Kada telefon suti...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Aurora Borealis
#51 Re: Kada telefon suti...
.
Last edited by Aurora Borealis on 24/11/2010 11:37, edited 1 time in total.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#52 Re: Kada telefon suti...
Kako god okrenes, sva fiozofija medjuljudskih odnosa se svodi na ovo.Aurora Borealis wrote:Ljudi su cudna sorta.
A Alexis ima pravo
- burek_in_space
#53 Re: Kada telefon suti...
U medjuvremenu ce naici neki momak koji je izashao iz duge veze, povrijedjenog srca a pomalo i ega, koji ce nju zaintrigirati, natjerati je da ona troshi svoj telefon, ali ne samo toALexis wrote:
evo sta je moja kolegica nakon raskida s momkom, s kojim je bila duze u vezi, uradila
izasla s jaranicom, nabasala na jednog pravo slatkog lika, pocela se dopisivati s njim i izlaziti, iako nije bila zaljubljena u njega. kad se momak pravo upecao, dala mu je, tako rec, nogu (mada nisu bili u vezi)
malo se zabavila, imala s kim da se dopisuje, mobitel je zvonio, momak za njom ludio i ona ga otkacila.
i dan danas telefon zvoni, momak je ne popusta a njoj drago (ima nekog ko misli na nju i to stalno pokazuje)
vuk sit a ovce na broju.
Kako predvidljiv kraj.
- Dioda
#55 Re: Kada telefon suti...
burek_in_space wrote:U medjuvremenu ce naici neki momak koji je izashao iz duge veze, povrijedjenog srca a pomalo i ega, koji ce nju zaintrigirati, natjerati je da ona troshi svoj telefon, ali ne samo to, ona ce luditi, zaljubiti se ludo, a on ce je posmatrati kao osobu za malo gimnastike
i na kraju ce svi mushkarci u njenim ochima biti djubrad.
Kako predvidljiv kraj.
- ladyblue18
#56 Re: Kada telefon suti...
burek_in_space wrote:
U medjuvremenu ce naici neki momak koji je izashao iz duge veze, povrijedjenog srca a pomalo i ega, koji ce nju zaintrigirati, natjerati je da ona troshi svoj telefon, ali ne samo to, ona ce luditi, zaljubiti se ludo, a on ce je posmatrati kao osobu za malo gimnastike
i na kraju ce svi mushkarci u njenim ochima biti djubrad.
![]()
Kako predvidljiv kraj.![]()
Mimo
- Lucazode
#57 Re: Kada telefon suti...
Samo pusti na miru... Možda te testira da vidi koliko je tebi stalo, ali... Zapamti, ni jedno muško ne voli cmizdravu i histerični ženu koja će ga maltretirati time "što se ti meni ne javljašrubin wrote:Ne danas nije ali je uputio desetak mailova sto je new topic...ne znam jos smo na pocetku i on je insistirao na tom odnosu ,znas ono svako jutro cvijetc ,pjesmica...paznja a ja kao da sam na to naviknula u ovih skoro mjesec dana ...odjednom danas ...pardon ceveras njega nema na fon...ne znam ...mozda je istina u onome sto kaze da ima te obaveze prema raji(u inostranstvu je trenutno a mozda mu je svega off)...Gospoda Ministarka wrote:U mojoj vezi je to prevazideno... neobracamo paznju na to ko koga zove... bitno je da se cujemo ali jednom prilikom, davno na samom pocetku veze nismo se culi 4-5 h (a to je za nas previse) ja sam mu u poruci poslala samo svoj broj telefona.
Pošalji neutralan mail ili poruku, ono smajlić ovo-ono
- Mis mekinjas
#58 Re: Kada telefon suti...
Joooooj,Samo pusti na miru... Možda te testira da vidi koliko je tebi stalo, ali... Zapamti, ni jedno muško ne voli cmizdravu i histerični ženu koja će ga maltretirati time "što se ti meni ne javljaš"
Pošalji neutralan mail ili poruku, ono smajlić ovo-onojooooj jest nam snijeg zapadao
- bubica80
#59 Re: Kada telefon suti...
Mozda je jednostavno takav,mozda se necega prepao ili...ne zeli da te povrijedi...svakako budi jaka i fina jer samo takve osobe i pamtimo...nazvace on vec...Raščupana wrote:Joooooj,Samo pusti na miru... Možda te testira da vidi koliko je tebi stalo, ali... Zapamti, ni jedno muško ne voli cmizdravu i histerični ženu koja će ga maltretirati time "što se ti meni ne javljaš"
Pošalji neutralan mail ili poruku, ono smajlić ovo-onojooooj jest nam snijeg zapadao
![]()
![]()
![]()
, nek ga podsjeti kako je on sretan u toplijim krajevima...., ahahahahah
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Marko Šaljivđija
#61 Re: Kada telefon suti...
Tko je ta osoba može povrijediti partnerov ego pa ako ne možete objasniti nekim određenim ponašanjem, a vama to smeta, ali preporučam da to i nije tako loša veza, razumljivo je da se sjetite i napravite te male stvari koje ne znamo raditi, nego stvari za sretnu vezu je tu vezu održati. Ako je i zavoljeti. Ono o čemu ipak mnogi ne razmišljaju je da se vi ne možete zabaviti. Postoji i Dan žena, pa se više ne srame iskazati osjećaje, ipak želimo da naši muškarci ostanu muškarci, zar ne.
- 2407
#62 Re: Kada telefon suti...
U skladu s temom, jedan PTT pjevac:

- Loulou
#63 Re: Kada telefon suti...
Je l' ovo Ultimate Collection? 
- Eweleen
#64 Re: Kada telefon suti...
2407 wrote:U skladu s temom, jedan PTT pjevac:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- metal_rules_cura
#65 Re: Kada telefon suti...
PTT pjevac! Omg! Hahaahahahahaa
- Mis mekinjas
#66 Re: Kada telefon suti...
Auuuuuuuuf, 2407 me sad skroz iznenadi..... Tamo bi Dire Straits, a vidi ovo......, ja bih rađe da ostanem bez svih telefona sad....

