Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
PS: posto je ova utakmica ipak historijska uzeo sam si dragocijeno vrijeme da sam ovo sve skonvertirao za sjecanje jer snimci sa BHT su uzasni slabi
Jedno pitanje skinuo sam tekmu putem torrent-a još kad si je postavio na drugoj temi veličina 7.31 GB međutim kada igrači trče sve postaje "kockasto" tj. kao da se "gubi" rezolucija što baš i nije dobro kod fudbalske utakmice npr. dok igrač stoji slika je kao mlijeko što bi se reklo. Nije ovo nikakva kritika tebi svaka čast na trudu samo me zanima da li je još neko imao takav problem ili je do mene. Sad bi skinuo i ovu tekmu od 5.45 GB samo kontam da neće opet biti isto.
Do programa ili do tebe .. Zna se desiti ako je veci kvalitet videa da ako ne pustis od pocetka da samo ide (ako ti kliknes da preskoci) pocne se mutiti slika ..A moguce da i program ne podrzava kako treba pa muti
@Korisnickime: nije problem u file-u nego je to orginalan snima u .TS formatu gdje slika gubi ostrinu kad je u movingu, kad je focus kamere na jedan cilj onda je ok. Treba samo prekonvertirati u neki drugi format i to je to inace imas gore tu istu tekmu sa BHT audio zapisom vec skonvertirano. http://kat.ph/wcq-2014-bosnia-herzegovi ... 48113.html Svi .TS file imaju taj isti problem. Inace bas ovaj snimak preskace malo sa slikom svakih minut do dva minuta to je to vjerovatno zbog slabijeg prenosa kojeg su vrsili hrvati sa bilinog polja.
legionar2010 wrote:@Korisnickime: nije problem u file-u nego je to orginalan snima u .TS formatu gdje slika gubi ostrinu kad je u movingu, kad je focus kamere na jedan cilj onda je ok. Treba samo prekonvertirati u neki drugi format i to je to inace imas gore tu istu tekmu sa BHT audio zapisom vec skonvertirano. http://kat.ph/wcq-2014-bosnia-herzegovi ... 48113.html Svi .TS file imaju taj isti problem. Inace bas ovaj snimak preskace malo sa slikom svakih minut do dva minuta to je to vjerovatno zbog slabijeg prenosa kojeg su vrsili hrvati sa bilinog polja.
Hvala puno na pojašnjenju i pomoći, prekonvertovao sam prvo poluvrijeme i sada funkcioniše bez problema jest da sam ostao do kaaaasno u noć dok sam sve pohvatao kako ide (budući da do sada to nikad nisam radio) i pošto je konvertiranje jednog poluvremena trajalo skoro 3 sata ali isplatilo se u potpunosti slika je oštra ma vidi se bubuljica na Džekinom nosu . Stvarno si ekstra posao uradio gledati ovu tekmu sa ovakvom dobrom slikom neprocjenjivo.
Skidam i ovu drugu sa BHT zapisom, počeo sam je skidati jer nisam znam kako ću se snaći sa konvertiranjem sada je evo skoro skinuta skroz pa nek se ima i na bosanskom i na engleskom.
Još jednom veliko veliko hvala odličan posao.