Sta kada se ON okrece za drugim zenama???
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
sexyvanjica
#151 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???
Ne mogu vjerovat da neko ima opravdanje kad se frajer u vasem prisustvu okrece za drugom.Halo,to se moze tolerisat kad imas 60 godina,pa kad setate parkom i naidje mlada curkica u minici.Pa nek gleda kolko hoce.Kao prvo,to je jako nekulturno i prostacki,a kao drugo pokazuje nepostivanje osobe sa kojom ste.
-
andrija2007
#152 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???
Ja sam primijetio, da mojim mnogobrojnim partnericama jako smeta, kad se žene okreću za mnom.
- bez_ideje
#153 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???
Uhvacena juce kako odmjeravam od glave do pete nekog skandinavskog backpackera u tramvaju
scena nakon izlaska je bila nemila
.....nemam obraza da prigovaram 
- ljubav_aha
#154 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???
uh,bas si nas zaintrigiralaAura Perez wrote:da cujemo mužOvu stranu pricebez_ideje wrote:Uhvacena juce kako odmjeravam od glave do pete nekog skandinavskog backpackera u tramvaju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- bez_ideje
-
andrija2007
#156 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???
Što, jel' radiš ko revizor?bez_ideje wrote:Uhvacena juce kako odmjeravam od glave do pete nekog skandinavskog backpackera u tramvaju![]()
![]()
![]()
![]()
- ljubav_aha
#157 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???
bez_ideje, da

- bez_ideje
#158 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???
Nisam revizor, al mogu pogledatandrija2007 wrote:Što, jel' radiš ko revizor?bez_ideje wrote:Uhvacena juce kako odmjeravam od glave do pete nekog skandinavskog backpackera u tramvaju![]()
![]()
![]()
![]()
- Marko Šaljivđija
#159 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???
Da li razina te ambicioznosti odgovara partneru. Da li je bitan izgled., otvorili smo anketu kako bismo doznali vaše mišljenje. Na anketu je odgovorilo 1972 osobe.
-
Hasharijast
#160 Re: There is nothing like a lady
amoureux24 wrote:Imam ovakvu svezu. Idem u spa centre da se dotjeram i relaksiram. Potrosim do 500 funti mjesecno zamo za to.Svake subote idem u new clothes shopping. Kuham najmarkantniju francusku i mediteransku hranu da ga zavedem. Kod kuce se jede kao i u restoranu sa punim mizan plasom, svecama, cvjecem i dzezom.Za djecu nemam vremena niti ih imam, jer radim takodjer mnogo, oko 50 sati u sedmici. Putujem 4 puta u godini po svijetu u razlicite drzave. Moj partner me izvodi u najbolje londonske restorane(uvecer ili za vikend) i pored toga imam status u visokom drustvu kad odemo na partije. On je imucan i ima dobru edukaciju, kao sto je imam i ja. Ne fali mi nista u zivotu. Osim toga nema bolje domacice od mene jer imam disciplinu u svemu. Ne znam kako se zivi u Bosni ali ovo je moj zivot i nema nisa neobicno u tome.I love my life. Moja odjeca je ektravagantna tako da ga sokiram svaki put kad me vidi. He never looks at other women. I am more than he can handle.
I da imam svoj novac i svoju ustedjevinu u slucaju razvoda.
... meni u ovoj stereotipskoj slici jos samo fali koja crta kokaina pa da ugodjaj bude potpun....
- slavkoimamodilera
#161 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???
Daj ba sjedi, oguli jabukusexyvanjica wrote:Ne mogu vjerovat da neko ima opravdanje kad se frajer u vasem prisustvu okrece za drugom.Halo,to se moze tolerisat kad imas 60 godina,pa kad setate parkom i naidje mlada curkica u minici.Pa nek gleda kolko hoce.Kao prvo,to je jako nekulturno i prostacki,a kao drugo pokazuje nepostivanje osobe sa kojom ste.
