''Zavisi... šta piše na majici?''
''Manchester United''
Moderator: Chloe
zaboravih napisati to be continued, pa da dam prostora i drugim epizodamaalternativni wrote:U pitanju fali informacija da zivi metar ispod zemlje, sto je kljucno za drugu epizodu:inspektorica javert wrote:Šta je malo ,zeleno i jede kamenje?
Mali zeleni kamenojedac![]()
Kad iskopas rupu do sredine zemlje i bacis kamen u nju, dokle ce pasti?
-jedan metar, pojesce ga mali zeleni kamenojedac
A zadnji broj?!inspektorica javert wrote:Ide Crvenkapica šumom , sretne vuka i ni pet ,ni šest nego sedam
haj ti ...ja ne mogu od smijehaImpavidus wrote:A zadnji broj?!inspektorica javert wrote:Ide Crvenkapica šumom , sretne vuka i ni pet ,ni šest nego sedam![]()
![]()
I ne zaboravni:fedor wrote:Mazda - moj ti gazda ili *ebem te vazdahz__semir wrote:A šta je s onim "Koje je ono auto"
Pežo - na mom ležo![]()
Audi - moj ti naudi![]()
Reno - na mom veno
Alfa Romeo - moj te pomeoZox wrote:I ne zaboravni:fedor wrote:Mazda - moj ti gazda ili *ebem te vazdahz__semir wrote:A šta je s onim "Koje je ono auto"
Pežo - na mom ležo![]()
Audi - moj ti naudi![]()
Reno - na mom veno
Mercedes - na mom jeo cevape
inspektorica javert wrote:James Bond pije u kafani i onako urokan priđe nekoj djevojci da se upoznaju :'' Ja sam Bond... James Dean''
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hz__semir wrote:Audi - moj ti naudi![]()
A1fa wrote:
Alfa Romeo - moj te pomeo
Vratio se Haso iz Njemačke i donio mobilni telefon. Pita ga žena Fata:- Što ti je to bolan Haso?- Pa telefon. - odgovori Haso.- Kako bolan telefon, pa gdje su mu žice?- Sad ću ja to tebi objasniti. - reče Haso i ode u kupaonicu. Odatle nazove svoj kućni broj i kad se Fata javila on joj kaže:- Fato, dođi da mi istrljaš ...leđa.A Fata će na to:- Ma ne mogu, došao mi onaj moj hajvan iz Njemačke
Jooo kratki vicevi boli glava!inspektorica javert wrote:Idu dva magarca pustinjom. Kaže jedan drugome: ''Vidi, odvezalo ti se kopito'' i ovaj pogleda
Ali ako niko ne kaze "nije četvrta, nego treća", neugodno...hz__semir wrote:A sjeća li se ko onih viceva o četiri pričeTo je fazon samo kad pričaš nekom, pa kažeš prva priča, Mujo vozio auto, Fata mu pametovala, kako da vozi, a on joj odgovori "Mars u pm, ne vozis ti auto, nego ja". Druga prica, Fata pravi rucak, Mujo pametuje kako da kuha, a Fata odgovara "Mars u pm, ne kuhas ti, nego ja". Onda kažeš četvrta priča, pa se ko fol ne možeš sjetiti priče, a čekaš da ti neko kaže "Nije četvrta, nego treća", a ti mu fino odgovoriš "Marš u pm, ne pričaš ti vic, nego ja"
![]()