Štand jagoda.
Prilazi nekoliko Iranaca u svoj onoj gužvi, zagledaju jagode, nešto između sebe komentiraju, kad će prodavač (nakav mangup)
"Iz Tarčina su jagode, gospodine, iz Tarčina!"
Moderator: Chloe
hahahahahhahhaahhahahahh505sCrtom wrote:.
erni3 wrote:Slusa Mujo radio kad na radiju čuje:
- "Prekidamo program zbog važnog obavještenja. Pojavili su se vanzemaljci i ukoliko slučajno vidite nešto malo, zeleno, buljavih očiju i ruku do zemlje znajte da ste vidjeli vanzemaljca i ne poduzimajte ništa nego ga samo zapričavajte i neće vam ništa."
I tako krene Mujo da ore njivu, taman sjedne na traktor kad začuje neko suškanje u travi, siđe Mujo s traktora kad ono u travi nešto malo, zeleno, buljavih očiju i ruku do zemlje, pa se Mujo baci na posao i počne zapričavati vanzemaljca:
- "Ja sam Mujo, sad ću da orem, pa ću da sijem, pa ću da žanjem", ništa se ne desi, pa će opet:
- "Ja sam Mujo, sad ću da orem, pa ću da sijem, pa ću da žanjem."
Kad se začu odozdo:
- "Ja sam šumar, sad serem pa ću da ti mamu jebem."
"
Valjda Harbour, a ne Onion?db wrote:Banja Luka-Spa Onion;
ChaToviC wrote:Radio Mujo u Njemačkoj i umre mu otac. I ne može napustit posao, tek se zaposlio, ne može babi na dženazu, kud će, šta će, nazove brata Hasu i kaže:
-Haso brate, ja ne mogu doć na dženazu, haj bar zamoli nekog da snima dženazu!
Haso:
-Dobro, dobro poslat ćemo ti u Njemačku!
I krenula dženaza, snima to sve Hasin jaran, kad u po dženaze nesta baterije... Šta će sad, kaže Haso ma ništa, ko da će se Mujo razumit, dodaj ti neku drugu dženazu na tu polovicu i pošalji...
Zove Mujo nakon mjesec dana Hasu i kaže:
-Haso, hvala ti brate na onom snimku, samo mi nije jasna jedna stvar! Kako to da do pola dženaze nose babu, a od pola dženaze babo nosi sam sebe???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
exliberal wrote:Najnoviji ulet godine!
Meni je tako mali da ti ne bi ni osjetila,
a meni bi puno značilo!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()