Da li ste osetljivi na vremenske promene ?
Moderator: anex
-
pesak
#1 Da li ste osetljivi na vremenske promene ?
Ja jesam. Ovih dana ne mogu da spavam, povracam, nervozna sam i na kraj srca, ljulja mi se sve. Sve mnogo primam k srcu. Prolece je, sve mirise, a jos je veoma hladno. Sunce je, a nije...ne znam da li postoji neki nacin da se postane manje osetljiv na vremenske nepogode ?
-
pesak
Jos nisam videla da ptica mahnito leti po mraku i kreci, dere se iz sveg glasa u 2 nocu.
Nesto zaista nije u redu sa vremenom. Ne mogu da se saberem od petka. I zivotinje to osecaju. Ptice odu na spavanje cim zadje sunce. Osecam se kao da ce potop.
-
Ontario_layde
A sto se tice vremenskih promjena osjetim ih jer imam hronicne upale sinusa.Pa tako da svaku promjenu osjetim
-
pesak
moguce da sam u nekom crnilu...pojma nemam...a ovo oko vremena me je fizicki samlelo. Mozda utice i na psihu. Svako jutro se budis sa pitanjem koja ce te sad neverovatna nepodopstina zadesiti-sta ces cuti preko radija ili na tv . Koju ordinarnu glupost. Da li ce opet da bombarduju Srbiju ili sta ? Mislim, posto se ovaj ovde kalasnjikov ponasa kao milosevic , u dlaku.
Neko je jednom rekao- "Ko nije poludeo u Srbiji do sad, taj nije normalan".
Tacno tako.
Tacno tako.
-
dobardabar
#5 Re: Da li ste osetljivi na vremenske promene ?
Nego sta, itekako osjetim vremenske promjene, uglavnom me drmaju psihicki, nervoza, anksioznost, bezrazlozna uznemirenost, nesanica.
- Plavo-bijeli
#6 Re: Da li ste osetljivi na vremenske promene ?
Kakvo god da je vrijeme mene uvjek nešto boli, ili noga(e), ili ruka(e), ili glava ,ili nešto deseto
.
Izgleda da sam ja prirodno osjetljiv na vrijeme (kakvo god da bilo) na ovoj planeti...
Izgleda da sam ja prirodno osjetljiv na vrijeme (kakvo god da bilo) na ovoj planeti...
- ladyada
#7 Re: Da li ste osetljivi na vremenske promene ?
http://en.wikipedia.org/wiki/Methylsulfonylmethane dokazano pomaze kod tvojih simptoma ............Plavo-bijeli wrote:Kakvo god da je vrijeme mene uvjek nešto boli, ili noga(e), ili ruka(e), ili glava ,ili nešto deseto.
- yellow cat
#8 Re: Da li ste osetljivi na vremenske promene ?
Mene uglavnom obuzima nesanica.. mada se ja trudim da to ne dovodim u vezu sa vremenskim promjenama, jer će mi onda vrijeme za sve biti krivo. 
-
Envy
#9 Re: Da li ste osetljivi na vremenske promene ?
.
Last edited by Envy on 12/01/2012 18:37, edited 1 time in total.
- Elzana
#10 Re: Da li ste osetljivi na vremenske promene ?
same here... raspoloženje varira sa nebom iznad mene... divim se skandinavskim stanovnicima kako uspjevaju održati volju za životom 
- jazzer
#11 Re: Da li ste osetljivi na vremenske promene ?
Kada vidim onog smjeska navece, na biometereoloskoj prognozi, znam da cu sutra biti dobar
.
Prije nisam ni vjerovao da mi vrijeme moze uticati na raspolozenje, zdravlje, osjecanje...
A sada...
Prije nisam ni vjerovao da mi vrijeme moze uticati na raspolozenje, zdravlje, osjecanje...
A sada...
- Filter
#12 Re: Da li ste osetljivi na vremenske promene ?
nekad fljaka safata pa ne pusta, nekad tersli (kad malo bolje razmislim, uvijek sam tersli)
najgore mi je kad ustanem i vidim da na nebu pise velikim slovima s***nje, tad bi se najradije vratio u brlog i prespavao dan...
najgore mi je kad ustanem i vidim da na nebu pise velikim slovima s***nje, tad bi se najradije vratio u brlog i prespavao dan...
- nevidljiva_
- Location: tamo gdje snovi postaju stvarnost, gdje mašta nema granica, a zvijezde mogu da se dohvate........
#13 Re: Da li ste osetljivi na vremenske promene ?
jazzer wrote:Kada vidim onog smjeska navece, na biometereoloskoj prognozi, znam da cu sutra biti dobar.
A sada...
- stetoskop
- Grijem se na: Fujitsu 12llce
- Vozim: Traktor, ide j€bi ga
#14 Re: Da li ste osetljivi na vremenske promene ?
Vec pocčinje da se osjeti promjena koja slijedi
, a bilo je lijepo ovih dana.
Teški sam neurpata zbog povrede kičme, pa me sada promjene vremena "obore s nogu", ali srecom imam metode borbe protiv boli, pa izdržim i to.
Teški sam neurpata zbog povrede kičme, pa me sada promjene vremena "obore s nogu", ali srecom imam metode borbe protiv boli, pa izdržim i to.
-
udrch
#15 Re: Da li ste osetljivi na vremenske promene ?
Ubi me glava kad se vrijeme mijenja..počelo mi odskora smetati..jel se može nešto poduzeti u vezi toga?
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#16 Re: Da li ste osetljivi na vremenske promene ?
da
promjene vremena i mjeseceve mjene..
u stvari, najgore se osjecam kad je oblacno..kad padne kisa, vec je ok
a pred pun mjesec ne spavam
promjene vremena i mjeseceve mjene..
u stvari, najgore se osjecam kad je oblacno..kad padne kisa, vec je ok
a pred pun mjesec ne spavam
- Dr.medicine
#17 Re: Da li ste osetljivi na vremenske promene ?
nenormalno osjetljiv 
-
nadja.salihbay
#18 Re: Da li ste osetljivi na vremenske promene ?
Meni sve više vrijeme smeta što sam starija. Glava, umor,depresija...KAtastrofa. A hvala bogu kod nas u BiH se vrijeme svaki dan mijenja...
- dobar osjecaj
#19 Re: Da li ste osetljivi na vremenske promene ?
Sta bi draga pesak rekla tek danas...pesak wrote: ↑28/03/2007 09:20 moguce da sam u nekom crnilu...pojma nemam...a ovo oko vremena me je fizicki samlelo. Mozda utice i na psihu. Svako jutro se budis sa pitanjem koja ce te sad neverovatna nepodopstina zadesiti-sta ces cuti preko radija ili na tv . Koju ordinarnu glupost. Da li ce opet da bombarduju Srbiju ili sta ? Mislim, posto se ovaj ovde kalasnjikov ponasa kao milosevic , u dlaku.
Tacno tako.