Kada telefon suti...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Aurora Borealis

#51 Re: Kada telefon suti...

Post by Aurora Borealis »

.
Last edited by Aurora Borealis on 24/11/2010 11:37, edited 1 time in total.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#52 Re: Kada telefon suti...

Post by ladyblue18 »

Aurora Borealis wrote:Ljudi su cudna sorta.
Kako god okrenes, sva fiozofija medjuljudskih odnosa se svodi na ovo. :-)

A Alexis ima pravo
burek_in_space

#53 Re: Kada telefon suti...

Post by burek_in_space »

ALexis wrote:
evo sta je moja kolegica nakon raskida s momkom, s kojim je bila duze u vezi, uradila
izasla s jaranicom, nabasala na jednog pravo slatkog lika, pocela se dopisivati s njim i izlaziti, iako nije bila zaljubljena u njega. kad se momak pravo upecao, dala mu je, tako rec, nogu (mada nisu bili u vezi)
malo se zabavila, imala s kim da se dopisuje, mobitel je zvonio, momak za njom ludio i ona ga otkacila.
i dan danas telefon zvoni, momak je ne popusta a njoj drago (ima nekog ko misli na nju i to stalno pokazuje)

vuk sit a ovce na broju.
U medjuvremenu ce naici neki momak koji je izashao iz duge veze, povrijedjenog srca a pomalo i ega, koji ce nju zaintrigirati, natjerati je da ona troshi svoj telefon, ali ne samo to :oops: , ona ce luditi, zaljubiti se ludo, a on ce je posmatrati kao osobu za malo gimnastike :evil: i na kraju ce svi mushkarci u njenim ochima biti djubrad. :roll:

Kako predvidljiv kraj. :|

:mrgreen:
*mima*

#54 Re: Kada telefon suti...

Post by *mima* »

Image

nazvat ce...nece nazvat....
Dioda

#55 Re: Kada telefon suti...

Post by Dioda »

burek_in_space wrote:U medjuvremenu ce naici neki momak koji je izashao iz duge veze, povrijedjenog srca a pomalo i ega, koji ce nju zaintrigirati, natjerati je da ona troshi svoj telefon, ali ne samo to :oops: , ona ce luditi, zaljubiti se ludo, a on ce je posmatrati kao osobu za malo gimnastike :evil: i na kraju ce svi mushkarci u njenim ochima biti djubrad. :roll:

:thumbup:
ladyblue18

#56 Re: Kada telefon suti...

Post by ladyblue18 »

burek_in_space wrote:
U medjuvremenu ce naici neki momak koji je izashao iz duge veze, povrijedjenog srca a pomalo i ega, koji ce nju zaintrigirati, natjerati je da ona troshi svoj telefon, ali ne samo to :oops: , ona ce luditi, zaljubiti se ludo, a on ce je posmatrati kao osobu za malo gimnastike :evil: i na kraju ce svi mushkarci u njenim ochima biti djubrad. :roll:

:lol: :lol: :lol: tj. dobro se dobrim vraca :evil: :lol: :D

Mimo :lol: :lol: :lol:
Lucazode

#57 Re: Kada telefon suti...

Post by Lucazode »

rubin wrote:
Gospoda Ministarka wrote:U mojoj vezi je to prevazideno... neobracamo paznju na to ko koga zove... bitno je da se cujemo ali jednom prilikom, davno na samom pocetku veze nismo se culi 4-5 h (a to je za nas previse :D ) ja sam mu u poruci poslala samo svoj broj telefona.
Ne danas nije ali je uputio desetak mailova sto je new topic...ne znam jos smo na pocetku i on je insistirao na tom odnosu ,znas ono svako jutro cvijetc ,pjesmica...paznja a ja kao da sam na to naviknula u ovih skoro mjesec dana ...odjednom danas ...pardon ceveras njega nema na fon...ne znam ...mozda je istina u onome sto kaze da ima te obaveze prema raji(u inostranstvu je trenutno a mozda mu je svega off)... :(
Samo pusti na miru... Možda te testira da vidi koliko je tebi stalo, ali... Zapamti, ni jedno muško ne voli cmizdravu i histerični ženu koja će ga maltretirati time "što se ti meni ne javljaš :cry: "

Pošalji neutralan mail ili poruku, ono smajlić ovo-ono :-D jooooj jest nam snijeg zapadao :mrgreen:
Mis mekinjas

#58 Re: Kada telefon suti...

