VIDJEH OVE SLIKE SA AUTO-SALONA IZ ZENEVE I NEMA STA, BMW JE
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
edvin
#1 VIDJEH OVE SLIKE SA AUTO-SALONA IZ ZENEVE I NEMA STA, BMW JE
Bio sam na stranicama salona u Zenevi i, ruku na srce, BMW je BMW, a nova 3-serija izgleda FANTASTICNA, mada nisam tako mislio isprva.
Malo se kajem sada sto uzeh X3...
-
zgembo adislić
Alfa je zaista predivna..malo sam se razocarao kada sam sjeo u novu 159..nisam ocekivao onakve oblike..malo previse ravno i hladno..ali ipak u maniru Alfe..jedan od automobila koji me najpozitivnije iznenadio je Chopster..stvarno jedinstven filing za volanom
- NeKi_LiK
Amcho - http://www.salon-auto.ch/en/
Zgembo kako si išao u Genevu ? autom u privatnom aranžmanu ili... ? Ako si uopšte iz BiH.
Meni se čini da su se oni novi Alfini farovi bolje uklopili u Breru nego u 159ku... a ni ona plavka na štandu Brere nije za odbacit'
Zgembo kako si išao u Genevu ? autom u privatnom aranžmanu ili... ? Ako si uopšte iz BiH.
Meni se čini da su se oni novi Alfini farovi bolje uklopili u Breru nego u 159ku... a ni ona plavka na štandu Brere nije za odbacit'
-
zgembo adislić
Autom..poslom...hostese su po tradiciji kod Alfe medju najboljima..a nije da kontriram meni se maska ipak uklopila bolje kod 159-ke..i nisam ni skontao dok nisam uzivo vidio da sva tri rasvjetna tijela imaju zasebne pokrove..odlicno izgledaju i nove kvake
- NeKi_LiK
Ne kontriraš, stvar ukusa
... samo mi onakav koncept svjetlosnog sklopa više odgovara jednom kupeu nego limizuni, ali daleko od toga da i 159ka nije prelijep auto... Alfa je, što je dovoljno
... primjetio sam ja zasebne pokrove na onim neslužbenim fotografijama ali sam mislio da će u finalnoj verziji smjestiti sve skupa. Dobro je što nisu...
A Chopster bješe ono Rinspeedovo iživljavanje na Cayenne-u ?
:D
A Chopster bješe ono Rinspeedovo iživljavanje na Cayenne-u ?
-
zgembo adislić
Da..Rinspeedova prerada..mozda preekstremna ali licno mislim da bi bilo idealno da Cayenne vec iz fabrike izlazi u onakvoj formi..
-
zgembo adislić
Civic concept mislis..nije los..ostre i agresivne linije..bas atraktivan..uz malo prilagodjavanja bi vrlo lako mogao i u seriju
-
rajvosa
#16 Re: VIDJEH OVE SLIKE SA AUTO-SALONA IZ ZENEVE I NEMA STA, BM
edvin wrote:Bio sam na stranicama salona u Zenevi i, ruku na srce, BMW je BMW, a nova 3-serija izgleda FANTASTICNA, mada nisam tako mislio isprva.
A ja bio u Genéve
-
MRAVOJED
navodno će serijski civic biti vrlo vrlo sličan conceptu, vidjet ćemo u jesen.
ostalo mi u sjećanju šta je napisao jedan lik koj ije isto bio u Ženevi na forumu jednom: Ako vas je eksterijer novog Civica iznenadio, interijer će vas šokirati

ostalo mi u sjećanju šta je napisao jedan lik koj ije isto bio u Ženevi na forumu jednom: Ako vas je eksterijer novog Civica iznenadio, interijer će vas šokirati