Kada telefon suti...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

rubin

#1 Kada telefon suti...

Post by rubin »

Da li ste se nalazili u situaciji kada siiilno ocekujete njegov/njen poziv...a u tom momentu ga nema...da li vas partner vara,stavlja na stand by, i nesto slicno tome ili situacija rokade:kada on/a zovu neprestano ...?
Gospoda Ministarka

#2 Re: Kada telefon suti...

Post by Gospoda Ministarka »

.
Last edited by Gospoda Ministarka on 18/01/2012 15:39, edited 1 time in total.
rubin

#3 Re: Kada telefon suti...

Post by rubin »

Gospoda Ministarka wrote:U mojoj vezi je to prevazideno... neobracamo paznju na to ko koga zove... bitno je da se cujemo ali jednom prilikom, davno na samom pocetku veze nismo se culi 4-5 h (a to je za nas previse :D ) ja sam mu u poruci poslala samo svoj broj telefona.
Ne danas nije ali je uputio desetak mailova sto je new topic...ne znam jos smo na pocetku i on je insistirao na tom odnosu ,znas ono svako jutro cvijetc ,pjesmica...paznja a ja kao da sam na to naviknula u ovih skoro mjesec dana ...odjednom danas ...pardon ceveras njega nema na fon...ne znam ...mozda je istina u onome sto kaze da ima te obaveze prema raji(u inostranstvu je trenutno a mozda mu je svega off)... :(
Gospoda Ministarka

#4 Re: Kada telefon suti...

.
Last edited by Gospoda Ministarka on 18/01/2012 15:38, edited 1 time in total.
rubin

#5 Re: Kada telefon suti...

Post by rubin »

Gospoda Ministarka wrote:
rubin wrote:
Gospoda Ministarka wrote:U mojoj vezi je to prevazideno... neobracamo paznju na to ko koga zove... bitno je da se cujemo ali jednom prilikom, davno na samom pocetku veze nismo se culi 4-5 h (a to je za nas previse :D ) ja sam mu u poruci poslala samo svoj broj telefona.
Ne danas nije ali je uputio desetak mailova sto je new topic...ne znam jos smo na pocetku i on je insistirao na tom odnosu ,znas ono svako jutro cvijetc ,pjesmica...paznja a ja kao da sam na to naviknula u ovih skoro mjesec dana ...odjednom danas ...pardon ceveras njega nema na fon...ne znam ...mozda je istina u onome sto kaze da ima te obaveze prema raji(u inostranstvu je trenutno a mozda mu je svega off)... :(
A mozda covjek danas ima obaveza, posla pa ne stigne... mozda je bilo nesto nedaj Boze...
Jesi ti pokusala da ga kontaktiras?
Mozda on je na odgovornom mjestu i uskoro za nekih mjesec dana ce ovamo sto je malo komplikovano...jesmo mailovima ...ali ...nekako zensko osijeti kada nesto nije uredu...da li da mu ujutro "pilam" mozak i otvoreno ga suocim ono ili ili ,ili:) ipak da mudrijam i sutim...?Stvarno je predobar do sada ...
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#6 Re: Kada telefon suti...

Post by KatarinaKosaca »

ipak da mudrijam i sutim
Za ovu sam opciju, ako ti je stalo. već će biti vremena da saznaš gdje je bio i šta je radio i zašto nije zvao...
ALexis
Location: Moj dom je dole u predgradju od centra prema zapadu,gdje sunce sja samo kad zalazi.

#7 Re: Kada telefon suti...

Post by ALexis »

meni je najgore kada ocekujem njegov poziv kad se posvadjamo a umjesto njega jave mi se svi ljudi kojima se nisam nadala. lijepo je to kada znas da ima i drugih ljudi sto misle na tebe, ali nekako ti to jos vise skrene paznju na to da njega i poziva nema...
rubin

#8 Re: Kada telefon suti...

Post by rubin »

ALexis wrote:meni je najgore kada ocekujem njegov poziv kad se posvadjamo a umjesto njega jave mi se svi ljudi kojima se nisam nadala. lijepo je to kada znas da ima i drugih ljudi sto misle na tebe, ali nekako ti to jos vise skrene paznju na to da njega i poziva nema...
znam ... :sad: :roll: :( grozna muka a jos kada bi meni strpljenje bila jaca strana...
Gospoda Ministarka

#9 Re: Kada telefon suti...

.
Last edited by Gospoda Ministarka on 18/01/2012 15:38, edited 1 time in total.
rubin

#10 Re: Kada telefon suti...

Post by rubin »

:D
Gospoda Ministarka wrote:Napravi se luda, znam da je tesko ali je najpametnije sto mozes uraditi...
ali ukoliko ste se vec culi mailom, neznam zasto pravis frku... mozda je covjek samo slab sa kreditom.
Znam...i cutim ...ali je tesko...evo ovdje ubijam vrijeme dosadjujuci vama i moderatorima(izvinjenje Cmolji za neku noc) ...ali preksinoc ,oce da me zeni hahaha a sada ga nema i to me izludjuje :-? ...ne znam kakv je sa kreditom jer mora kupovati neke americke limite...joooj flipnut cu...
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#11 Re: Kada telefon suti...

Post by ladyblue18 »

Dzabe pravis frku.
Znam jer i ja uvijek radim isto, kao i veliki broj zenskih osoba.
Ali to sto nije nazvao jedno vece ne znaci da nesto nije uredu, nego da ima mozda obaveza, da nema kredita kao sto vec neko rece, itd...pricekaj malo. :roll:

Inace ja ne volim nikako kada telefon suti tj.mob...svako malo gledam imal poruke, poziva, bilo sta....a nema, i nema, i nema...i kad ja ispizdim posteno e onda se jave... :x :-)

I naravno, ti znas da si novim registrovanjem prekrsila pravila foruma, kao i prosli put. :wink:
metal_rules_cura

#12 Re: Kada telefon suti...

