Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Samo inače u Sparkase kretenskoj banKi za provjeru sranja računa na bankomatu gule svoje klijente po pola marke za svaki izvod
Kakve bolesti i idiotizmi
A baška što im servisni telefon skoro nikad nije u funkciji pa si uvijek 637485837 u redu za čekanje
A još ako ti se possreći da se javi neki klotz
Pffff
vješalica wrote:
Samo inače u Sparkase kretenskoj banKi za provjeru sranja računa na bankomatu gule svoje klijente po pola marke za svaki izvod
A baška što im servisni telefon skoro nikad nije u funkciji pa si uvijek 637485837 u redu za čekanje
Pffff
Cini mi se da i adiko naplacuje provjeru na svom bankomatu 25kf za unicredit nisam siguran (r)
ExNihilo wrote:NLB too. Postaje trend. Odvratan trend.
jes ciganski.
ali ruku na srce, ispizde me i ljudi koji ispred mene provjeravaju stanje, pa onda dumaju koliko mogu dići, pa onda opet kartica dizanje, isplata...
možda je to neka varijanta da više ljudi natjeraju na elektronsko.
Ma jeste, sigurno. Ali me nervira kad znam da vani imam besplatno: održavanje računa + korištenje bilo kojeg bankomata bilo koje banke (provjera + isplata) + internet bankarstvo + sve transakcije putem internet bankarstva.
Dođeš ovdje i naplaćuje ti provjeru na bankomatu. Mrš, smećari.
Imam racun na BBI banci tako da mogu podizati novac bez provizije na bankomatima: PBS, Vakufske, Union, ASA i jos jedne, ne mogu se sad sjetiti. Posto sam uzeo neki paket usluga, kazu mi mozes uzeti besplatno Mastercard gold debitnu karticu. Narucio sam je. Kad je dobijem, moci cu podizati na svakom bankomatu u BiH bez provizije. Ta kartica se inace (bez ovog paketa) u BBI-ju naplacuje 4o maraka godisnje.
Dolazim u Bih ovih dana, a imam karticu švedske banke. Kako ide provizija kod podizanja gotovine? Ovisi li provizija o količini koja se podiže (100-200 km i sl...) ili po transkaciji (nebitan iznos).
Koje banke (bankomati) imaju napovoljnije provizije?
vješalica wrote: ↑06/08/2018 15:13
Pffff
U NLB godinama vec naplacuju 25 feninga provjeru stanja na bankomatu bez obzira printas li izvjestaj.
Kad je već živnula tema da i ja jedno pitanje postavim
Zna li mi neko iz iskustva reći, da li ima provizija na podizanje para sa UniCredit karticom, koja je izdata u Bosni, na UniCredit bankomatima u Njemačkoj (HypoVereinsbank tačnije) ?