Šta mi iz BiH možemo plačati e-novčanicima?
Kakva su vaša iskustva, šta ste plačali?
Znam da je kod nas od unazad par godina ograničeno korištenje Skrill-a i Neteller-a navodno zbog pranja novca.
Vrijedili se uopšte registrovati na Skrill i Neteller?
Skrill i Neteller u BiH
Moderator: anex
-
tony__24
#1 Skrill i Neteller u BiH
Last edited by tony__24 on 26/08/2019 08:59, edited 1 time in total.
-
adiam
#2 Re: Skrill i Neteller u BiH
ja imam skrill više od godine i sluzi mi za slanje i primanje novca
za ovo drugo nije mi trebalo
l.p.
za ovo drugo nije mi trebalo
l.p.
-
Giancarlo
-
Spr1nt
#4 Re: Skrill i Neteller u BiH
@Giancarlo Funkcionise isto kao i PayPal. Povezes karticu za racun i dobijes opciju da uplacujes i povlacis novac sa Skrill racuna. Jedina primjedba je sto ne mozes povuci novac na Mastercard karticu vec samo na Visu. Ali mozes uplacivati sa obje na racun.
- victom
#5 Re: Skrill i Neteller u BiH
Koristio sam Skrill dok se jos zvao Moneybookers, i bio je SVJETLOSNE GODINE ISPRED PAYPALA I drugih, onda u 2000 -tim.
Odjednom se preimenovao u SKRILL, i s vremenom postao neupotrebljiv. Da li ga je neko kupio i unistio ili su mu globlani igraci nametnuli restrikcije, to ne znam. ALi znam daje bio extra prije. Sad ga nema na mapi.
Odjednom se preimenovao u SKRILL, i s vremenom postao neupotrebljiv. Da li ga je neko kupio i unistio ili su mu globlani igraci nametnuli restrikcije, to ne znam. ALi znam daje bio extra prije. Sad ga nema na mapi.
Last edited by victom on 01/03/2021 01:56, edited 2 times in total.
-
Giancarlo
#6 Re: Skrill i Neteller u BiH
Evo maloprije sam to vidio, da sam na vrijeme ne bih nikada uplatio sa Mastercard kartice. Sad ispada moram na silu negdje trositi pare kad nemam Visa karticu.
Apsolutno isti sam slucaj. Koristio ga i ja pod tim imenom jos prije 10+ godina i bio beton. Ovo sad je zesce sranje i totalno kontrolisana upotreba. Cak se valdja ne moze ni platiti preko Skrilla na raznim stranicama, osim ako one valdja ne odobravaju placanje preko Skrilla i Mastercarda, ma bezveze uglavnom. Sad sam se zayebao i niakd visevictom wrote: ↑05/11/2020 14:13 Koristio sam Skrill dok se jos zvao Moneybookers, i bio je SVJETLOSNE GODINE ISPRED PAYPALA I drugih, onda u 2000 -tim.
Evo sta kazu za placanje, jesam li ja to dobro shvatio ?
Note that funds originally deposited with:
• Mastercard® can’t be used for transfers to certain merchants (click the Skrill logo on the merchant checkout page to find out if they accept Mastercard® payments);