Kazem ja svojoj djevojci:"Volio bih malo p...ice!!"
Ona:"I ja bih,moja je velika kao kuca!"
Moderator: Chloe
Vernes_AMG wrote:Kad je Alexander Bell izumio telefon , pvo sto je vidio na njemu su bila dva propustena poziva od Chuck Norrisa.

fidoremilienko wrote:Vernes_AMG wrote:Kad je Alexander Bell izumio telefon , pvo sto je vidio na njemu su bila dva propustena poziva od Chuck Norrisa.![]()
Ma daj, kakav eurokrem, kakva Maja i prsti, nestalo pivaalternativni wrote:Jebiga,Great Cornholio wrote:Dobila djeca u školi zadatak da napišu pismeni sastav na temu 'Samo jedna je mati', i jedan malac napisa ovako: "Poslala mene mati da kupim dva piva, a pošto je u prodavnici ostalo samo jedno, ja se vratih i rekoh joj "Samo jedna je mati"
Uciteljica dadne temu: "Ima samo jedna mama"
Maja napise da se udarila po prstu i da je mama poljubila prst i da je proslo, ima samo jedna mama.
Perica napise da je njegova mama pravila palacinke i poslala njega da ponese dvije tegle eurokrema iz frizidera, a on je viknuo: Ima samo jedna, mamaaaaa!
Sjedi momak u kafani pored starije žene...GAU8 wrote:Previse je predvidivsamaran wrote:Sjedi momak u kafani pored starije žene...
>
> Nije izgledala lose za svoje godine ( 60-65). Puno je popila dok su pričali i nakon kraćeg vremena direktno ga je upitala:
>
> - Jesi li ikad probao dupli sex, s majkom i kćerkom?
>
> - Nisam, ali volio bih probati.
>
> Popije ona još jedno pice, obrise usta i kaže:
>
> - Mali, večeras je tvoja sretna noć!!
>
> I tako odu kod nje... Samo sto su ušli u stan, gospođa baci kaput sa sebe, okrene se prema njemu, strasno ga poljubi, upali svjetlo i vikne:
> - Mamice, - iznenađenje !!
prljavi Hare wrote:Zove raja Pericu da igraju lopte ispod balkona.Perica odgovara da ne moze,da je bolestan,
a ovi opet navalili:"Hajde koju tekmu da odigramo!"Perica:"Ne mogu,pravo sam BOLESTAN!!!"
"Pa sta ti je?
"Nista,jebem sestru!"
A sta bi sa MujomSKAFISKAFNJAK wrote:Razgovaraju Mujo i Haso telefonom,
sta ima pita Haso Husu?
evo ja napravio kafu pa kahvenisem,
kaze Haso , ja evo napravio caj od nane, pa onanisem
Privatna poruka wrote:A sta bi sa MujomSKAFISKAFNJAK wrote:Razgovaraju Mujo i Haso telefonom,
sta ima pita Haso Husu?
kaze Haso , ja evo napravio caj od nane, pa onanisemMora da je otisao da pivonise
SKAFISKAFNJAK wrote:Kaže otac: "Dodaj mi daljinski" Sin: "Ufzmi ga fam" Otac nakon nekog vremena: "Dodaj mi pepeljaru" Sin:"Ufzmi je fam" I tako još par puta kad otac poludi i reče - "Pa pizda ti materina ja sam ti otac, ja sam te napravio". A mali mu reče: - "E jefi majftor".
Hajmo se vratiti vicevima o Amiru i SamiruPrivatna poruka wrote:A sta bi sa MujomSKAFISKAFNJAK wrote:Razgovaraju Mujo i Haso telefonom,
sta ima pita Haso Husu?
kaze Haso , ja evo napravio caj od nane, pa onanisemMora da je otisao da pivonise
hahahahSKAFISKAFNJAK wrote:Kaže otac: "Dodaj mi daljinski" Sin: "Ufzmi ga fam" Otac nakon nekog vremena: "Dodaj mi pepeljaru" Sin:"Ufzmi je fam" I tako još par puta kad otac poludi i reče - "Pa pizda ti materina ja sam ti otac, ja sam te napravio". A mali mu reče: - "E jefi majftor".
Do mene je, nisam primjetio na brzinusanabe wrote:Joj TMujeAdy88 wrote:Utrči Haso u kafić:
- "Mujo! Netko ti je ukrao auto!"
Mujo:
- "Jesi li vidio tko je to bio?"
Haso:
- "Ne, ali zapisao sam registraciju."![]()
![]()
Chuck Norris pokajmačio krišku evrokremomsanabe wrote:Chuck Norris je ispravio krivu Drinu.