Sta kada se ON okrece za drugim zenama???
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- JThomas
#126 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???
vjerovatno joj i dedo poslije koševine pio samo škotski viski...
-
spektakularno
#127 Re: There is nothing like a lady
amoureux24 wrote:Kucu nisam zaradila, vec je njegova u ekskluzivnom dijelu Londona. On ima dobar posao tako da mu moja plata nista ne znaci. Moja plata ide samo meni i saljem od toga u Bosnu. Mnoge stvari on placa.Ja se brinem samo oko kuce i u kuci te kako da izgledam dobro. To je moj investment. Ja sam lady.mima wrote:amoureux24 wrote:Imam ovakvu svezu. Idem u spa centre da se dotjeram i relaksiram. Potrosim do 500 funti mjesecno zamo za to.Svake subote idem u new clothes shopping. Kuham najmarkantniju francusku i mediteransku hranu da ga zavedem. Kod kuce se jede kao i u restoranu sa punim mizan plasom, svecama, cvjecem i dzezom.Za djecu nemam vremena niti ih imam, jer radim takodjer mnogo, oko 50 sati u sedmici. Putujem 4 puta u godini po svijetu u razlicite drzave. Moj partner me izvodi u najbolje londonske restorane(uvecer ili za vikend) i pored toga imam status u visokom drustvu kad odemo na partije. On je imucan i ima dobru edukaciju, kao sto je imam i ja. Ne fali mi nista u zivotu. Osim toga nema bolje domacice od mene jer imam disciplinu u svemu. Ne znam kako se zivi u Bosni ali ovo je moj zivot i nema nisa neobicno u tome.I love my life. Moja odjeca je ektravagantna tako da ga sokiram svaki put kad me vidi. He never looks at other women. I am more than he can handle.
I da imam svoj novac i svoju ustedjevinu u slucaju razvoda.
Sama zaradila?
"amoureux24"
Pises o stvarima koje su opce poznate, nismo u srednjem vijeku
Biti samosvjesna zena iz BiH-a, koja zna sta zeli u zivotu i to ostvaruje i koja nije blijeda kopija nekoga ( neke lady
neuporedivo vecu vrijednost.
- pustopoljina
#128 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???
mene na onoga seru sa podforuma racunari itd.
- Priorat
- Location: Naučio sam krajnje oprezno upotrebljavati riječ nemoguće...
#129 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???
Dena wrote:Joj ova "lady" me podsjeti na onu seriju "Keeping Up Appearances"
Sjeca li se iko?
"Bouquet Residence, The Lady Of The House Speaking!"![]()
![]()
![]()
mene podsjeca na onu katarinu sto se nedavno javljala i opisivala svoj sexualni svijet (cak je i blog pisala)
- ljubav_aha
#130 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???
Her Flick wrote:evo jedno pitanjce za zeMskinje
a jel vama drago kada skontate da se za vama okrece muskinje
jeste,a jel' tebi drago
- ljubav_aha
#131 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???
ma i nama je normalno ,jer i mi to radimotazmaniaBAN wrote:pa sta ako se okrenemo za drugom zenskom ?!?!ja to zovem "muska bolest" to je prirodno kod muskaraca i neizljecivo i to morate prihvatiti, isto kao i gledanje utakmica i pivo !!! Sta tu ima lose ?! Ako gleda i odmjerava druge zenske znaci da je "u tome" a posto je s tobom i ne vara te to treba da shvatis kao komplimentznaci da imas pravog i iskusnog muskarca pored sbe
![]()
ja, na primjer, imam djevojku s kojom sam u vezi vise od godinu i nisam je nikad prevario sa drugom niti imam namjeru! Meni je sasvim normalno da pred njom odmjerim neku zensku ako je zgodna i lijepa, a isto tako ocekujem i od nje za muskarce!
