Victoria's Secret u Sarajevu?
Moderator: anex
- ZZZlica
#1 Victoria's Secret u Sarajevu?
Kolegice mi tvrde da je nedavno na TV-u bilo nešto o otvaranju radnje Victoria's Secret u Sarajevu... nisam gledala emisiju, a nismo našli nikakvih daljih informacija o tome... zna li ko šta?
- karanana
#2 Re: Victoria's Secret u Sarajevu?
nikad. mozda neko svercuje tom robom i neovlasteno koristi to ime i reklamu, ali da ce ovlastena radnja da se otvori u sarajevu....nikad, a mozda ni tad.
- ZZZlica
#3 Re: Victoria's Secret u Sarajevu?
šta kažeš: don't dream dreams... jbg, ja se ponadala 
-
hocunecu
#4 Re: Victoria's Secret u Sarajevu?
otvorio Topa s nekim jos mislim,ne znam detalje
-
tahoma
#5 Re: Victoria's Secret u Sarajevu?
Ma bilo je u Azri, kratki clanak...
U pasazu u Titovoj otvoren butik, izmedju ostalog ima i Vicotrias secret donje rublje, eh sad da li je original ili sta ...
Uglavnom sam ovih dana planirala otici da vidim sta to tamo ima
A bas sam kontala da je neko vec bio, pa postao, reko da vidim sta djevojke vele
U pasazu u Titovoj otvoren butik, izmedju ostalog ima i Vicotrias secret donje rublje, eh sad da li je original ili sta ...
Uglavnom sam ovih dana planirala otici da vidim sta to tamo ima
A bas sam kontala da je neko vec bio, pa postao, reko da vidim sta djevojke vele
- scooter21ba
#6 Re: Victoria's Secret u Sarajevu?
glavno da kupuje se ovdje victoria secrets
bas me zanima koliko ce ih kupiti ves victorie i zasto su tange viktorie bolje od tangi nekih drugih tajni
sex i grad jako utice na zene
bas me zanima koliko ce ih kupiti ves victorie i zasto su tange viktorie bolje od tangi nekih drugih tajni
-
Maybach
#7 Re: Victoria's Secret u Sarajevu?
Pa ima,u titovoj u prolazu prije Geme,fin butik i sve v.s. unutra.Logicno,nije pravo zastupnistvo,ali neko donosi manju kolicinu stvari.i orginal je.Koja je poenta da neko kopira v.s.kad ta markica i nije nesto skupa.Cijene normala,grudnjaci oko 40,gacice od 20 pa nadalje...ko i u ostalim radnjama.Nije veliki izbor ali je slatko uredeno.Vrijedi posjetiti.
-
Judge_Dread
#8 Re: Victoria's Secret u Sarajevu?
x
Last edited by Judge_Dread on 07/10/2009 20:38, edited 1 time in total.
- Baltazar_khan
#9 Re: Victoria's Secret u Sarajevu?
Hajde bogati, šta će vam to? Imate sirano

- scooter21ba
#10 Re: Victoria's Secret u Sarajevu?
ajmo zene gaca carapa 
-
Maybach
#11 Re: Victoria's Secret u Sarajevu?
Pravi muskarac zna da cijeni kvalitetan ves na svojoj dragoj 
- scooter21ba
#12 Re: Victoria's Secret u Sarajevu?
bas me zanima sta hocete time da pokazete ionako ce biti ispod majica kosulja hlaca farmerki itd
to hocete da kad zavrsite sa nekim one night stand da pokazete kako ste kao u NYC-u i da ste urbani ili da prijateljicama pokazete dok se presvlacite kako vi imate?
to hocete da kad zavrsite sa nekim one night stand da pokazete kako ste kao u NYC-u i da ste urbani ili da prijateljicama pokazete dok se presvlacite kako vi imate?
- scooter21ba
#13 Re: Victoria's Secret u Sarajevu?
koji jeli lako za potrgati il sta?Maybach wrote:Pravi muskarac zna da cijeni kvalitetan ves na svojoj dragoj
pravi muskarac razmislja kako da taj ves sto prije skine kad ga vidi
- Baltazar_khan
#14 Re: Victoria's Secret u Sarajevu?
nemoj, one su fiiineeeeeeeeee ne bi one to nikadscooter21ba wrote: to hocete da kad zavrsite sa nekim one night stand
- JThomas
#15 Re: Victoria's Secret u Sarajevu?
seks i grad ubija ženske moždane ćelijeJudge_Dread wrote:Bas takoscooter21ba wrote:glavno da kupuje se ovdje victoria secrets
sjedim sa poslovnom kolegicom na kafi i ona ce meni dal da kupim tu neku torbu (ne znam ime a jedna je od tih must have Sex&City tipa) i košta 600 KM ili da kupim njenu kopiju za 300KM. Ja kontam zajebancija kad vidim ona ozbiljna. Nju to žulja pravo ko da članu familije ganja bubreg za transpalntaciju![]()
Ne znam sta mi je mučnije torba zenska ručna 600 KM ili svjesno kupovanje duplikata za 300??
Samo sam smogao snage ustati i odsetati sa kafe. Nismo se culi jedno 10 dana
muški ekvivalent bi bio kad klošar pogleda too fast too furious i pokuša kopirati poteze sa svojim g2 GTD.
-
debela
#16 Re: Victoria's Secret u Sarajevu?
kakve vi gluposti ovdje pisete
necuveno.