Da se ne okrene za kakvim zgodnim tipom, ja bih se zabrinuo... meni je to odlican ego-booster... vidim da je neki frajer dobar, al znam da sam joj ja i dalje bolji
-
andrija2007
#162 Re: There is nothing like a lady
Jel' puna il' isprekidana?Hasharijast wrote:amoureux24 wrote:Imam ovakvu svezu. Idem u spa centre da se dotjeram i relaksiram. Potrosim do 500 funti mjesecno zamo za to.Svake subote idem u new clothes shopping. Kuham najmarkantniju francusku i mediteransku hranu da ga zavedem. Kod kuce se jede kao i u restoranu sa punim mizan plasom, svecama, cvjecem i dzezom.Za djecu nemam vremena niti ih imam, jer radim takodjer mnogo, oko 50 sati u sedmici. Putujem 4 puta u godini po svijetu u razlicite drzave. Moj partner me izvodi u najbolje londonske restorane(uvecer ili za vikend) i pored toga imam status u visokom drustvu kad odemo na partije. On je imucan i ima dobru edukaciju, kao sto je imam i ja. Ne fali mi nista u zivotu. Osim toga nema bolje domacice od mene jer imam disciplinu u svemu. Ne znam kako se zivi u Bosni ali ovo je moj zivot i nema nisa neobicno u tome.I love my life. Moja odjeca je ektravagantna tako da ga sokiram svaki put kad me vidi. He never looks at other women. I am more than he can handle.
... meni u ovoj stereotipskoj slici jos samo fali koja crta kokaina pa da ugodjaj bude potpun....
- HAVANA
#163 Re: There is nothing like a lady
Hasharijast wrote:amoureux24 wrote:Imam ovakvu svezu. Idem u spa centre da se dotjeram i relaksiram. Potrosim do 500 funti mjesecno zamo za to.Svake subote idem u new clothes shopping. Kuham najmarkantniju francusku i mediteransku hranu da ga zavedem. Kod kuce se jede kao i u restoranu sa punim mizan plasom, svecama, cvjecem i dzezom.Za djecu nemam vremena niti ih imam, jer radim takodjer mnogo, oko 50 sati u sedmici. Putujem 4 puta u godini po svijetu u razlicite drzave. Moj partner me izvodi u najbolje londonske restorane(uvecer ili za vikend) i pored toga imam status u visokom drustvu kad odemo na partije. On je imucan i ima dobru edukaciju, kao sto je imam i ja. Ne fali mi nista u zivotu. Osim toga nema bolje domacice od mene jer imam disciplinu u svemu. Ne znam kako se živi u Bosni ali ovo je moj zivot i nema nisa neobicno u tome.I love my life. Moja odjeca je ektravagantna tako da ga sokiram svaki put kad me vidi. He never looks at other women. I am more than he can handle.
E vako ti je u nas.
Ne dotjerujemo se nigdje.
Samim tim i ne potrošimo ništa.
Kuhamo teleću glavušu ponedeljkom, srijedom i petkom a ostalim danima janjetina,teletina i piletina.
Kod kuće jedemo sa upaljenim svjetlom,imamo struje i ne trebaju nam svijeće.
Za večerom slušamo zavisno od raspoloženja, nekad refku i ahbabe,nekad mileta kitića...
Djece imamo pet-šest,ne znam sad tačno.Eno ih u avliji, kad dođu prebrojaću.
Radimo slabo a seksamo se puno.
Putujemo 4 puta mjesečno,na teferiče,na koridu,krademo kukuruz na poljoprivrednom dobru i pečemo rakiju u međeđi...
Status nemamo a odemo često u visoko.
Domačica je odlična,pere,puši,pegla...sve stigne.
Disciplinovana je i ništa joj ne fali.Jedino volila bi kakav regal,smeđi.
Ne znam kakav je život u tom vašem londonu al nemere ni prismrdit našem.
Odjeća nam je šik i oblačimo se u najelitnijim buticima na koridoru.
Pare nisu problem,nema ih.Ako se razvedemo,najebali smo.
- superpile
#164 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???
pa mora da je neka dobra u pitanju, okrenes se i ti pa skupa prokomentarisete. mozes probati i sa dobrim frajerom 
-
zelenashica
#165 Re: There is nothing like a lady
HAVANA wrote:Hasharijast wrote:amoureux24 wrote:Imam ovakvu svezu. Idem u spa centre da se dotjeram i relaksiram. Potrosim do 500 funti mjesecno zamo za to.Svake subote idem u new clothes shopping. Kuham najmarkantniju francusku i mediteransku hranu da ga zavedem. Kod kuce se jede kao i u restoranu sa punim mizan plasom, svecama, cvjecem i dzezom.Za djecu nemam vremena niti ih imam, jer radim takodjer mnogo, oko 50 sati u sedmici. Putujem 4 puta u godini po svijetu u razlicite drzave. Moj partner me izvodi u najbolje londonske restorane(uvecer ili za vikend) i pored toga imam status u visokom drustvu kad odemo na partije. On je imucan i ima dobru edukaciju, kao sto je imam i ja. Ne fali mi nista u zivotu. Osim toga nema bolje domacice od mene jer imam disciplinu u svemu. Ne znam kako se živi u Bosni ali ovo je moj zivot i nema nisa neobicno u tome.I love my life. Moja odjeca je ektravagantna tako da ga sokiram svaki put kad me vidi. He never looks at other women. I am more than he can handle.
