Unaprijed se zahvaljujem.
Viber-problem sa instalacijom
Moderator: Benq
-
lordy00
#1 Viber-problem sa instalacijom
Raja, pomoc
Ne mogu da instaliram Viber na mobitel Huawei y200 :9 Stari mobitel, hocu da instaliram Viber roditeljima, ali mi se javlja greska, tacnije, instalacija ne moze da uspije jer nema dovoljno prostora na mobitelu...Ubacio sam karticu od 1,5 GB i opet ne moze da se instalira...Zna li neko sta je problem?
-
_thedude
#2 Re: Viber-problem sa instalacijom
Pogledaj apps koje se nalaze na mobitelu trenutno.lordy00 wrote:Raja, pomocNe mogu da instaliram Viber na mobitel Huawei y200 :9 Stari mobitel, hocu da instaliram Viber roditeljima, ali mi se javlja greska, tacnije, instalacija ne moze da uspije jer nema dovoljno prostora na mobitelu...Ubacio sam karticu od 1,5 GB i opet ne moze da se instalira...Zna li neko sta je problem?
Prebaci ih Settings-Apps... na SD karticu, kako bih dobio dovoljno prostora.
Ovo bih trebalo proci.
-
lordy00
#3 Re: Viber-problem sa instalacijom
Postavio, ali opet nece_thedude wrote:Pogledaj apps koje se nalaze na mobitelu trenutno.lordy00 wrote:Raja, pomocNe mogu da instaliram Viber na mobitel Huawei y200 :9 Stari mobitel, hocu da instaliram Viber roditeljima, ali mi se javlja greska, tacnije, instalacija ne moze da uspije jer nema dovoljno prostora na mobitelu...Ubacio sam karticu od 1,5 GB i opet ne moze da se instalira...Zna li neko sta je problem?
Prebaci ih Settings-Apps... na SD karticu, kako bih dobio dovoljno prostora.
Ovo bih trebalo proci.
-
maida95
#4 Re: Viber-problem sa instalacijom
Prebaci sve što imaš sa internal na SD pa probaj opet 
-
dowydyenya
#5 Re: Viber-problem sa instalacijom
I mene je to zezalo dok nisam snimio airdroid pa sa data kablom prebacio da se sve snima na SD karticu.
- newphoenix
#6 Re: Viber-problem sa instalacijom
kao sto je receno aplikacije prebaciti na SD karticu i onda ako ima file-ova(slike, video) prebaciti isto na SD karticu, izbrisati podataka aplikacijama
ako ih ima(browser ili youtube).
ako ih ima(browser ili youtube).