Evo u novom cjenovniku novi paket "Trio Mini":tap3ah75 wrote:
Hajde javi šta ti jave ... da znamo i mi ostali.

Moderator: Benq
Evo u novom cjenovniku novi paket "Trio Mini":tap3ah75 wrote:

Hvala crni .... znam ja za to.crnivrag wrote:Evo u novom cjenovniku novi paket "Trio Mini":tap3ah75 wrote:
Pozovite nas da provjerimo, na 1360, ili nam dostavite broj Ugovora u inbox.shandrprcSA » Today, 4:28 pm
Evo sad vidjeh da su mi onemogucili gledanje cinemax HD i cinemax 2 HD kanale...@Telemach
Šta bi sa radio kanalom "Radio NES", još uvijek nema signala i čuje se samo statički šum?Telemach wrote:
Kolege će provjeriti iz kojeg raloga nema signala.crnivrag » Today, 6:26 pm
Telemach wrote:
Šta bi sa radio kanalom "Radio NES", još uvijek nema signala i čuje se samo statički šum?
Jednom dnevno - ujutro.Mustang1 wrote:Ne znam za vas ali mene zanima, ali sad bez zajebancije, koliko puta dnevno crni vrag presalta kanale od prvog do zadnjeg i koliko se zadrzi na svakom? Ne mislim samo na tv kanale nego sve sto je dostupno na resiveru
Tu je stavljen zbog reality sadržaja koji idu na njemu, pa da se automatski zaključava, ako se nekad sadržaj ne podudara sa EPG-om, da ne bi popili kaznu od RAK-a.Radar71 wrote:PINK BIH![]()
Evo da sam sebi opucam reply. Maloprije bio kod rodjaka ovdje u Zenici, koji je nedavno uveo EON full paket i ista stvar se dešava i kod njega!nadžak wrote:@Telemach
Pozdrav vam. Ponovo se javljam da vam kažem da ja još uvijek imam isti problem i da nisam zadovoljan uslugom Premum paketa koji imam od februara ove godine! Ukoliko imate pristup mojim postovima ovdje vidjecete da stalno prijavljujem neke bagove i probleme sa Eon uslugom otkako sam je uveo.
PRosli put sam razgovorao sa vasom kolegicom Selmom iz tehnicke službe pa mi reče da ako problem ostane da se javim ponovo.
Evo ja se javljam ponovo!![]()
Zanima me da li ste u ovih proteklih mjesec, koliko je proslo od mog zadnjeg javljanja, uspjeli pronaci sta je razlog mog problema?
Da ponovim, glavni problem je kad puštam snimak na kanalima i na videoteci, slika "trza" , onako sitno i primjetno, tako da gledanje nije u potpunosti ugodno i onako kako bi trebalo biti.
Tehničari su krimpovali konektore, mjerili signale i to je sve OK. Sa njima sam svima dobar, sve to lijepo i fino mi zavrsimo, ispricamo se ljudski ali problem ostaje!
Takodjer, ton i slika takodjer nisu uskladjeni kad se pušta snimak. To se dešava na kanalima koje najčešče gledam, i to History, History2 , filmski kanali HBO itd.
Na stranu što često kad upalim tek EON box, ne dodje slika pa moram ponovo upalit. Nekad i par puta.
Ljudi, ja cu prijavljivat dok ne podnesem zahtjev za dalje korake a vi znate koji su oni kad se ustanovi da ne možete otkloniti problem za uslugu koju plaćam. By the way, to je onaj najskuplji paket pa vi vidite.
Lijep vam pozz ponovo.
I snimak na kanalima i videoteka rade bez ikakvih problema kod mene, bar sto se tice slike, nema trzanja.nadžak wrote: Da ponovim, glavni problem je kad puštam snimak na kanalima i na videoteci, slika "trza" , onako sitno i primjetno, tako da gledanje nije u potpunosti ugodno i onako kako bi trebalo biti.
Takodjer, ton i slika takodjer nisu uskladjeni kad se pušta snimak. To se dešava na kanalima koje najčešče gledam, i to History, History2 , filmski kanali HBO itd.
Na stranu što često kad upalim tek EON box, ne dodje slika pa moram ponovo upalit. Nekad i par puta.