Vise je zabrinjavajuce kad si s partnerom i gledate samo jedno u drugo, fol ne obracate paznju na druge oko sebe, jer znamo svi da kad si sa prijateljom/prijateljicom a djevojka/momak nisu kraj tebe da ces se normalno okrenuti za nekim ako je stvarno zgodan i lijep!
okrece se - vijeran i iskren
ne okrece se - maze ti oci !
ovo je neko moje razmisljanje
- HAVANA
#132 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???
Ja gledam.Šta ću,moram.
(al ne diram,tita mi)
A i ova moja mi ne zamjeri puno.
Ponekad, tek ako puno zavrnem glavom spuca me na hinjaka u bubreg.
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#133 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???
HAVANA wrote:Ja gledam.Šta ću,moram.(al ne diram,tita mi)
- HAVANA
#134 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???
pape wrote:HAVANA wrote:Ja gledam.Šta ću,moram.(al ne diram,tita mi)
Ponekad, tek ako puno zavrnem glavom spuca me na hinjaka u bubreg.A sta ce ti zamjerati, ... zna jadnica tvoje mogucnosti, ...
Uuuu,atak na moju muškost.
Ovo samo krv moRe oprat.
- pape
#135 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???
Kakva krv, ...HAVANA wrote:![]()
![]()
Uuuu,atak na moju muškost.![]()
Ovo samo krv moRe oprat.![]()

Stisni muski, ...
-
zelenashica
#137 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???
Ama ko prizna pola mu se oprostipape wrote: Kakva krv, ...![]()
Stisni muski, ...
a druga polovica doda
- anais_nin
#138 Re: budi super zena
amoureux24 wrote:Ako se okrece nek se okrece. Muskarci to imaju u genima, da varaju sto dokazuje da su brakovi stvar konvencije a ne prirode. Sad ako ga hoces cuvati moras ga napraviti zainteresiranim za tebe, a to ces postici sa boljom odjecom,sminkomi osobnobnom higijenom. Narocito je vazno da nemas body odour ili da ti smrdi iz usta, pokvareni zubi te bubuljice. Otidji frizeru,mjesta gdje imas spotove ili bubuljice uvijek operi sapunom,uvece koristi kremu za spavanje, popravi zube i uvijek flosiraj koncem zube. Tijekom dana radi vjezbe za stomak i pazi na kalorije. Jedi samo salate sa isprzenom ribom ili kokosijim prsima, znaci nemasna hrana i supice. Veceraj do 6 sati eventualno do 7 sati ali poslije nemoj jesti. Mozes samo piti cajeve bez secera.
Financije savjet:
Ako si u braku, razgranici svoje od njegovog, a u slucaju da se razvedete uzmi mu pola imovine. Uvijek imaj posao jer je uvijek moguce da se razvedete. Imaj svoju ustedjevinu u slucaju da jedno od vas mora napustiti stan i traziti novi. Uvijek trazi svoje nasljestvo i ne ostavljaj prokletoj braci nista jer je kod nas u Bosni kad roditelji umri onda sva zemlja i kuca ide braci a sestrama sipak. Ta tradicija se treba razbiti.
U drustvu:
Uvijek se smij, ocaravaj ocima. Osmjehuj se cak i kad nesto nije smjesno. Ljudi ce misliti da si vedra osoba a i tvoj muz ce misliti isto. On ce misliti da flertiras. Trazi od svog muza da te izvede negdje, bilo na pizzu ili pravi restoran sa vinom i svijecama.
U kuci:
Budi na vrhu svih stvari. Imaj sve sto ti treba od namirnica i kuhaj dobro. Put do muskarcevog srca je kroz njegov stomak.
O djeci:
Jedno dijete je dovoljno za zivota. Ako se budes previse brinula o drugima kad ces se brinuti o sebi. Drugo djeca su teret a neses nikada moci da si priustis nista lijepo da kupis jer ces njima morati kupovati.
Ako i poslije novog imidza i nove tebe nije zainteresiran za tebe onda se razvedi i vidjeces koliko ima zainteresiranih muskaraca za tebe.
Budi super zena,svjesna sebe.
