na malti je izgubljen haski, no nazalost nemamo informaciju ciji je niti broj telefonastochar wrote:maloprije sam vidio na Skenderiji kod Gorenje nebodera cuku haskija kako seta bez vlasnika. ima ogrlicu s nekim metalnim privjesdkom i nije mi djelovao kao napusten, nekako mi je izgled'o dezorijensntisan. ako je ti haski kojeg je neko izgubio, bilo bi mi drago ako mu ova informacija pomogne. ne znam da li je mogao otici daleko, jer je nekoliko puta prospartao od Gorenja do parka kod Rock Teatra...
Vidjen Haski
Moderator: anex
-
VeljaPas
#1 Re: Vidjen Haski
- Skyfox
#2 Re: Vidjen Haski
Sada sam vidio jednog kraj Miljacke blizu Robota Hrasno kako luta, samo sto ovaj nije imao ogrlicu... samo je projurio kraj nas. Ako ga neko trazi...stochar wrote:maloprije sam vidio na Skenderiji kod Gorenje nebodera cuku haskija kako seta bez vlasnika. ima ogrlicu s nekim metalnim privjesdkom i nije mi djelovao kao napusten, nekako mi je izgled'o dezorijensntisan. ako je ti haski kojeg je neko izgubio, bilo bi mi drago ako mu ova informacija pomogne. ne znam da li je mogao otici daleko, jer je nekoliko puta prospartao od Gorenja do parka kod Rock Teatra...