I da imam svoj novac i svoju ustedjevinu u slucaju razvoda.![]()
![]()
E vako ti je u nas.![]()
Kuhamo teleću glavušu ponedeljkom, srijedom i petkom a ostalim danima janjetina,teletina i piletina.
Kod kuće jedemo sa upaljenim svjetlom,imamo struje i ne trebaju nam svijeće.![]()
Za večerom slušamo zavisno od raspoloženja, nekad refku i ahbabe,nekad mileta kitića...![]()
Djece imamo pet-šest,ne znam sad tačno.Eno ih u avliji, kad dođu prebrojaću.![]()
Radimo slabo a seksamo se puno.![]()
Putujemo 4 puta mjesečno,na teferiče,na koridu,krademo kukuruz na poljoprivrednom dobru i pečemo rakiju u međeđi...
Status nemamo a odemo često u visoko.![]()
Disciplinovana je i ništa joj ne fali.Jedino volila bi kakav regal,smeđi.![]()
Ne znam kakav je život u tom vašem londonu al nemere ni prismrdit našem.![]()
Odjeća nam je šik i oblačimo se u najelitnijim buticima na koridoru.![]()
Pare nisu problem,nema ih.Ako se razvedemo,najebali smo.![]()
![]()
![]()
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#166 Re: There is nothing like a lady
To havana rekni joj.HAVANA wrote:
![]()
![]()
E vako ti je u nas.![]()
Kod kuće jedemo sa upaljenim svjetlom,imamo struje i ne trebaju nam svijeće.![]()
Za večerom slušamo zavisno od raspoloženja, nekad refku i ahbabe,nekad mileta kitića...![]()
Djece imamo pet-šest,ne znam sad tačno.Eno ih u avliji, kad dođu prebrojaću.![]()
Radimo slabo a seksamo se puno.![]()
Status nemamo a odemo često u visoko.![]()
Disciplinovana je i ništa joj ne fali.Jedino volila bi kakav regal,smeđi.![]()
Ne znam kakav je život u tom vašem londonu al nemere ni prismrdit našem.![]()
Odjeća nam je šik i oblačimo se u najelitnijim buticima na koridoru.![]()
Pare nisu problem,nema ih.Ako se razvedemo,najebali smo.![]()
![]()
![]()
-
*mima*
#167 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???
Marko Šaljivđija wrote:Da li razina te ambicioznosti odgovara partneru. Da li je bitan izgled., otvorili smo anketu kako bismo doznali vaše mišljenje. Na anketu je odgovorilo 1972 osobe.
Daj ljudi perevedite mi sta ovaj pise.
-
zelenashica
#168 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???
mima wrote:Marko Šaljivđija wrote:Da li razina te ambicioznosti odgovara partneru. Da li je bitan izgled., otvorili smo anketu kako bismo doznali vaše mišljenje. Na anketu je odgovorilo 1972 osobe.
Daj ljudi perevedite mi sta ovaj pise.
-
*mima*
#169 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???
Marko Šaljivdjija očito pokušava da bude duhovit....ili.....ne kontam stvarno šta piše....
-
*mima*
#170 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???
babyline wrote:slazem se... ali nekad ni drugi savjeti i postovi nisu puno smisleniji ni logicniji tako da... u raji jemima wrote:Marko Šaljivdjija očito pokušava da bude duhovit....ili.....ne kontam stvarno šta piše....
-
walkabout
#171 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???
bejbilajnishen,
okrenuh se

okrenuh se
- ProS
#172 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???
onda vidis da te ne zeli,sto nije strasno,ali i da te ne postuje,sto nije malo...simple_girl wrote:Zanima me kako reagujete ako primjetite da posmatra, okrece se za drugim zenama, djevojkama?
Mene to strasno nervira, nije u pitanju ljubomora, nego smatram kako je to znak nepostivanja...
da odma kazem,nece ti bit bolje ako se uzmete
-
walkabout
#173 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???
zelenija trava je razlog mnogije ( svihbabyline wrote:je l zbog zelenije trave il zbog racuna za voDu?walkabout wrote:bejbilajnishen,
okrenuh se![]()
- carlsberg
#174 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???
pa ako se ne okreće znači da nije normalan
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#175 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???
A sto li nam to neJma @amoreux24? Tako je bila mila i zivopisna.