Viber-pomoc
Moderator: Benq
- KnuckleHead
#1 Viber-pomoc
imam to govno i x kontakata mi ima isto al mi ih ne prikazuje na listi u viberu, i kako sad da dodam neke osobe iz imenika u viber, probam poslat poruku preko vibera kontaktu za kojeg znam da ima i opet ne da, koji klinac jbte, jel se moze uopste rucno ukucat i dodat kontakt na to govno il samo automatski detektuje i dodaje kontakte za koje prepozna da ima viber 
- Wraith_1
#2 Re: Viber-pomoc
Trebalo bi da sam detektuje.. Ja imam jednog kontakta koji ima viber , al ga moj mobitel nije prepoznao sve dok se nije javio on meni.. Tako da ima par bug-ova.. ali ne mogu da vjerujem da ti ni jedan kontakt nije detektovan
Probaj otici na contacts.. i stisnes ono dugme na mobitelu za opcije, i odes update contacts .. . ako je android.. ako je iphone ne znam..
Probaj otici na contacts.. i stisnes ono dugme na mobitelu za opcije, i odes update contacts .. . ako je android.. ako je iphone ne znam..
- KnuckleHead
#3 Re: Viber-pomoc
detektuje neke on imam ja spisak nekih kontakata na viberu, al par osoba koje bas trebam chesto preko tog klinca mi ne detektuje a znam da imaju viber, to me jebe sunce mu krhnem mutavo i ko ga izmisli

- sema911s
#4 Re: Viber-pomoc
vidi zna u opcijama vibera da bude iskluceno pretraga imenika,., il da vidi samo one sto tebe nazovu
- KnuckleHead
#5 Re: Viber-pomoc
ma android je nije to americko govno, htc wildfire s 
-
Djubre_
#6 Re: Viber-pomoc
Idi u postavke telefona, pa application menager.. nadji viber u aplikacijama, otvori ga i klikni na force stop (zaustaviti). Pa ga pokreni ponovo. Contacts, i nastimaj u viberu da prikazuje samo viber kontakte, a ne sve. U update contacts.
Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
-
Djubre_
#7 Re: Viber-pomoc
Ako ne, deinstaliraj ga. Pa ga ponovo install.. kad ukucas svoj broj tel i nastavis, trazitce ti pristup kontaktima, pa mu dozvoli to. Code ukucaj i to je to
- KnuckleHead
#8 Re: Viber-pomoc
to cu najprije haman i uradit, probao sam sve do sad sto ste mi rekli i nista opet, thx sve u svemu.
- dedovic.almir
#9 Re: Viber-pomoc
Jel ti iPhone ili neki drugi ?
- Del_Boy1
#10 Re: Viber-pomoc
Ako sam ja dobro razumio, Viber vidi samo one kontakte koji su u memoriji telefona, dok one sa SIM kartice ne vidi, pa provjeri dali je kod tebe to slucaj.
- dedovic.almir
#11 Re: Viber-pomoc
Viber radi sve kontakte koje imas - a koji imaju Viber.Del_Boy1 wrote:Ako sam ja dobro razumio, Viber vidi samo one kontakte koji su u memoriji telefona, dok one sa SIM kartice ne vidi, pa provjeri dali je kod tebe to slucaj.
-
moja tetka
#12 Re: Viber-pomoc
imam problem sa viberom. primjetila sam da u slučajevima kada ne koristim mob.telefon cca 15 do 20 min....... a neko me pozove na viber ne dobivam zvučni signal da imam poziv ili poruku. kada sllučajno otvorim mob vidim propušten poziv...... to se dešava samo kod vibera sve ostalo funkcioniše ful