otkud sad "genocidnost"? kv99 kaze da smo samo "zlocinacki"?Superhik_ wrote:hoces reci nekulturu, genocidnost.....(dopuniti po zelji)wgo wrote:[
Barem nismo odbacili svoju kulturu, plesove, pjesme, nosnje, imena kao neki... Nek se sami prepoznaju.
Video: Tuđman i Milošević - Dogovoreni rat?
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- wgo
#326 Re: Video: Tuđman i Milošević - Dogovoreni rat?
-
fc.velež-religija
#327 Re: Video: Tuđman i Milošević - Dogovoreni rat?
Prosjaci i sinovi...ta kultna serija je sasvim lijepo dočarala život nekada.Išlo je se tada iz Imotskog,Gruda,Posušja,Zagvozda prositi u Mostar ili pak ljetinu prodavati po mizernoj cijeni.Nerijetko su djevojke iz tih krajeva davale svoje tijelo agama i begovima u zamjenu za nešto novca.
Kako su age i begovi po prirodi bili(narodski rečeno)poprčljive prirode to nije bio nikakav problem.
I tako,zatrudni djevojka,čije je?Matino ćaća.I hajde,vodi se ko Matino a tamo mali turčić
I sad zamislite,tih slučajeva je bilo jako puno,i sad ti 'plodovi naplate' su širili svoja porodična stabla ne sluteći kakvu krv nose.Zbog toga se ja ne bih nikada zaklinjao u neku čistost jer tko zna šta su mame radile a kamoli babe,prababe...nije tada bilo fotoaparata a kukuruzna polja su bila velika i gusta.
Možda smo svi mi rođaci
Kako su age i begovi po prirodi bili(narodski rečeno)poprčljive prirode to nije bio nikakav problem.
I tako,zatrudni djevojka,čije je?Matino ćaća.I hajde,vodi se ko Matino a tamo mali turčić
I sad zamislite,tih slučajeva je bilo jako puno,i sad ti 'plodovi naplate' su širili svoja porodična stabla ne sluteći kakvu krv nose.Zbog toga se ja ne bih nikada zaklinjao u neku čistost jer tko zna šta su mame radile a kamoli babe,prababe...nije tada bilo fotoaparata a kukuruzna polja su bila velika i gusta.
Možda smo svi mi rođaci