Post by Mis mekinjas »

Samo pusti na miru... Možda te testira da vidi koliko je tebi stalo, ali... Zapamti, ni jedno muško ne voli cmizdravu i histerični ženu koja će ga maltretirati time "što se ti meni ne javljaš :cry: "

Pošalji neutralan mail ili poruku, ono smajlić ovo-ono :-D jooooj jest nam snijeg zapadao :mrgreen:
Joooooj, :D :D :D :D , nek ga podsjeti kako je on sretan u toplijim krajevima...., ahahahahah :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
bubica80

#59 Re: Kada telefon suti...

Post by bubica80 »

Raščupana wrote:

Joooooj, :D :D :D :D , nek ga podsjeti kako je on sretan u toplijim krajevima...., ahahahahah :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Mozda je jednostavno takav,mozda se necega prepao ili...ne zeli da te povrijedi...svakako budi jaka i fina jer samo takve osobe i pamtimo...nazvace on vec...:)
suspect_zero

#60 Re: Kada telefon suti...

Post by suspect_zero »

Marko Šaljivđija

#61 Re: Kada telefon suti...

Post by Marko Šaljivđija »

Tko je ta osoba može povrijediti partnerov ego pa ako ne možete objasniti nekim određenim ponašanjem, a vama to smeta, ali preporučam da to i nije tako loša veza, razumljivo je da se sjetite i napravite te male stvari koje ne znamo raditi, nego stvari za sretnu vezu je tu vezu održati. Ako je i zavoljeti. Ono o čemu ipak mnogi ne razmišljaju je da se vi ne možete zabaviti. Postoji i Dan žena, pa se više ne srame iskazati osjećaje, ipak želimo da naši muškarci ostanu muškarci, zar ne.
2407

#62 Re: Kada telefon suti...

Post by 2407 »

U skladu s temom, jedan PTT pjevac:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Loulou

#63 Re: Kada telefon suti...

Post by Loulou »

Je l' ovo Ultimate Collection? :D
Eweleen

#64 Re: Kada telefon suti...

Post by Eweleen »

2407 wrote:U skladu s temom, jedan PTT pjevac:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
metal_rules_cura

#65 Re: Kada telefon suti...

Post by metal_rules_cura »

PTT pjevac! Omg! Hahaahahahahaa
Mis mekinjas

#66 Re: Kada telefon suti...

Post by Mis mekinjas »

Auuuuuuuuf, 2407 me sad skroz iznenadi..... Tamo bi Dire Straits, a vidi ovo......, ja bih rađe da ostanem bez svih telefona sad.... :( :run: :lol: :lol: :lol: :lol:
ladyblue18

#67 Re: Kada telefon suti...

Post by ladyblue18 »

:lol: :lol: :lol: :lol: bogami ja ne radim nista tako radikalno :lol: :lol: :lol: taman posla :D
ladyblue18

#68 Re: Kada telefon suti...

Post by ladyblue18 »

Aura Perez wrote:
ladyblue18 wrote::lol: :lol: :lol: :lol: bogami ja ne radim nista tako radikalno :lol: :lol: :lol: taman posla :D
ne radim ni ja kad se posvadjamo, al ovo je bas belaj :P, umijesano je pola mahale hahaha
:lol: :lol: :lol: to kod tebe onda nesto opasno. :D
ALexis
Location: Moj dom je dole u predgradju od centra prema zapadu,gdje sunce sja samo kad zalazi.

#69 Re: Kada telefon suti...

Post by ALexis »

Aura Perez wrote:pa ako mi ista gore ima....kod mene je belaj, suti vec dva dana (al suti i njegov :D), slozila sam ormar, polovinu na ruke oprala, mahnula prozor, izmakla sve da kobajagi usisam iza, a neki dan generalku radila, obrisala svaki predmet na policama, pobacala stare biljeske, odvojila knjige sa kojima sam zavrsila, iscetkala cilim...... ako i sutra bude ovako odoh u BAŠTU da cistim snijeg.

zna i meni kuca u tim momentima da zablista :-)
ladyblue18

#70 Re: Kada telefon suti...

