Naime radi se o tome da nikad dosad nisam imao problema sa vidom ALI u zadnje vrijeme mi se cini da mi na daljinu slova kao pomalo "zamagle". Npr. kad gledam neke tablice koje su daleko i vidim ja njih ali su mi malo "zamagljene" i teze mi procitati. I tako neki dan gledam film sa titlovima i primijetim malo "zamucivanje" slova i slucajno uzmem keks koji je imao nekoliko malih rupica na sebi bas kao ovaj na slici ispod, pogledam TV kroz jednu rupicu i nisam mogao vjerovati sta vidim, titlovi nisu imali nikakvog "odsjaja" i nisu bili nimalo "zamagljeni" sve kristalno cisto.
Nakon toga uzmem neki kartoncic i sam napravim malu rupicu, pogledam kroz nju i sve mi opet extra bez ikakvog zamucivanja, e sad dolazimo do razloga otvaranja teme

. Imam u planu ovih dana otici do kakvog privatnog oftamologa ali ne znam kakav razlog da navedem i kakav mi je problem.Ne mogu mu odnijeti keks pa pokazati kako bolje vidim kroz rupicu

a mozda je ovo neki veliki problem pa se malo i bojim

.
Zanima me da li je neko od vas cuo ikad za nesto slicno, dakle rupica nema nikakva stakla,sociva itd. a kroz nju vidim 100% jasnije bez ikakvog zamagljivanja i bez ismijavanja molim
Evo keksa, rupice iste ovakve