Ok, probam. Ako bude tako jednostavno imaš picu od mene kad se vidimo taman kad bi u Bihaću bio!Benq wrote:I snimak na kanalima i videoteka rade bez ikakvih problema kod mene, bar sto se tice slike, nema trzanja.nadžak wrote: Da ponovim, glavni problem je kad puštam snimak na kanalima i na videoteci, slika "trza" , onako sitno i primjetno, tako da gledanje nije u potpunosti ugodno i onako kako bi trebalo biti.
Vratio sam samo History, testa radi, ton i slika nisu sinhronizovani. Ovaj problem je nekad bio i sa N1 kanalom, ne znam jesu li to rijesili, nisam sad u poziciji da provjerim.
Spoji Box u neki drugi HDMI port u tv-u, u opcijama boxa podesi na 1080p 50Hz i testiraj.
Na ovaj nacin sam kod sebe na LG-u rijesio problem, pa nije na odmet da probas pa ako prodje, dobro i jestnadžak wrote: Ok, probam. Ako bude tako jednostavno imaš picu od mene kad se vidimo taman kad bi u Bihaću bio!
TV SA HD ima isti problem sa sinkronizacijom slike i tona kao i History HDBenq wrote:I snimak na kanalima i videoteka rade bez ikakvih problema kod mene, bar sto se tice slike, nema trzanja.nadžak wrote: Da ponovim, glavni problem je kad puštam snimak na kanalima i na videoteci, slika "trza" , onako sitno i primjetno, tako da gledanje nije u potpunosti ugodno i onako kako bi trebalo biti.
Vratio sam samo History, testa radi, ton i slika nisu sinhronizovani. Ovaj problem je nekad bio i sa N1 kanalom, ne znam jesu li to rijesili, nisam sad u poziciji da provjerim.
Spoji Box u neki drugi HDMI port u tv-u, u opcijama boxa podesi na 1080p 50Hz i testiraj.
Hvala za povratne informacije. Bit ćete kontaktirani.Postby nadžak » Yesterday, 5:10 pm
@Telemach
Pozdrav vam. Ponovo se javljam da vam kažem da ja još uvijek imam isti problem i da nisam zadovoljan uslugom Premum paketa koji imam od februara ove godine! Ukoliko imate pristup mojim postovima ovdje vidjecete da stalno prijavljujem neke bagove i probleme sa Eon uslugom otkako sam je uveo.
PRosli put sam razgovorao sa vasom kolegicom Selmom iz tehnicke službe pa mi reče da ako problem ostane da se javim ponovo.
Evo ja se javljam ponovo!![]()
Zanima me da li ste u ovih proteklih mjesec, koliko je proslo od mog zadnjeg javljanja, uspjeli pronaci sta je razlog mog problema?
Da ponovim, glavni problem je kad puštam snimak na kanalima i na videoteci, slika "trza" , onako sitno i primjetno, tako da gledanje nije u potpunosti ugodno i onako kako bi trebalo biti.
Tehničari su krimpovali konektore, mjerili signale i to je sve OK. Sa njima sam svima dobar, sve to lijepo i fino mi zavrsimo, ispricamo se ljudski ali problem ostaje!
Ljudi, ja cu prijavljivat dok ne podnesem zahtjev za dalje korake a vi znate koji su oni kad se ustanovi da ne možete otkloniti problem za uslugu koju plaćam. By the way, to je onaj najskuplji paket pa vi vidite.
Lijep vam pozz ponovo.
Ukoliko i dalje imate potšekoće, pozovite nas na 1360.cincilator2012 » Yesterday, 6:37 pm
Stupska ulica, Sarajevo, internet horor !? Sta se desava TM?
Kasne na svim aplikacijama već skoro 10 dana, i više se korisnika žalilo na ovo, ali nikako da to otklone.EdoSarajevo2019 wrote:Pozdrav
Da li se vama desava da vam kasne notifikacije za viber, messenger, whatsapp na telemach wifi mrezi. Ako ne udem u aplikaciju ne vidim da su dosle.
Dok kad sam na ostalim mrezama ne kasne dolaze istog momenta kad ih neko posalje tipa 3G/4G, Bh telecom, Logosoft.
Da li se moze rijesti problem da dolaze notifikacije na Telemach mrezi odmah po primitku