Vidoviti Klesar i saradnici
-
Klesar Tadija Tegoba
Moja Dilajtefa,delightful wrote:Klesar Tadija Tegoba wrote:Dilajtefa draga,delightful wrote:Dragi moj Tadija (a more bit da mi i vise i nisi tako drag)!
Evo gledam, a ne vjerujem rodjenim ocima, sta mi Ti i ova Bisera (u crno me zavila) iza ledja pricate, i kako mi o glavi, i cojeku, radite. Kazi mi, mili Tadija (a more bit da si i nemili sada) da su sile neciste uljegle u vas oboje, i da to vi ne govorite, nego sejtan iz vas, jerbo mi je i to draze nego da ste se vi na zlo izokrenuli, a oboje mi dragi bili, ko rod rodjeni.
Tvoja (a morebit i nisam vise) u crno zavijena
dilajtefa
valjda više vjeruješ meni nego svojim očima?
Biće sve dobro, tebi se bona sve naopako učinilo. Ne sekiraj se ništa, Manijak je dobro i eno nekakvo mu crnilo ispalo na monitoru. Mislim da je htio da te iznenadi večeras i napravi večeru, pa je ispržio hobotnicu na monitoru.
Jadna beštija...
Drži se hrabro i sve će biti ok,
Tvoj Tadija
Dragi Tadija,
Pravo kazes. Dje cu ja svojim ocima vjerovat. E, sto ti je u zenska pamet... Nego, moj Tadija, meni se ovo cekanje oduzilo. A naidje sinoc jedno krsno momce, pa, ko begenise me, kaze. A nije ni on meni mrzak. Pa ti meni reci sta da radim. Da cekam onog manijaka, ili da dizem ruke od njega? Jes mi drag, ali ga precera, brate mili.
Vazda zahvalna
dilajtefa
sa zaljenjem te moram obavijestiti da mi je ovih dana vid bio jako oslabio pa sam se odmarao od posla. Molim te da me obavijestis o razvoju situacije izmedju tebe i Manijaka. Nadam se da si mu se vratila... Ne vidim velikog haira od veze tebe i gospodina Krsnog.
Pozdrav,
Klesar
-
delightful
Dradi moj Tadija,Moja Dilajtefa,
sa zaljenjem te moram obavijestiti da mi je ovih dana vid bio jako oslabio pa sam se odmarao od posla. Molim te da me obavijestis o razvoju situacije izmedju tebe i Manijaka. Nadam se da si mu se vratila... Ne vidim velikog haira od veze tebe i gospodina Krsnog.
Pozdrav,
Klesar
Fala ti sto se raspitujes za mene i nevolju moju. Evo sam ti se zatvorila u kucu, predem, pa raspredam, i sve tako. Manijak je doso kuci. A bolje bi mi bilo da nije. Ne progovara, oci mu krvave (ma nekako, vise ko bordo), hoda po kuci ko u snu. Ja ga nutkam svim i svacim, on nista. Majko draga, sto me rodi nesretnu! Kad cojeka ne mogu dozvat i usrecit. Bojim se da je skreno iz pameti, moj Tadija. A ja mlada venem i uzdisem.
Dragi moj Tadija, imas li lijeka za mene, i za cojeka mi u mene, jerbo necemo ni jedno durat jos dugo.
Tvoja nesretna
dilajtefa
P.S. I jos nesto moj Tadija. Kad ne predem, ja ti vazda cistim kucu, a nikako je ocistit, sve neke dlake letaju, crne, i svasta nesta. Ja kako ocistim, one opet letaju.
-
Klesar Tadija Tegoba
Moja ti Dilajtefa,delightful wrote:Dradi moj Tadija,Moja Dilajtefa,
Pozdrav,
Klesar
Fala ti sto se raspitujes za mene i nevolju moju. Evo sam ti se zatvorila u kucu, predem, pa raspredam, i sve tako. Manijak je doso kuci. A bolje bi mi bilo da nije. Ne progovara, oci mu krvave (ma nekako, vise ko bordo), hoda po kuci ko u snu. Ja ga nutkam svim i svacim, on nista. Majko draga, sto me rodi nesretnu! Kad cojeka ne mogu dozvat i usrecit. Bojim se da je skreno iz pameti, moj Tadija. A ja mlada venem i uzdisem.
Dragi moj Tadija, imas li lijeka za mene, i za cojeka mi u mene, jerbo necemo ni jedno durat jos dugo.
