Pozdrav...
Potreban mi je neki softver koji bi recimo konvertovaoi sam pravio one foldere (VIDEO_TS) za DVD medije koji se mogu pustati na svim dvd playerima. Malo sam trazio ali nista nisam nasao. Pokusao sam sa Nerom ali on ima samo Make Data DVD...sto meni ne odgovara...
Znaci treba mi nesto recimo...ako imam neki .mpeg fajl...da ga konvertuje u .vob i snimi ga na DVD po standardima koje zahtjevaju dvd playeri da bi se pustili..znaci kreiranje VIDEO_TS AUDIO_TS foldera i sta ja znam...
Moze li mi iko pomoci ?
Video DVD Burning software??
Moderator: Benq
-
stidljiv
-
neko iz mase
NERO ima make video-dvd opciju, pogledaj jos jednom po opcijama ili downloadiraj najnoviju verziju
moguce je da je ta opcija na pack 2 od nera. pogledaj jos jednom na njihovoj stranici
moguce je da je ta opcija na pack 2 od nera. pogledaj jos jednom na njihovoj stranici
-
zalosna_sova
probaj sa ovim progrramima koji su free
TMPGEnc DVD
TMPGEncXPress
inace za przenje filmova koristim DVDDescrypter i DVD Shrink jednostavni i odlicni.
TMPGEnc DVD
TMPGEncXPress
inace za przenje filmova koristim DVDDescrypter i DVD Shrink jednostavni i odlicni.
-
BigusDickus
DVD Shrink je odlican freeware alat...
...a mozes isprobati i CloneDVD, ali njega trebas cra... khm... hocu reci... kupiti...