Post by ladyblue18 »

Doduse nisam ni ja nista bolja.
Zadnji put (dan dva prije nove godine) u takvoj situaciji, sam provela 9 sati u kuhinji kuhajuci. :-) :skoljka: :run: :lol:
Ih kako sam sebi dobro misli skrenula. :lol: :lol: :lol:
macy_A

#71 Re: Kada telefon suti...

Post by macy_A »

[quote="ladyblue18"]Doduse nisam ni ja nista bolja.
Zadnji put (dan dva prije nove godine) u takvoj situaciji, sam provela 9 sati u kuhinji kuhajuci. :-) :skoljka: :run: :lol:
Ih kako sam sebi dobro misli skrenula. :lol: :lol: :lol:[/quote

haha
divim ti se.... čuj 9h kuhanja?
ja bih za 9h okrečila kuću... kada sam ljuta ili nervozna, kuhanje ne dolazi u obzir, jer će mi tada 100% zagoriti, biti neslano i sl. ehh..tek sam onda ljuta.....
ja se obavezno pozabavim čišćnjem i usput smišljam govor koji ću da mu održim... vjerovale ili ne, skoro nikada ne kažem što isplaniram..
sreća on je uvijek smiren, pa na kraju "smekša" situaciju rečnicom: "samo mi reci da nisi kuhala..." :-) :-D
ladyblue18

#72 Re: Kada telefon suti...

Post by ladyblue18 »

Titam' 9 sati :-)
Usla oko 12 ujutru, ponjela recepte sa sobom i ozezi...cijeli dan u kuhinji, kuhaj, mjeri, vagaj, letaj oko peci, muti, peri, pukla mi jedna mutilica ona od miksera, tona sudja isprljana... i na kraju sam fino cijelu kuhinju ocistila da se blista a kuca je mirisala na 100 raznih mirisa. :-)
Izasla sam iz kuhinje meni se cini 15 do 9, i onda sam se opet vratila razbijanju glave i kontajuci u cemu je problem. :roll: :lol: :lol: :lol:
ladyblue18

#73 Re: Kada telefon suti...

Post by ladyblue18 »

Aura Perez wrote:ja nakon visesatnog kuhanja u takvim momentima obicno nahranim mahalu i odem kod kone da uz doljevusu probamo skontat u cemu je problem :lol:
:lol: :lol: :lol: da ti pravo kazem i ja sam bila nakuhala toliko, da je posluzilo nekih 5,6 dana da se hranimo mi kuci, a hrana je otisla i sa mnom na slavlje nove, a i brat je ponio sa sobom a on je slavio u komsiluku pa se more reci da sam hranila mahalu :-) :lol: :lol: :lol: A i gostiju je bilo tih dana, a i tata je nosio na posao da pocasti kolege. :lol: :lol: :lol:
Mozes misliti koliko sam ja samo bila nakuhala u toj agoniji :skoljka: :lol: :lol:

A ja nemam kona nesto, pa onda to s rajom preko msn-a tabirim. :lol: :lol: :lol: I nikada ne nadjemo rjesenje, naravno svako ima svoju verziju, na kraju se dodje do 100 verzija a nijedna ne sluzi. :-) :lol: :lol: :lol:
burek_in_space

#74 Re: Kada telefon suti...

Post by burek_in_space »

ladyblue18 wrote: A ja nemam kona nesto, pa onda to s rajom preko msn-a tabirim. :lol: :lol: :lol: I nikada ne nadjemo rjesenje, naravno svako ima svoju verziju, na kraju se dodje do 100 verzija a nijedna ne sluzi. :-) :lol: :lol: :lol:
EPP

Rjeshenje za vashe probleme se nalazi kod nas :arrow: http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... start=1425 :oops:
ladyblue18

#75 Re: Kada telefon suti...

Post by ladyblue18 »

burek_in_space wrote:
EPP

Rjeshenje za vashe probleme se nalazi kod nas :arrow: http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... start=1425 :oops:
:lol: :lol: :lol: :lol: Nema reklamiranja na forumu :oops:
Platite pa se reklamirajte. :oops:
Post Reply