zalupani ko daske .
Ja ne mogu da vjerujem da na Moja TV nemaju kanali iz Viasat produkcije History/Explorer/Nature..Gledam neki sitni CATV operateri imaju ove programe,a MOJA TV ima 200.000 korisnika.Iskreno od svih operatera nema goreg dokumentarnog sadrzaja do onog koji postoji na MOJA TV. Bitno je nabacat stoki Pinkova i onda ožeži Robocop,Rocky i Karate kid gledas 713 x godisnjeg.
Prijavljen si pa tati piši da je stoka
Ručnu obojica, nema potrebe za ovim!
Što ručna napiše čovjek da su korisnici stoka i to se toleriše.
Tomahawk11 wrote: ↑19/11/2019 12:00
Pa morao bih onda i tebe banovati, kad prijaviš, ne moraš uzvratiti istom mjerom.
I još kad bi se dodalo komentarisanje rada moderacije...
U kom postu sam ja uzvratio istom mjerom.
Kad sam pročitao post prijabio sam zbog onog stoka i nigdje nisam komentarisao nego napisao da je prijavljen.
A tad je on jos posprdno napisao meni da sam se prepoznao i tad sam ponovo prijavio post.
A samo sam dežurnom komentatoru dijaboli sam odgovorio zato što je i on potvrdio da je neko stoka i to uljudno nisam ga ubrijedio
Pitanje za forumase koji rade u BHT ,a znam da ih ima ovde Zasto opciju timeshift nije moguće koristiti na svim kanalima kao u svim drugim CATV operaterima ?
erotica wrote: ↑19/11/2019 19:39
Postoji li mogućnost da se Arris daljinski od moja tv poveže sa tv-om? Na BHT stranici ima samo uputstvo za albis.
I mene to interesovalo, pa sam se raspitivao, guglao i izgleda da ne može, i nedostaje mi za funkcija. Da se može barem onaj univerzalni na arris podesiti i to bi mi.odgovaralo, ali ni to nisam uspio
erotica wrote: ↑19/11/2019 19:39
Postoji li mogućnost da se Arris daljinski od moja tv poveže sa tv-om? Na BHT stranici ima samo uputstvo za albis.
I mene to interesovalo, pa sam se raspitivao, guglao i izgleda da ne može, i nedostaje mi za funkcija. Da se može barem onaj univerzalni na arris podesiti i to bi mi.odgovaralo, ali ni to nisam uspio
Ko želi može sa ebay naručiti learning remote control, koji nije klasični univerzalni daljinski nego ga ti moraš naučiti uz pomoć ispravnog originalnog daljinskog i može se više daljinskih kombinovat na taj jedan. Košta nekih 5 KM + onih 1,8 KM koje naša pošta uzima.