- Cholina_Lokica
#17 Re: Victoria's Secret u Sarajevu?
meni su iskreno VS jako udobne za nositi, puno bolje od ostalih koje su u ponudi kod nas, i uvijek sam ih morala nabavljati iz vana, bar su mi to sad olaksali. znaci udobnost i kvalitet u odnosu na ostale, a i sehi suscooter21ba wrote:glavno da kupuje se ovdje victoria secrets
samo ne znam kakv je kvalitet kod nas, i ponuda... moram otici i pogledati
-
♥ Julianna ♥
#18 Re: Victoria's Secret u Sarajevu?
A to kupovanje za manje para tek ne volem! Sve wannabisi koji kupuju po outletima!Judge_Dread wrote:Bas takoscooter21ba wrote:glavno da kupuje se ovdje victoria secrets
sjedim sa poslovnom kolegicom na kafi i ona ce meni dal da kupim tu neku torbu (ne znam ime a jedna je od tih must have Sex&City tipa) i košta 600 KM ili da kupim njenu kopiju za 300KM. Ja kontam zajebancija kad vidim ona ozbiljna. Nju to žulja pravo ko da članu familije ganja bubreg za transpalntaciju![]()
Ne znam sta mi je mučnije torba zenska ručna 600 KM ili svjesno kupovanje duplikata za 300??
Samo sam smogao snage ustati i odsetati sa kafe. Nismo se culi jedno 10 dana
- alica.k
#19 Re: Victoria's Secret u Sarajevu?
mozda je u pitanju women's secret, isto fina prodavnica donjeg rublja, ima u zagrebu
mozda u bbi, sta znas?
al vs sigurno ne!
al vs sigurno ne!
-
melb26sa
#20 Re: Victoria's Secret u Sarajevu?
Pa sto ne kazete djevojke, evo ja sad na pauzi za rucak odoh uzeti sta iz VS - neko snizenje 
-
Maybach
#21 Re: Victoria's Secret u Sarajevu?
Victoria secret su stvari,ne w.secret.Meni je rublje poprilicno vazno,kako musko tako i zensko!ipak stvari koje se ne vide direktno,jesu najbolji pokazatelj koliko neko vodi racuna o sebi.da pojasnim,ne mora biti skupo,ali kvalitetno i uskladjeno svakako je pozeljno.A ovi sex i gradom iskompleksirani muskarci...bolje zaobidjite temu kad vec ne razumijete 
- Spliff.Master
#22 Re: Victoria's Secret u Sarajevu?
Perfektna tema!
Pitanja za dame:
Koja vam se VS linija najvise svidja?
Koliko bi bilo realno platiti za VS grudnjak/tange/trenerke? - ovdje neko spomenu 40KM za grudnjak...hmmm...znam da su na zapadu, posebno u SAD, VS grudnjaci krecu oko $40 - $50....sto bi bilo negdje oko 60 KM - 75 KM....tako da mi 40 KM za VS grudnjak nesto pravo jeftino. posebno smatrajuci eksluzivitet VS u SA....sta mislite?
(Za one koje su posjetile butik koji prodaje VS) Da li su cijene povoljne i da li ste zadovoljni ponudom?
Za Koje druge 'marke' smatrate da su konkurencija VS? (LaPerla? Fredericks? itd)
Naime, u ozbiljnoj sam prilici da uvozim VS direkt iz njihove kineske tvornice, pa eto, malo da se raspitam bili se isplatilo
Hvala
Pitanja za dame:
Koja vam se VS linija najvise svidja?
Koliko bi bilo realno platiti za VS grudnjak/tange/trenerke? - ovdje neko spomenu 40KM za grudnjak...hmmm...znam da su na zapadu, posebno u SAD, VS grudnjaci krecu oko $40 - $50....sto bi bilo negdje oko 60 KM - 75 KM....tako da mi 40 KM za VS grudnjak nesto pravo jeftino. posebno smatrajuci eksluzivitet VS u SA....sta mislite?
(Za one koje su posjetile butik koji prodaje VS) Da li su cijene povoljne i da li ste zadovoljni ponudom?
Za Koje druge 'marke' smatrate da su konkurencija VS? (LaPerla? Fredericks? itd)
Naime, u ozbiljnoj sam prilici da uvozim VS direkt iz njihove kineske tvornice, pa eto, malo da se raspitam bili se isplatilo
Hvala
- scooter21ba
#23 Re: Victoria's Secret u Sarajevu?
pa ako je pokazatelj meni je dovoljno da je cisto a ne mora pisati VS ili sta ja znam a nemas za dopunu mobitela i za kafeMaybach wrote:Victoria secret su stvari,ne w.secret.Meni je rublje poprilicno vazno,kako musko tako i zensko!ipak stvari koje se ne vide direktno,jesu najbolji pokazatelj koliko neko vodi racuna o sebi.da pojasnim,ne mora biti skupo,ali kvalitetno i uskladjeno svakako je pozeljno.A ovi sex i gradom iskompleksirani muskarci...bolje zaobidjite temu kad vec ne razumijete
a takvih je 99%
ne mora biti skupo al mora biti VS jel
nismo mi iskomplexirani nego vi sto se furate na VS manolo blahnik cipele torbice huha minjaci zglo-flo itd
jos uvijek mislim da je lisca kvalitet a nigdje ne vidim tu reklamu
- alica.k
#24 Re: Victoria's Secret u Sarajevu?
scooter, lako je to reci kad ne moras nositi grudnjake iz kojih zice vire na sve strane nakon dva nosenja, zuljaju, oni djavoli umetci smetaju kako god namjestis.
- scooter21ba
#25 Re: Victoria's Secret u Sarajevu?
ajde ok za grudnjak ali gacice tange i ostalo koja je razlika izmedju VS i ostalih?alica.k wrote:scooter, lako je to reci kad ne moras nositi grudnjake iz kojih zice vire na sve strane nakon dva nosenja, zuljaju, oni djavoli umetci smetaju kako god namjestis.