Post by metal_rules_cura »

Nisam se nikad opterecavala tim zato sto znam da mi to nije mjerilo bilo cega. Cak stavise, strasno me nervira kada se sa bilo kim u zivotu cujem jako, jako cesto jer me to pocne tusiti jako brzo, a uvijek sam trebala i trebam prostor za sebe. Primjerice, sa momkom se cujem dvaput dnevno, jednom ujutro i jednom prije izlaska recimo, nismo se vidjeli tri dana sada zbog odvojenih dogovora ali mi je danas dosao i donio voca jer sam pod temperaturom. Stvari su posve prirodne i idu svojim tokom. Tako mislim da je najbolje.
rubin

#13 Re: Kada telefon suti...

Post by rubin »

ladyblue18 wrote:Dzabe pravis frku.
Znam jer i ja uvijek radim isto, kao i veliki broj zenskih osoba.
Ali to sto nije nazvao jedno vece ne znaci da nesto nije uredu, nego da ima mozda obaveza, da nema kredita kao sto vec neko rece, itd...pricekaj malo. :roll:

Inace ja ne volim nikako kada telefon suti tj.mob...svako malo gledam imal poruke, poziva, bilo sta....a nema, i nema, i nema...i kad ja ispizdim posteno e onda se jave... :x :-)

I naravno, ti znas da si novim registrovanjem prekrsila pravila foruma, kao i prosli put. :wink:
uhhh moja Ladice Znam ali sorry sve sto kazes dozivljavam...hajd valjda zoom zna sta je zeMsko u behutu...ahhh sad bi ja njemu umjesto vama vrlo rado samo sto je 5000km daleko... :(
Ghost_Rider_XXX

#14 Re: Kada telefon suti...

Post by Ghost_Rider_XXX »

Ma samo se opusti, mozda se covjek negdje zapio, pa mu nije na kraj pameti da uzima telefon u ruke. Nije mi se jednom desilo da poslije posla zalomim s kolegama pa se ne javim. Nemoj odmah misliti da mu je puna kapa svega i da je "nafato" sta drugo. SABUR!!!
Omerovim_Koracima

#15 Re: Kada telefon suti...

Post by Omerovim_Koracima »

al radi msn,fb,skype :D :D
ALexis
Location: Moj dom je dole u predgradju od centra prema zapadu,gdje sunce sja samo kad zalazi.

#16 Re: Kada telefon suti...

Post by ALexis »

rubin wrote:
ALexis wrote:meni je najgore kada ocekujem njegov poziv kad se posvadjamo a umjesto njega jave mi se svi ljudi kojima se nisam nadala. lijepo je to kada znas da ima i drugih ljudi sto misle na tebe, ali nekako ti to jos vise skrene paznju na to da njega i poziva nema...
znam ... :sad: :roll: :( grozna muka a jos kada bi meni strpljenje bila jaca strana...
ma nisam ni ja strpljiva, kao da imam crve u guzi pa mi ne daju mira
jednom sam mu se prva javila i bilo mi je pravo krivo...sama sam sebi povrjedila ponos i principe
to mi je bilo dovoljno da se strpim i da ubuduce cekam da on prvi nazove, a kad nazove.... e tad mu ocitam bukvicu :mrgreen:
metal_rules_cura

#17 Re: Kada telefon suti...

Post by metal_rules_cura »

Koliko vi sto pisete na temi (mislim na zene) imate godina? :-) :lol: :lol:
Gospoda Ministarka

#18 Re: Kada telefon suti...

ALexis wrote:
rubin wrote:
jednom sam mu se prva javila i bilo mi je pravo krivo...sama sam sebi povrjedila ponos i principe
to mi je bilo dovoljno da se strpim i da ubuduce cekam da on prvi nazove, a kad nazove.... e tad mu ocitam bukvicu :mrgreen:
Ma kakva bukvica, samo se napravis budala kao da nista nije bilo... to ih najvise pogodi :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#19 Re: Kada telefon suti...

Post by ladyblue18 »

ALexis wrote:
Isto ko da sebe citam :shock: :lol: :lol: :lol:
Meni je moj ponos jako vazan, i kad moram tako da predjem preko ponosa i da vidim u cemu je problem nema mi nista gore, pojela bih sebe. :oops: :skoljka: :D
rubin

#20 Re: Kada telefon suti...

Post by rubin »

Omerovim_Koracima wrote:al radi msn,fb,skype :D :D
Ne ne radi u Iraq:( kada si U.S.ARMY :( :roll:MI SMO CURE GJOOOZNE :lol:
Loulou

#21 Re: Kada telefon suti...

Post by Loulou »

Ooo..znam kako je. Ne može ti tu niko reći ništa što do sada nisi znala kad je ona nervoza u stomaku tako prisutna... Tu samo strpljenje može pomoći. Teško je, znam. Sutra je novi dan. :)
Gospoda Ministarka

#22 Re: Kada telefon suti...

Mene uvijek tjesi jedna recenica, sto prije zaspim prije su ga vidjet ( cut) ... :)
Omerovim_Koracima

#23 Re: Kada telefon suti...

Post by Omerovim_Koracima »

rubin wrote:
Omerovim_Koracima wrote:al radi msn,fb,skype :D :D
Ne ne radi u Iraq:( kada si U.S.ARMY :( :roll:MI SMO CURE GJOOOZNE :lol:
pa ako je US army jbga ne mozhete vazda zvat jbte :D
zelenashica

#24 Re: Kada telefon suti...

Post by zelenashica »

Hebo vezu gdje se gleda ko koga prije nazove :roll:
Gile Šampion