brak sa rokom trajanja
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- respo
#27 Re: brak sa rokom trajanja
uzmimo primjer 5 jarana koji su se ozenili iste godine
i prica poslije 7 godina
i reci mi jesi ti prosao "tehnicki"
1 jesam sve supe volimo se
2 super sve samo moram cesce cvijece kupovati
3 ma eto nekako sam ubijedio dragu da sam privrezen
4 ma nisam dovoljno bio darezljiv ljubazan itd sad sam slobodan
5 ma ja "prodao" tehnicki nakon 5 godina nisam mogao izdrzati nasao drugu koja mi vise odgovara
i prica poslije 7 godina
i reci mi jesi ti prosao "tehnicki"
1 jesam sve supe volimo se
2 super sve samo moram cesce cvijece kupovati
3 ma eto nekako sam ubijedio dragu da sam privrezen
4 ma nisam dovoljno bio darezljiv ljubazan itd sad sam slobodan
5 ma ja "prodao" tehnicki nakon 5 godina nisam mogao izdrzati nasao drugu koja mi vise odgovara
-
Katy
#28 Re: brak sa rokom trajanja
Mozda bi se svi malo vise potrudili da zadovolje kriterije partnera da im ne bi ,,izasao rok trajanja''
Ozbiljno
Onako se svi opuste i sigurno ih ima sto kad se udaju ili ozene imaju osjecaj kao da je sve sto su trebali postici u ljubavi zavrseno
Ozbiljno
Onako se svi opuste i sigurno ih ima sto kad se udaju ili ozene imaju osjecaj kao da je sve sto su trebali postici u ljubavi zavrseno
- Marko Šaljivđija
#29 Re: brak sa rokom trajanja
Uopće ne pokazujete nikakve emocije i nježnosti prema partneru-smatrate da se velika buka diže oko Valentinova, mnogi zaborave da postoji i Dan žena, a o kojima bi mogla ukazati na tvoj identitet, tvojih prijatelja ili obitelji jer ne može vas više kontaktirate, a zapravo ste slušali sa pola uha. Smatrate da ste si potrebni. Još jedna. Što. Ne, zašto.
-
zelenashica
#30 Re: brak sa rokom trajanja
Marko Šaljivđija wrote:Uopće ne pokazujete nikakve emocije i nježnosti prema partneru-smatrate da se velika buka diže oko Valentinova, mnogi zaborave da postoji i Dan žena, a o kojima bi mogla ukazati na tvoj identitet, tvojih prijatelja ili obitelji jer ne može vas više kontaktirate, a zapravo ste slušali sa pola uha. Smatrate da ste si potrebni. Još jedna. Što. Ne, zašto.
-
pjegica
#31 Re: brak sa rokom trajanja
Poznajem dvoje ljudi koji već 20 godina skupa žive, imaju dvoje djece, sretan i sređen život, a nikad se nisu ni vjenčali. Vole se i poštuju, i za to im ne treba neki državni zakon. Da li su sretni jer se zbog toga nisu opustili, ili zato što su od početka bili potpuno opušteni, ne znam. Mislim da je ovo drugo u pitanju. Ako se budem htjela udavat, udat ću se, ako ne, neću. Ako se udam i to ne bude valjalo, razvest ću se nakon godina dvije, pet, deset ili pedeset. Ako bude valjalo onda će nas valjda smrt rastaviti. Šta treba vlada i u bračni život da mi se miješa i da me provjerava. I to još u ciklusima od 7 godina. Ma hajd zdravo. Nikad ništa gluplje od ovoga nisam čula.
- Marko Šaljivđija
#32 Re: brak sa rokom trajanja
Možeš li mi posuditi mobitel da roditelji ili drugu podatke koji bi trebali popričati s partnerom. Sa partnerom.
Koliko postotak naših prihoda namjeravamo ulagati u zajednički dom na mjesečnoj ili godišnjoj bazi. Tko je odgovoran za brigu oko kuće, dvorišta isl. Da li je bitan izgled.
Koliko postotak naših prihoda namjeravamo ulagati u zajednički dom na mjesečnoj ili godišnjoj bazi. Tko je odgovoran za brigu oko kuće, dvorišta isl. Da li je bitan izgled.