Tvoja nesretna
dilajtefa
P.S. I jos nesto moj Tadija. Kad ne predem, ja ti vazda cistim kucu, a nikako je ocistit, sve neke dlake letaju, crne, i svasta nesta. Ja kako ocistim, one opet letaju.
sada sime vrlo zabrinula. Dvije stvari su mi vrlo simtomastične. Bordo kapci ti učoeka i crne zdlake.
Imo samti ma isti takav problem sa jednom raspuštenicom. Jedan put našla nakog đuvegiju. Ma on na prvi pogled bijo srkoz dobar. Imo poso i kuću i ljepuškast bijo. Raspuštenica oko njega leta, razgovara ga i tetoši - a on prazan zijeva ko prazan šlajpek. Unjiha sam ukući našo neke sivkaste kučine po ćoškovima. I slomljene makase. Nije bilo zdlaka mnogo.
Ja sam ti njoj reko da joj je najbolje da ga pošalje na put i uradi pomom.
Ona ga posla i dragi ode na put ništa ne sluteć. Reko sam joj da kad dođe umoran sputa, damu prinese crne kahve i baklavu u koju će zalomit malo mišijeg brabonjka i jošte da se ne kupa dvajest dana.
Prodže i tih dvajest dana, a dragi na vrata lupa. Ona spremna sačeka, baklavu je sačinila i kahvu zakuhala. Pa se i zapustala i upeksinila, baš košto sam reko - i malo jače. Tako je tuknula da ni svijet u tranvaju nije mogo da je trpi nego dvije stanice.
Elem, kadje kući njen dragi došo sputa i sjeo da malo oprosti svoje noge, ona tije kahvu i baklavu pred noge mu prinijela i pred sebe unoge gledala.
Dragi joj to sve uslast pojede i popi i išče još. Kadje lego spavat, ona se ušunja unjega u postelju uđe i ko mačka poče da mu prede i govori mu. "Dragi, meščini da ti mene ne begenišeš višlje." A unjega crveni kapci ko dres FK Sarajevo. Sve koluta očima i vrti jezikom, božesačuvaj ko šargan. Ništa nije reko, nastavijo šutit. Mučio se jedno tri dana, a onda umro.
Od tada je raspuštenica bila opet hairli.
Probaj nešto skontat iz ove poučne priče pa sa manijakom stvar sredi potvom.
Alahimanet ti,
Tadija
-
delightful
Dragi Tadija,Moja ti Dilajtefa,
sada sime vrlo zabrinula. Dvije stvari su mi vrlo simtomastične. Bordo kapci ti učoeka i crne zdlake.
Imo samti ma isti takav problem sa jednom raspuštenicom. Jedan put našla nakog đuvegiju. Ma on na prvi pogled bijo srkoz dobar. Imo poso i kuću i ljepuškast bijo. Raspuštenica oko njega leta, razgovara ga i tetoši - a on prazan zijeva ko prazan šlajpek. Unjiha sam ukući našo neke sivkaste kučine po ćoškovima. I slomljene makase. Nije bilo zdlaka mnogo.
Ja sam ti njoj reko da joj je najbolje da ga pošalje na put i uradi pomom.
Ona ga posla i dragi ode na put ništa ne sluteć. Reko sam joj da kad dođe umoran sputa, damu prinese crne kahve i baklavu u koju će zalomit malo mišijeg brabonjka i jošte da se ne kupa dvajest dana.
Prodže i tih dvajest dana, a dragi na vrata lupa. Ona spremna sačeka, baklavu je sačinila i kahvu zakuhala. Pa se i zapustala i upeksinila, baš košto sam reko - i malo jače. Tako je tuknula da ni svijet u tranvaju nije mogo da je trpi nego dvije stanice.
Elem, kadje kući njen dragi došo sputa i sjeo da malo oprosti svoje noge, ona tije kahvu i baklavu pred noge mu prinijela i pred sebe unoge gledala.
Dragi joj to sve uslast pojede i popi i išče još. Kadje lego spavat, ona se ušunja unjega u postelju uđe i ko mačka poče da mu prede i govori mu. "Dragi, meščini da ti mene ne begenišeš višlje." A unjega crveni kapci ko dres FK Sarajevo. Sve koluta očima i vrti jezikom, božesačuvaj ko šargan. Ništa nije reko, nastavijo šutit. Mučio se jedno tri dana, a onda umro.
Od tada je raspuštenica bila opet hairli.
Probaj nešto skontat iz ove poučne priče pa sa manijakom stvar sredi potvom.