Ako tvoj muz nije sta ili kakva prilika. Nadji si novog i bogatog, jer si ti zena koja zeli status u drustvu a ne neka koja je za sazaljevanje.
I na kraju da dodam. Because I am worth it.
oplakah
-
zelenashica
#139 Re: budi super zena
vidiš ti anaiska šta sve mati moRe da rodianais_nin wrote:amoureux24 wrote:Ako se okrece nek se okrece. Muskarci to imaju u genima, da varaju sto dokazuje da su brakovi stvar konvencije a ne prirode. Sad ako ga hoces cuvati moras ga napraviti zainteresiranim za tebe, a to ces postici sa boljom odjecom,sminkomi osobnobnom higijenom. Narocito je vazno da nemas body odour ili da ti smrdi iz usta, pokvareni zubi te bubuljice. Otidji frizeru,mjesta gdje imas spotove ili bubuljice uvijek operi sapunom,uvece koristi kremu za spavanje, popravi zube i uvijek flosiraj koncem zube. Tijekom dana radi vjezbe za stomak i pazi na kalorije. Jedi samo salate sa isprzenom ribom ili kokosijim prsima, znaci nemasna hrana i supice. Veceraj do 6 sati eventualno do 7 sati ali poslije nemoj jesti. Mozes samo piti cajeve bez secera.
Financije savjet:
Ako si u braku, razgranici svoje od njegovog, a u slucaju da se razvedete uzmi mu pola imovine. Uvijek imaj posao jer je uvijek moguce da se razvedete. Imaj svoju ustedjevinu u slucaju da jedno od vas mora napustiti stan i traziti novi. Uvijek trazi svoje nasljestvo i ne ostavljaj prokletoj braci nista jer je kod nas u Bosni kad roditelji umri onda sva zemlja i kuca ide braci a sestrama sipak. Ta tradicija se treba razbiti.
U drustvu:
Uvijek se smij, ocaravaj ocima. Osmjehuj se cak i kad nesto nije smjesno. Ljudi ce misliti da si vedra osoba a i tvoj muz ce misliti isto. On ce misliti da flertiras. Trazi od svog muza da te izvede negdje, bilo na pizzu ili pravi restoran sa vinom i svijecama.
U kuci:
Budi na vrhu svih stvari. Imaj sve sto ti treba od namirnica i kuhaj dobro. Put do muskarcevog srca je kroz njegov stomak.
O djeci:
Jedno dijete je dovoljno za zivota. Ako se budes previse brinula o drugima kad ces se brinuti o sebi. Drugo djeca su teret a neses nikada moci da si priustis nista lijepo da kupis jer ces njima morati kupovati.
Ako i poslije novog imidza i nove tebe nije zainteresiran za tebe onda se razvedi i vidjeces koliko ima zainteresiranih muskaraca za tebe.
Ako tvoj muz nije sta ili kakva prilika. Nadji si novog i bogatog, jer si ti zena koja zeli status u drustvu a ne neka koja je za sazaljevanje.
I na kraju da dodam. Because I am worth it.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
oplakah![]()
a ovo podebljano u vezi djece,a pa ako ima tako luksuznu kuću,svoje financije moj Bože kako joj još jedno dijete može biti finansijski teret...ja da sve to imam uz tako imućnog hairliju do sad imala makar 3-4 djece
- Žena_Zmija
#140 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???
Dena wrote:Joj ova "lady" me podsjeti na onu seriju "Keeping Up Appearances"
Sjeca li se iko?
