Viber problemi

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
Daryl Dixon

#1 Viber problemi

Post by Daryl Dixon »

Ovako. Prelistao sam malo forum i vidim da niko nije otvorio sličnu temu (ako jeste halalite, poslije sedme stranice na forumu nisam vise listao). :thumbup:

Ovdje možemo postavljati probleme koje imamo sa Viberom i moguća rješenja za iste, pod ovim mislim i na probleme sa Viber for PC aplikacijom isto. :) :bih:

Npr. ja imam problem sa ovom Viber for desktop aplikacijom. Povežem račun sa brojem telefona, verifikacija uspjesno prodje i kada kliknem na Viber aplikaciju na kompu izbaci mi bijeli ekran (slika u prilogu). Update-ovao sam kompletan sistem, grafičku karticu i slicno i opet nista. Čak sam instalirao i raniju verziju od najnovije i sve mi je radilo ok dok sistem sam nije update-ovao aplikaciju i opet bijel prozor se pojavi kada otvorim Viber na kompu. Ako neko zna kako se rješava ovaj problem neka napise, bio bih mu veoma zahvalan. :) :thumbup: :bih:

http://i.imgur.com/sD6wCpJ.png
Qler

#2 Re: Viber problemi

Post by Qler »

Koristi whatsapp :)
Daryl Dixon

#3 Re: Viber problemi

Post by Daryl Dixon »

Ništa to, tema je Viber. Pozdrav.
Daryl Dixon

#4 Re: Viber problemi

Post by Daryl Dixon »

Evo instalirao sam ponovo verziju 5.0.1 i sada mi radi desktop aplikacija, samo je pitanje do kada :mrgreen:
Đinajlu

#5 Re: Viber problemi

Post by Đinajlu »

Grozna je ova verzija za PC, baguje svako malo. Probao sam 2-3 različite verzije i isto se dešava.
Daryl Dixon

#6 Re: Viber problemi

Post by Daryl Dixon »

Za one koji imaju slican problem preporucujem da pored update-a aplikacije za PC ----> update-uju i na mobitelu aplikaciju - problem riješen :) :thumbup: :bih:
Post Reply