Alahimanet ti,
Tadija
Prepade ti mene na sabahu, sve dzaba. Ali, evo da ti javim sretnu vijest - moj cojek progovori maloprije, iz cista mira. Ili, je, morebit, kako kupih ovaj novi usisivac na vodu, pa sve dlake otisle, ne znam ti. Jos me begenise, jedino sto sad cudno govori, pa mi kaze da me prenferira, tako nekako. Ja pitala konu, ona kaze, to ti je bona begenise, samo moderno. Ma ko da je meni vazno, samo nek se moj cojek u pamet i meni vratio! Tebi fala ko bratu, na tvojim lijepim rijecima, i na tvojim savjetima. Bezbeli mi sad vise neces trebat.
Tvoja dilajtefa
-
Klesar Tadija Tegoba
Ja se sve nešto prekontavam da ti je i ovaj moj zapis pomogo. Morebit da ga je Manijak pročito paseje malo prepano da nebude moro ić na put
.
Baš mije drago da je jope sve uredu među vas dvoje.
Pazite se i sretno vi,
Klesar Tadija Tegoba
Pazite se i sretno vi,
Klesar Tadija Tegoba
-
Klesar Tadija Tegoba
Vidim ja da će biti sve uredu. Vidim i da je CIK trenutno angažovan sa naučno-istraživačkom projektu. Iz pouzdanih izvora sam obaviješten da su na pragu su revolucionarnog otkrića rješenje jednačine sa jednom nepoznatom:DobroJutroKolumbo wrote:Tado moj dragi samo na kratko da ti javim da sve ide po planu...malo nas ovaj "CIK pogodi ko sam" pokusava zajebati, ali nista nam ne mogu...Tado jos samo da ti kazem "Ne moze nam niko nista, jaci smo i od sudbine"...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tvoj Bajdo Jr. Bajdalija...
3*x=100%
rješenje koliko god to neobično bilo nije 33.33... već složeno od niza konstanti i jednog upitnika:
x=SDA+SBIH+SNSD+2*HDZ+OtkudOvdjeKomšić?
Ovo otkriće će zasigurno poljuljati temelje svijeta kakvog znamo i to kako nauke tako i tehnike i ekonomije. Wall Street i ostale berze očekuje udar kakav nije zabilježen u dosadašnjoj istoriji.
Jedino mjesto na zemlji gdje će ljudi ostati zaštićeni od kobnog otkrića je BiH. Naime građani i seljaci naše zemlje će nastaviti živjeti svoje jadne i besmislene živote kao i do sada.
Dakle Bajdo ne sekiraj se - na sigurnom si terenu,
Tvoj Vidovnjak
-
delightful
Pomogo, jasta nego pomogo. Kad si mene nako prepo, dje nes njega. Morebit je od straha i poceo vako cudno pricat. Ali moj Tadija, da ti pravo kazem, meni je malo dosadilo sve ovo. Te begenise, te ne begenise, te usisaji po vazdan. Mescini da bi ja sad najvolila da budem raspuscenica, pa da budem hairli, ko i ta sto je znas. Sta ti mislis o tome? A cula sam da imaju i ove lezibejke, pa mozda i to da probam, vise mi je ovih muskih navrh glave.Klesar Tadija Tegoba wrote:Ja se sve nešto prekontavam da ti je i ovaj moj zapis pomogo. Morebit da ga je Manijak pročito paseje malo prepano da nebude moro ić na put.
Pazite se i sretno vi,
Klesar Tadija Tegoba
Eto, vazda u dilemi, tvoja
dilajtefa
- manijak1
Poštovani Tadija Klesaru ljudskih puteva
moje dileme ne postoje ako je u pitanju Dilajfeta
ali ako sam joj na vrhu najljepše glave koju su imale čast gledati moje oči
ja onda u ime ljubavi
moram poštovati njenu želju šta god ista značila
.
Visoko hvala na svemu poštovani Tadija.
Visoko hvala na svemu poštovani Tadija.
-
Klesar Tadija Tegoba
Dilajtefa,delightful wrote:Pomogo, jasta nego pomogo. Kad si mene nako prepo, dje nes njega. Morebit je od straha i poceo vako cudno pricat. Ali moj Tadija, da ti pravo kazem, meni je malo dosadilo sve ovo. Te begenise, te ne begenise, te usisaji po vazdan. Mescini da bi ja sad najvolila da budem raspuscenica, pa da budem hairli, ko i ta sto je znas. Sta ti mislis o tome? A cula sam da imaju i ove lezibejke, pa mozda i to da probam, vise mi je ovih muskih navrh glave.Klesar Tadija Tegoba wrote:Ja se sve nešto prekontavam da ti je i ovaj moj zapis pomogo. Morebit da ga je Manijak pročito paseje malo prepano da nebude moro ić na put.