- ladyblue18
#67 Re: Kada telefon suti...
- ladyblue18
#68 Re: Kada telefon suti...
Aura Perez wrote:ne radim ni ja kad se posvadjamo, al ovo je bas belajladyblue18 wrote:![]()
![]()
![]()
bogami ja ne radim nista tako radikalno
![]()
![]()
taman posla
, umijesano je pola mahale hahaha
- ALexis
- Location: Moj dom je dole u predgradju od centra prema zapadu,gdje sunce sja samo kad zalazi.
#69 Re: Kada telefon suti...
Aura Perez wrote:pa ako mi ista gore ima....kod mene je belaj, suti vec dva dana (al suti i njegov), slozila sam ormar, polovinu na ruke oprala, mahnula prozor, izmakla sve da kobajagi usisam iza, a neki dan generalku radila, obrisala svaki predmet na policama, pobacala stare biljeske, odvojila knjige sa kojima sam zavrsila, iscetkala cilim...... ako i sutra bude ovako odoh u BAŠTU da cistim snijeg.
zna i meni kuca u tim momentima da zablista
- ladyblue18
#70 Re: Kada telefon suti...
Doduse nisam ni ja nista bolja.
Zadnji put (dan dva prije nove godine) u takvoj situaciji, sam provela 9 sati u kuhinji kuhajuci.
Ih kako sam sebi dobro misli skrenula.

Zadnji put (dan dva prije nove godine) u takvoj situaciji, sam provela 9 sati u kuhinji kuhajuci.
-
macy_A
#71 Re: Kada telefon suti...
[quote="ladyblue18"]Doduse nisam ni ja nista bolja.
[/quote
haha
divim ti se.... čuj 9h kuhanja?
ja bih za 9h okrečila kuću... kada sam ljuta ili nervozna, kuhanje ne dolazi u obzir, jer će mi tada 100% zagoriti, biti neslano i sl. ehh..tek sam onda ljuta.....
ja se obavezno pozabavim čišćnjem i usput smišljam govor koji ću da mu održim... vjerovale ili ne, skoro nikada ne kažem što isplaniram..
sreća on je uvijek smiren, pa na kraju "smekša" situaciju rečnicom: "samo mi reci da nisi kuhala..."

haha
divim ti se.... čuj 9h kuhanja?
ja bih za 9h okrečila kuću... kada sam ljuta ili nervozna, kuhanje ne dolazi u obzir, jer će mi tada 100% zagoriti, biti neslano i sl. ehh..tek sam onda ljuta.....
ja se obavezno pozabavim čišćnjem i usput smišljam govor koji ću da mu održim... vjerovale ili ne, skoro nikada ne kažem što isplaniram..
sreća on je uvijek smiren, pa na kraju "smekša" situaciju rečnicom: "samo mi reci da nisi kuhala..."
- ladyblue18
#72 Re: Kada telefon suti...
Titam' 9 sati
Usla oko 12 ujutru, ponjela recepte sa sobom i ozezi...cijeli dan u kuhinji, kuhaj, mjeri, vagaj, letaj oko peci, muti, peri, pukla mi jedna mutilica ona od miksera, tona sudja isprljana... i na kraju sam fino cijelu kuhinju ocistila da se blista a kuca je mirisala na 100 raznih mirisa.
Izasla sam iz kuhinje meni se cini 15 do 9, i onda sam se opet vratila razbijanju glave i kontajuci u cemu je problem.

Usla oko 12 ujutru, ponjela recepte sa sobom i ozezi...cijeli dan u kuhinji, kuhaj, mjeri, vagaj, letaj oko peci, muti, peri, pukla mi jedna mutilica ona od miksera, tona sudja isprljana... i na kraju sam fino cijelu kuhinju ocistila da se blista a kuca je mirisala na 100 raznih mirisa.
Izasla sam iz kuhinje meni se cini 15 do 9, i onda sam se opet vratila razbijanju glave i kontajuci u cemu je problem.
- ladyblue18
#73 Re: Kada telefon suti...
Aura Perez wrote:ja nakon visesatnog kuhanja u takvim momentima obicno nahranim mahalu i odem kod kone da uz doljevusu probamo skontat u cemu je problem
Mozes misliti koliko sam ja samo bila nakuhala u toj agoniji
A ja nemam kona nesto, pa onda to s rajom preko msn-a tabirim.
- burek_in_space
#74 Re: Kada telefon suti...
EPPladyblue18 wrote: A ja nemam kona nesto, pa onda to s rajom preko msn-a tabirim.![]()
![]()
I nikada ne nadjemo rjesenje, naravno svako ima svoju verziju, na kraju se dodje do 100 verzija a nijedna ne sluzi.
![]()
![]()
![]()
Rjeshenje za vashe probleme se nalazi kod nas
- ladyblue18
#75 Re: Kada telefon suti...
burek_in_space wrote:
EPP
Rjeshenje za vashe probleme se nalazi kod nashttp://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... start=1425
Platite pa se reklamirajte.