"Bouquet Residence, The Lady Of The House Speaking!"![]()
![]()
![]()
hahahahaha Hajasint hahahhahaha...puno Sarajevo ovih što održavaju ugled.. hvala što me podsjeti na gospođu Bukeeee
- crna14
- pape
#142 Re: budi super zena
amoureux24 wrote:Ako se okrece nek se okrece. Muskarci to imaju u genima, da varaju sto dokazuje da su brakovi stvar konvencije a ne prirode. Sad ako ga hoces cuvati moras ga napraviti zainteresiranim za tebe, a to ces postici sa boljom odjecom,sminkomi osobnobnom higijenom. Narocito je vazno da nemas body odour ili da ti smrdi iz usta, pokvareni zubi te bubuljice. Otidji frizeru,mjesta gdje imas spotove ili bubuljice uvijek operi sapunom,uvece koristi kremu za spavanje, popravi zube i uvijek flosiraj koncem zube. Tijekom dana radi vjezbe za stomak i pazi na kalorije. Jedi samo salate sa isprzenom ribom ili kokosijim prsima, znaci nemasna hrana i supice. Veceraj do 6 sati eventualno do 7 sati ali poslije nemoj jesti. Mozes samo piti cajeve bez secera.
Financije savjet:
Uvijek se smij, ocaravaj ocima. Osmjehuj se cak i kad nesto nije smjesno. Ljudi ce misliti da si vedra osoba a i tvoj muz ce misliti isto. On ce misliti da flertiras. Trazi od svog muza da te izvede negdje, bilo na pizzu ili pravi restoran sa vinom i svijecama..
U kuci:
O djeci:
Imas uzivo "Pokondirenu tikvu" od J.S.Popovica u kuci, ...
- Marko Šaljivđija
#143 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???
Naime od 2002. Do 2004. Godine 25, a danas je to pisala očito je zaboravila da je predivna. Jesu li ti stvarno rođendan Pa nije, ali što prije shvatite kako graditi vezu, pa pročitajte dalje kako.
-
adonni
#144 Re: budi super zena
pape wrote:amoureux24 wrote:Ako se okrece nek se okrece. Muskarci to imaju u genima, da varaju sto dokazuje da su brakovi stvar konvencije a ne prirode. Sad ako ga hoces cuvati moras ga napraviti zainteresiranim za tebe, a to ces postici sa boljom odjecom,sminkomi osobnobnom higijenom. Narocito je vazno da nemas body odour ili da ti smrdi iz usta, pokvareni zubi te bubuljice. Otidji frizeru,mjesta gdje imas spotove ili bubuljice uvijek operi sapunom,uvece koristi kremu za spavanje, popravi zube i uvijek flosiraj koncem zube. Tijekom dana radi vjezbe za stomak i pazi na kalorije. Jedi samo salate sa isprzenom ribom ili kokosijim prsima, znaci nemasna hrana i supice. Veceraj do 6 sati eventualno do 7 sati ali poslije nemoj jesti. Mozes samo piti cajeve bez secera.
Financije savjet:
Uvijek se smij, ocaravaj ocima. Osmjehuj se cak i kad nesto nije smjesno. Ljudi ce misliti da si vedra osoba a i tvoj muz ce misliti isto. On ce misliti da flertiras. Trazi od svog muza da te izvede negdje, bilo na pizzu ili pravi restoran sa vinom i svijecama..
U kuci:
O djeci:
- pape
#145 Re: budi super zena
amoureux24 wrote: Ako si u braku, razgranici svoje od njegovog, a u slucaju da se razvedete uzmi mu pola imovine. Uvijek imaj posao jer je uvijek moguce da se razvedete. Imaj svoju ustedjevinu u slucaju da jedno od vas mora napustiti stan i traziti novi. Uvijek trazi svoje nasljestvo i ne ostavljaj prokletoj braci nista jer je kod nas u Bosni kad roditelji umri onda sva zemlja i kuca ide braci a sestrama sipak. Ta tradicija se treba razbiti.
Zamisljam je kako se krevelji i kad nije smijesno, ... bas bih joj s merakom spuc`o vaspitnu po usima.Uvijek se smij, ocaravaj ocima. Osmjehuj se cak i kad nesto nije smjesno.
Ahaaaa, .... hoce, .... ovim je zasluzila joj jednu vaspitnu po cehri.Ljudi ce misliti da si vedra osoba a i tvoj muz ce misliti isto. On ce misliti da flertiras.