Pazite se i sretno vi,
Klesar Tadija Tegoba
Eto, vazda u dilemi, tvoja
dilajtefa
lezibejke su ti cudna sorta. Nevole muskinje ni kako i ni malo i zadovoljstva traze na naopak nacin - ako znas na sta mislim. Ti vidim nisi odtog posla. Od take rabote se morebit more raka dobit, osljepit i dusevno obolit. Nemali broj naseg zenskinja je vani podlego tom poroku. Zensko prirodno treba da isce musku snagu...
Nebudi brzica. Za sad se drzi svog Manijaka. Eto, ne davno mi se javio tvoj Manijak i poslao 10 deka kafe i kocke. Bas je fin i ima kucni odgoj.
Tvoj Tegobnjak Klesar Vidoje
-
delightful
Dragi moj i mili Tadija,Dilajtefa,
lezibejke su ti cudna sorta. Nevole muskinje ni kako i ni malo i zadovoljstva traze na naopak nacin - ako znas na sta mislim. Ti vidim nisi odtog posla. Od take rabote se morebit more raka dobit, osljepit i dusevno obolit. Nemali broj naseg zenskinja je vani podlego tom poroku. Zensko prirodno treba da isce musku snagu...
Nebudi brzica. Za sad se drzi svog Manijaka. Eto, ne davno mi se javio tvoj Manijak i poslao 10 deka kafe i kocke. Bas je fin i ima kucni odgoj.
Evo sam se i ja propitala malo za ove lezibejke, i nesto mi se cini ko da to nije za mene. Ali mi ni ovako nije dobro, pa se pitam, da nije ona moja nesreca telektualac. Cula sam, zene pricaju, da taki i nisu neki muski. Ma sta ja znam vise, na veliki belaj sam ti udarila, moj Tadija.
Tvoja nesretna
dilajtefa
-
Klesar Tadija Tegoba
Gluho bilo moja ti, Telektualac! FUJ! Otvori se zemljo i progutaj me!delightful wrote:Dragi moj i mili Tadija,Dilajtefa,
Evo sam se i ja propitala malo za ove lezibejke, i nesto mi se cini ko da to nije za mene. Ali mi ni ovako nije dobro, pa se pitam, da nije ona moja nesreca telektualac. Cula sam, zene pricaju, da taki i nisu neki muski. Ma sta ja znam vise, na veliki belaj sam ti udarila, moj Tadija.
Tvoja nesretna
dilajtefa
Nekako sam se pribojavo najviše da nije to problem. To nije muško, gore vengo lezibejka! Sa takim nikakim muškinjem ćeš teško na zelenu granu. Dilajtefa, muko moja, pomogo sam tolkim paću valjda i tebi umjet.
Idemo na plan B.
Bili su izbori i Bajdo je pobjedio. Sanjim ćemo sutra organizovat 100% koridu unas, u sarajvu. Ja se veselim daće ito bit. Ja ću na koridi imati svoju radnju, pored lingišpira.
Ako nina koridi ne uzmogneš nać zdravog i jakog muška onda je dotebe i svrati u radnju da ti zapis zapišem.
Hajti pošalji ođe jednu svoju sliku da moji saradnici i ja proučimo da ti ko nije sihru bacio. Imam jednu sumlju...
Tvoj Tadija
-
Klesar Tadija Tegoba
Znam da jesam,Helem wrote:O Vidoje,Trboje, Dugoje, na cudnom si belaju, nikako da se rijesis vlastitog kufra.
ali šta ćemo. Treba pomoći sirotici. Imaš li ti kakav dobar savjet kako da istjeramo nečist iz Manijaka?
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

Moja ljepša&bolja polovina, moja Hurija i ja smo vidjeli prikazu. Krenuli smo u kasno poslijepodne pred 27. mubarek ramazansku noć do Skakavca i tamo nam se ukazao Mudžibur Rahman. Sjedio je na serdžadi i skoro lebdeći "unišao" u maglu od kapljica vodopada i nestao u stijeni. Sve je trajalo kratko, a nas dvoje smo zabezeknuti u nevjerici gledali šta se događa. Nismo uspjeli fotografisati prikazu.
Nikome nismo pričali o ovome jer nam ne bi vjerovali i sigurno bi nam preporučili šetnju do Nede Zeca.
Tađo, tako ti zanata, imaš li objašnjenje za sve ovo?
