Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
karanana wrote: ↑17/11/2019 18:16
evo pogledo sam prvu mandarine.
da, space western. moze se pogledati.
edit/mini spoiler prve epizode: ona beba, ovaj sa avatara sanskog,....je li ono onaj master yoda?
ako jeste onda mi vremenska linija serije nema smisla. zar yoda nije vec bio star covjek u doba vladavine imperije? a po ovoj seriji, kazu da je imperija pala.
aaa, evo mi avatara
E pa kad si već zasrao, da ti kažem da najvjerovatnije nije. Da li je šta u rodu, ostaje da se vidi. Radnja The Mandaloriana se
dešava nekoliko godina nakon kraja originalne trilogije, tako da je Yoda već neko vrijeme force ghost.
edit/mini spoiler prve epizode: ona beba, ovaj sa avatara sanskog,....je li ono onaj master yoda?
ako jeste onda mi vremenska linija serije nema smisla. zar yoda nije vec bio star covjek u doba vladavine imperije? a po ovoj seriji, kazu da je imperija pala.
aaa, evo mi avatara
E pa kad si već zasrao, da ti kažem da najvjerovatnije nije. Da li je šta u rodu, ostaje da se vidi. Radnja The Mandaloriana se
dešava nekoliko godina nakon kraja originalne trilogije, tako da je Yoda već neko vrijeme force ghost.
Neka od teorija je da je to Yodin klon...kako god, presladak je.
Za sada mi je serija super. I Jawa su šminka
aaa, evo mi avatara
Neka od teorija je da je to Yodin klon...kako god, presladak je.
Za sada mi je serija super. I Jawa su šminka
Kad smo vec kod Mandaloriana malo muzicke teme serije nije na odmet - I have spoken.
Ma ja necu bezveze ni gledati iako glavnog glumca gotivim mnogo ne valjda ništa na pola radit dovoljno sam se opekao s https://www.imdb.com/title/tt0805661/
Da bi sebi napravio nešto slicno inace preporuka da pogledaš seriju ona i ima kraj možeš nagađati šta se desilo.
odgledo prve dvije epizode senki 2. nekako sam vise ocekivo, kao da mi je sezona 1 bila nekako zanimljivija sa onim makedoncima i kozacima uz ove tule. ali produkcija je vrhunska, sigurno ce se to do kraja sezone sve posloziti. i onda treca sezona shvaba jashe crnog konja.
karanana wrote: ↑19/11/2019 22:31
odgledo prve dvije epizode senki 2. nekako sam vise ocekivo, kao da mi je sezona 1 bila nekako zanimljivija sa onim makedoncima i kozacima uz ove tule. ali produkcija je vrhunska, sigurno ce se to do kraja sezone sve posloziti. i onda treca sezona shvaba jashe crnog konja.
Meni je najgore sto serija onako solidno ufura gledatelja iz epizde u epizodu u to da je Mustafa najveci **bac, smeker, zenskaros, zavodnik, tajni agent 007 - gospodar zivota i smrti i onda na samom kraju sezone u zadnjim kadrovima pojavi se veci i **bac uz sve ostalo od Mustafe koji ce u cetvrtoj sezoni vjerovatno jahati bijelog konja...
mujo kara, ne vadi.
ljubomoran sam kad bojanicu/jovanicu schapi. ali haj, ako je neko osim mene zigu, nek to bar bude mujo.
cuj neko drugi veci jebac se pojavi. mujo je ja mislim siguran do neke 43. kad ga je shvaba ubio negdje. ne znam ni sto im trebaju ovi ovoliki novi karakteri ali haj......