vicevi o bosancima istina, sprdnja ili i jedo i drugo??????
-
RADE
#1 vicevi o bosancima istina, sprdnja ili i jedo i drugo??????
čekam vaše komentare
-
Engram::X
-
Zreli
Treba stavit Bosance pod zastitu Krivicnog Zakona. Recimo, clan 187 Krivicnog Zakonika Bosne i Hercegovine:
I. Ko raspiruje nacionalne viceve kontra svekolikog bosankog pucanstva - izuzev katolika- neka se kazni sa prisliom jedenja 5 cokoladnih tufahija iz cuga bez vode.
II. Pokusaj je kaznjiv.
Koji su ti vicevi nepravda...
I. Ko raspiruje nacionalne viceve kontra svekolikog bosankog pucanstva - izuzev katolika- neka se kazni sa prisliom jedenja 5 cokoladnih tufahija iz cuga bez vode.
II. Pokusaj je kaznjiv.
Koji su ti vicevi nepravda...
-
BosnjakAga
Niko nema sta srbin imade u zatvoru pola svoje vlade 
-
neutralac
Najbolje viceve u zivotu sam cuo o Bosancima i to od samih Bosanaca,sto jasno govori o smislu i talentu tih istih ljudi.Nemaju premca na prostoru ex-yu.Osim toga ,zasto bi dobar vic bio sprdnja.Svako ime mozes zamijeniti drugim imenom i dobar vic ostaje dobar vic.Ima Muja i Fata na svim stranama samo se drugacije zovu.Bosanci su u stanju izvuci maximum iz svakodnevnice i to malo preraditi i nasmijati sve oko sebe.
Bosanci su posebna fela ljudi, ali da su glupi i sluze za sprdnju to je smijesna postavka.
Da li su svi Skoti skrti ili Rusi pijanci?
Bosanci su posebna fela ljudi, ali da su glupi i sluze za sprdnju to je smijesna postavka.
Da li su svi Skoti skrti ili Rusi pijanci?
-
ludacha
oooo livadicu pa di si ti 
_ _ _
boze...mozda nesto i krene od necega, ali u biti nema tu puno to ga..uglavnom zezancija..bar se meni cini...mozda ipak ima malo necega..ali samo malo...recimo, evo hercegovci - snalazljivi - sto je je, ali nisu svi. eto dosta. sto opet ne znaci da ovi drugi nisu
_ _ _
boze...mozda nesto i krene od necega, ali u biti nema tu puno to ga..uglavnom zezancija..bar se meni cini...mozda ipak ima malo necega..ali samo malo...recimo, evo hercegovci - snalazljivi - sto je je, ali nisu svi. eto dosta. sto opet ne znaci da ovi drugi nisu
- Edin H.
Ja licno ne citam, a ne volim niti slusati te viceve o navodno "glupim" Bosancima, jer premda ih pojedinci pricaju ili izmisljaju bez zluradosti, mislim da su cesto plod usmjerene kampanje koja zeli prikazati Bosance gradjanima drugoga reda.
Osobito nakon izjave Malcolma Muharema, nakon sto je pobjegao iz Sarajeva u Beograd, da je sve sto je radio sa "Novim primitivizmom" bilo sa tom namjerom.
Osobito nakon izjave Malcolma Muharema, nakon sto je pobjegao iz Sarajeva u Beograd, da je sve sto je radio sa "Novim primitivizmom" bilo sa tom namjerom.