P.S.
Mudžibur Rahman je predsjednik-osnivač Bangladeša koji je zaginuo u komplotu bangladeške vojske , a njegova supruga je bila ključna ličnost koja je asasinima omogućila ubistvo svog rođenog muža.
-
Klesar Tadija Tegoba
Draga moja bratijo,
osjetio sam 4 znaka nadolazeće apokalipse. Suze i nevjerica, strah od nepoznatog, pucketanje u ušima i mrlja od kafe na mojoj novoj majici.
Da i to je moguće!
Mi, Vidovnjak i Iscjelitelj Ljudskih Duša smo se našli u zamci zlog majstora. Trenutno koristimo svu svoju životnu energiju, sve svoje normalne i paranormalne moći kako bi stali u kraj majstorovom majstorskom bezobrazluku. Dotični je uzeo dobar dio para, a dobar dio posla nije uradio. Sakrio se u zemlju, svi moji saveznici su omanuli. Ne mogu ga locirati ni američke foke, Ariel, Al Kaida, SIPA ni moj specijalni agent - kita ulješura.
Evo nas, utrnulih od meditacije, molimo se svom vrhovnom vođi "Klesaru Tadiji" otjelovljenom kroz tri neporecive paradigme "Vidovnjak, Klesar i Jebivjetar" da nam da mudrosti i strpljenja da prevladamo ovu složenu situaciju, kako zli majstor-ublehar ne bi zajedno sa vašim mudrim vođom osvanuo u crnoj hronici.
Molim Helema i Kolumba da još jednom ukažu svoje bezgranično povjerenje u sposobnosti i ograničeno vrijeme vašeg Vođe. U nadi da ćete nas shvatiti i razumjeti kroz kakva iskušenja prolazimo mi odabrana, savršena duhovna bića,
Mi Vidoviti Klesar Tegoba.
osjetio sam 4 znaka nadolazeće apokalipse. Suze i nevjerica, strah od nepoznatog, pucketanje u ušima i mrlja od kafe na mojoj novoj majici.
Da i to je moguće!
Mi, Vidovnjak i Iscjelitelj Ljudskih Duša smo se našli u zamci zlog majstora. Trenutno koristimo svu svoju životnu energiju, sve svoje normalne i paranormalne moći kako bi stali u kraj majstorovom majstorskom bezobrazluku. Dotični je uzeo dobar dio para, a dobar dio posla nije uradio. Sakrio se u zemlju, svi moji saveznici su omanuli. Ne mogu ga locirati ni američke foke, Ariel, Al Kaida, SIPA ni moj specijalni agent - kita ulješura.
Evo nas, utrnulih od meditacije, molimo se svom vrhovnom vođi "Klesaru Tadiji" otjelovljenom kroz tri neporecive paradigme "Vidovnjak, Klesar i Jebivjetar" da nam da mudrosti i strpljenja da prevladamo ovu složenu situaciju, kako zli majstor-ublehar ne bi zajedno sa vašim mudrim vođom osvanuo u crnoj hronici.
Molim Helema i Kolumba da još jednom ukažu svoje bezgranično povjerenje u sposobnosti i ograničeno vrijeme vašeg Vođe. U nadi da ćete nas shvatiti i razumjeti kroz kakva iskušenja prolazimo mi odabrana, savršena duhovna bića,
Mi Vidoviti Klesar Tegoba.
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
Štos-nos-patos, pa neka i osvaneš u crnoj hronici!
-
Helem
Molim Helema i Kolumba da još jednom ukažu svoje bezgranično povjerenje u sposobnosti i ograničeno vrijeme vašeg Vođe.
------
ja imam povjerenje u tvoje ogranicene moci,i razum, a neograniceno vrijeme,
a Kolumbo tek otkriva Ameriku, ne znam iz kojeg razloga.
------
ja imam povjerenje u tvoje ogranicene moci,i razum, a neograniceno vrijeme,
a Kolumbo tek otkriva Ameriku, ne znam iz kojeg razloga.
- DobroJutroKolumbo
Kajmanski otoci...pare legle...tebe ceka tvoj dio...BB...Sunce...More...Nestati ko Cenga...nekad opet uskrsnut...Vidimo se...Traze pare nazad...sakriti se...jedno vrijeme...BB...Hvala...
- DobroJutroKolumbo
Klesaru evo ja se vratio , stoga te pozivam da opet pocnemo raditi , kao sto smo nekad radili , sastanak je u "Uskom Dolu"...
pomagaj Tado neke me crne misli more i progone...