Ma gdje god odes ban, crna lista isl. Rupa od drzave. Coine na nekakav wallet i vozdra. Sto manje drzati na mjenjacnici.Salah ad-Din wrote:Ja sad skupljam XMR do 30.11., jer je tad ovaj veliki fork, onda sve prebacujem u ETH čekam Novu godinu kad bi nekad trebao fork za ETH, a onda sve u BTC i čekam halvening. Drži te mi fige da ovo sve dobro prođe i da na svakom uzmem 20-30%![]()
A Bittrex me dobro zeznuo, prvo jedva sam isčupao svoje koine jer mi nisu dali opciju da povučem jedan koin a imao sam preko 150 $ u tom koinu, onda dok sam svih 10 koina prebacio na razne wallete, mjenjačnice pa to sve prebacio u XMR da bi mogao prebaciti na Binance izgubio na fee-ovima sigurno 20-30$, podrška korisnicima očajna, bukvalno na svako moje pitanje copy/paste odgovor: Vaša država je banovana da bi povukli sredstva ubacite adrese i bit će Vam poslano. Nemam uopšte opciju da ubacim adresu za jedan koin. Opet dobijam isti odgovor. Poslije jedno 10-tog maila dobijam odgovor da su pogledali i da bi sada trebalo da imam i opciju za taj koin. Onda čekao da mi prebace koine sigurno 5-6 dana, uglavnom cijela procedura je trajala dobrih 10 dana. Definitivno i da nas odobre opet, nikad više na Bittrex.
2020 bi trebalo da bude u bull stimungu. Altovi su se stabilizovali prema btc. Cini se da je i bear za altove definitivno zavrsio. Do proljeca bi moglo da bude jako zanimljivo. Samo Hodl.