Trazi od svog muza da te izvede negdje, bilo na pizzu ili pravi restoran sa vinom i svijecama.
I nakon svega, .... ona bi malo romantike uz vino i svijece, ....
`vakim treba avganistanski taliban, da joj nabije onu "badminton korpica haljinu" sa mrezom za komarce na ocima, ... pa neka onda materi "flertira".
-
zelenashica
#146 Re: budi super zena
e moj pape haman ova i tebe raspalila...ja zarad nje makusz otvori temu da se naklatim njenom visočanstvu savršenstvupape wrote:amoureux24 wrote: Ako si u braku, razgranici svoje od njegovog, a u slucaju da se razvedete uzmi mu pola imovine. Uvijek imaj posao jer je uvijek moguce da se razvedete. Imaj svoju ustedjevinu u slucaju da jedno od vas mora napustiti stan i traziti novi. Uvijek trazi svoje nasljestvo i ne ostavljaj prokletoj braci nista jer je kod nas u Bosni kad roditelji umri onda sva zemlja i kuca ide braci a sestrama sipak. Ta tradicija se treba razbiti.
Uvijek se smij, ocaravaj ocima. Osmjehuj se cak i kad nesto nije smjesno. Ljudi ce misliti da si vedra osoba a i tvoj muz ce misliti isto. On ce misliti da flertiras. Trazi od svog muza da te izvede negdje, bilo na pizzu ili pravi restoran sa vinom i svijecama..Evo, ... opet je malo citam i ne mogu sebi doci. Odakle li je kuma sljegla?
Zamisljam je kako se krevelji i kad nije smijesno, ... bas bih joj s merakom spuc`o vaspitnu po usima.Uvijek se smij, ocaravaj ocima. Osmjehuj se cak i kad nesto nije smjesno.
Ahaaaa, .... hoce, .... ovim je zasluzila joj jednu vaspitnu po cehri.Ljudi ce misliti da si vedra osoba a i tvoj muz ce misliti isto. On ce misliti da flertiras.![]()
Trazi od svog muza da te izvede negdje, bilo na pizzu ili pravi restoran sa vinom i svijecama.
I nakon svega, .... ona bi malo romantike uz vino i svijece, ....![]()
`vakim treba avganistanski taliban, da joj nabije onu "badminton korpica haljinu" sa mrezom za komarce na ocima, ... pa neka onda materi "flertira".
-
mostarac
#147 Re: budi super zena
ja mislim da zenu kao @amoureux24 moze samo hercegovka majka roditzelenashica wrote: vidiš ti anaiska šta sve mati moRe da rodizanima me samo iz koje je vukojebine se dočepala Londona,pa namaH skontala kako i šta jadna treba da bi bila dama
![]()
a ovo podebljano u vezi djece,a pa ako ima tako luksuznu kuću,svoje financije moj Bože kako joj još jedno dijete može biti finansijski teret...ja da sve to imam uz tako imućnog hairliju do sad imala makar 3-4 djece
Mada iskreno mislim da je ovo loziona teska
-
*mima*
#148 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???
Marko Šaljivđija wrote:Naime od 2002. Do 2004. Godine 25, a danas je to pisala očito je zaboravila da je predivna. Jesu li ti stvarno rođendan Pa nije, ali što prije shvatite kako graditi vezu, pa pročitajte dalje kako.
Hocel mi ko ovo prevest?
- Cholina_Lokica
#149 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???
jah sto mi lady otvori oci... da ona ne napisa sve ono citav svoj zivot bih zivila u zabludi.... odo' selit u london pa da i ja tako zivim 
-
zelenashica
#150 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???
Tip šifra draga mima nema onog ko bi ovo mogo prevestmima wrote:Marko Šaljivđija wrote:Naime od 2002. Do 2004. Godine 25, a danas je to pisala očito je zaboravila da je predivna. Jesu li ti stvarno rođendan Pa nije, ali što prije shvatite kako graditi vezu, pa pročitajte dalje kako.
Hocel mi ko ovo prevest?