Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
avetinja wrote: ↑17/11/2019 16:20
Ako sam dobro shvatio, iz Lige A su ispali Njemačka, Hrvatska, Poljska i Island, a ulaze Ukrajina, Danka, Švedska i mi?
propustio si da je uefa napravila promjenu plana pa su vratili sve u A i pretumbali malo ostale.
U martu je izvlacenje grupa, a igra se sa početkom u septembru.
Znači, bit ćemo u grupi sa još dvije reprezentacije iz ove "crvene" grupe?
drug_profi wrote: ↑17/11/2019 16:58
Obzirom da je 16 ekipa u grupama sada, prije da ce biti po 4.
Eto proberite 3 ekipe koje nas ne mogu natamburati vise od 2 razlike pa da se nadamo....
Šalu na stranu, prednost A grupe je što će se vjerojatno svi direktno kvalifikovati kroz normalne kvalifikacije pa su nama povećane šanse da i kao posljednji igramo baraž koje će opet vjerojatno popuniti ekipe iz nižih grupa
ja71 wrote: ↑17/11/2019 17:21
Mi ionako bolje igramo sa jačim ekipama
Šalu na stranu, prednost A grupe je što će se vjerojatno svi direktno kvalifikovati kroz normalne kvalifikacije pa su nama povećane šanse da i kao posljednji igramo baraž koje će opet vjerojatno popuniti ekipe iz nižih grupa
Ma chunu, kvalifikacije su za SP nakon toga, puno manje ekipa prolazi.
nama je najbolje da smo u C grupi pa da u barazu imamo protivnika pobjednika D grupe i dvoje iz C.
Samo tako cemo ikad otici na veliko takmicenje opet, a to ce se desiti znaci u ciklusu lige nacija 2024/2025.
nama je najbolje da smo u C grupi pa da u barazu imamo protivnika pobjednika D grupe i dvoje iz C.
Samo tako cemo ikad otici na veliko takmicenje opet, a to ce se desiti znaci u ciklusu lige nacija 2024/2025.
Pa planirano je da se i ovdje igra baraž preko lige nacija ... Samo sumnjam da će ponovo 4 ekipe ići preko baraža
Pa planirano je da se i ovdje igra baraž preko lige nacija ... Samo sumnjam da će ponovo 4 ekipe ići preko baraža
Ne zna se još je li tako uopće planirano, ali ja to govorim da iz kvalifikacija ide 13,14 ekipa, a ne kao sad 24. Što znači da iz ove grupe A uopće ne mora proći 15 ekipa (u stvari i ne može). Taj play off će biti puno jači od ovog sad, ako ga i bude. Do Fife je.
Nadzorna_ploca wrote: ↑18/11/2019 08:38
Zar ima jos naivaca sto ovo prate..koga boli q sta ovi klosari rade.
Apsurdno je doći na ovu temu i pitati ko ovo još prati.
Ja pratim i pratiću pa makar bili iza Lichtensteina
Meni nije jer pricam o ovim sijelima i jedaljkama. Ovo sa kolacima i slavljenjem rodjendan je seljakljuk par ekselans i potvrda javasluka i nedostatka sramote i stida.
"Zmajevi" su sinoć odradili trening u Lihtenštajnu, ali nisu odmah napustili stadion.
Navijači naše reprezentacije, koji su izgubili živce zbog očajnih partija, tražili su sastanak sa našim igračima.
Navijači su tražili od igrača da izađu pred njih, te da im kažu u lice ono što misle o njihovim igrama. Policija je nakon toga spriječila navijače da dođu do "Zmajeva", pišu Sportske.ba.
Prethodno su navijači željeli ući na trening, ali im od strane čelnika našeg Saveza to nije bilo dozvoljeno.
"Zmajevi" su sinoć odradili trening u Lihtenštajnu, ali nisu odmah napustili stadion.
Navijači naše reprezentacije, koji su izgubili živce zbog očajnih partija, tražili su sastanak sa našim igračima.
Navijači su tražili od igrača da izađu pred njih, te da im kažu u lice ono što misle o njihovim igrama. Policija je nakon toga spriječila navijače da dođu do "Zmajeva", pišu Sportske.ba.
Prethodno su navijači željeli ući na trening, ali im od strane čelnika našeg Saveza to nije bilo dozvoljeno.