VIBER - koristite li, uštedite li, jeste zadovoljni?
Moderator: Benq
- Benq
#76 Re: VIBER - koristite li, uštedite li, jeste zadovoljni?
Imam i ja jedan mali problem sa viberom, tj moj brat. Ima Sony Xperia P sa zadnjim oficijelnim androidom 4.1.2 , medjutim niti on moze koga nazvati niti ko moze nazvati njega , tj cim se javi , veza se prekida, ista stvar i kad zove , dobije poruku Connection: Bad , a poruke idu normalno.. Da li je neko imao takvih problema i kako rijesit ?
Da napomenem da sam kontaktirao i viber , poslali mi debug verziju vibera da skinem i da im posaljem log file , poslao sam i nikakav odgovor nisam dobio...
Da napomenem da sam kontaktirao i viber , poslali mi debug verziju vibera da skinem i da im posaljem log file , poslao sam i nikakav odgovor nisam dobio...
-
lokalni_razdjevicar
#77 Re: VIBER - koristite li, uštedite li, jeste zadovoljni?
nakon zadnjeg update-a na racunaru viber mi ne radi. samo bijel ekran
- friskyoreo
#78 Re: VIBER - koristite li, uštedite li, jeste zadovoljni?
I meni isto... Ja mislio do mog racunara nesto, kad eto nisam jedini...lokalni_razdjevicar wrote:nakon zadnjeg update-a na racunaru viber mi ne radi. samo bijel ekran
- ExNihilo
#79 Re: VIBER - koristite li, uštedite li, jeste zadovoljni?
Skinite novu verziju sa oficijelne stranice i instalirajte ponovo. Meni je, nakon toga, proradio.
- Benq
#80 Re: VIBER - koristite li, uštedite li, jeste zadovoljni?
Update 5.4.0 je rijesio moj problem , viber opet radi normalno 
- Jack Be Nimble
#81 Re: VIBER - koristite li, uštedite li, jeste zadovoljni?
Viber mi je dobar ako sam vani i moram nazvati EU.
- friskyoreo
#82 Re: VIBER - koristite li, uštedite li, jeste zadovoljni?
Opet nece, samo bijeli ekran.ExNihilo wrote:Skinite novu verziju sa oficijelne stranice i instalirajte ponovo. Meni je, nakon toga, proradio.
- BarbaDue
#83 Re: VIBER - koristite li, uštedite li, jeste zadovoljni?
Meni na L926 radi dok sam u aplikaciji, cim izadjem nema obavjrstenja o prispjelim porukama.
Inace sam zadovoljan.
Inace sam zadovoljan.
-
lokalni_razdjevicar
#84 Re: VIBER - koristite li, uštedite li, jeste zadovoljni?
I kod mene. Ako nadjes rjesenje..javifriskyoreo wrote:Opet nece, samo bijeli ekran.ExNihilo wrote:Skinite novu verziju sa oficijelne stranice i instalirajte ponovo. Meni je, nakon toga, proradio.
-
promjenjivoblacno
#85 Re: VIBER - koristite li, uštedite li, jeste zadovoljni?

Je l' do mog laptopa ili do vibera!? Pojavi se crvena tackica na ikonici vibera u statusnoj traci kao znak da ima neprocitanih poruka, ali ne otvara mi nista osim ove poruke
-
sha_ba
#86 Re: VIBER - koristite li, uštedite li, jeste zadovoljni?
ako moze neko da pomogne, vec dva dana nece da mi otvori viber na PC-u.... skinula pa instalirala ponovo opet isto 
- friskyoreo
#87 Re: VIBER - koristite li, uštedite li, jeste zadovoljni?
Danas kad sam dobio poruku, isao sam na ono view message u desnom prozorcicu sa strane. I onda se otvorilo bijelo samo. Procitam poruku na telefonu, dopisivao se, vratim se za pc, kad ono radi. I ajd kontam napravili su ga konacno.lokalni_razdjevicar wrote:I kod mene. Ako nadjes rjesenje..javifriskyoreo wrote:Opet nece, samo bijeli ekran.ExNihilo wrote:Skinite novu verziju sa oficijelne stranice i instalirajte ponovo. Meni je, nakon toga, proradio.
Sad restartovao, kad isto sranhe, ne radi opet..
Upravo kontaktirao support, evo sta kazu:
Madison R. replied:
Hello xx,
We are familiar with this issue and are currently investigating it.
We apologize for the inconvenience and thank you for your patience.
Kind regards,
Madison R.
Viber Support Team
Quick question? Tweet to @ViberHelp
-
shandrprcSA
#88 Re: VIBER - koristite li, uštedite li, jeste zadovoljni?
mislim da je to do magle, strpi se malo...sha_ba wrote:ako moze neko da pomogne, vec dva dana nece da mi otvori viber na PC-u.... skinula pa instalirala ponovo opet isto
-
sha_ba
#89 Re: VIBER - koristite li, uštedite li, jeste zadovoljni?
shandrprcSA wrote:mislim da je to do magle, strpi se malo...sha_ba wrote:ako moze neko da pomogne, vec dva dana nece da mi otvori viber na PC-u.... skinula pa instalirala ponovo opet isto
-
shandrprcSA
#90 Re: VIBER - koristite li, uštedite li, jeste zadovoljni?
supersha_ba wrote:shandrprcSA wrote:mislim da je to do magle, strpi se malo...sha_ba wrote:ako moze neko da pomogne, vec dva dana nece da mi otvori viber na PC-u.... skinula pa instalirala ponovo opet istoproferceralo u međuvremenu
-
sha_ba
#91 Re: VIBER - koristite li, uštedite li, jeste zadovoljni?
a znaš ga i ti iskopatshandrprcSA wrote:
superne bi valjalo da nakon pola godine jos uvijek ne radi
-
taureg71
#92 Re: VIBER - koristite li, uštedite li, jeste zadovoljni?
Probajte aplikaciju Telegram, puno fluidnija od Vibera i ne baguje nikadaaa.... 
- Daryl Dixon
#93 Re: VIBER - koristite li, uštedite li, jeste zadovoljni?
.
Last edited by Daryl Dixon on 22/05/2016 03:04, edited 1 time in total.
-
Officer Crabtree
#94 Re: VIBER - koristite li, uštedite li, jeste zadovoljni?
Jel ima neko problema sa Viberom ovih dana na Androidu (S3)... nakon updatea ako je upaljen i na kompjuteru ne zvoni na telefonu, ili inače na telefonu ne zvoni pri pozivu nikako... (ne da nema zvučnog signala zvona, nego ne prikazuje da je poziv, samo kad se završi poziv onda prikaže da je propušten)
Reinstalirao, isto..
Reinstalirao, isto..
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#95 Re: VIBER - koristite li, uštedite li, jeste zadovoljni?
zato ja niš ne updejtiram pa dok radi radi 
- kr0 0ss
#96 Re: VIBER - koristite li, uštedite li, jeste zadovoljni?
Ne koristim Viber!!! Na mom mobitelu su Telegram i Threema 
-
tagomago
#97 Re: VIBER - koristite li, uštedite li, jeste zadovoljni?

i tako pola dana. je li do mog laptopa ili je problem kod njih?
- aditon
#98 Re: VIBER - koristite li, uštedite li, jeste zadovoljni?
imam i viber i whatsapp i skype i messinger...ovisno koga želim kontaktirati, koristim određenu aplikaciju jer ne koriste svi moji poznanici sve navedene aplikacije.
po meni, viber je najlošiji a opet najpopularniji.. jednostavno, manje-više viber svi koriste tako da je nužno zlo. Što se kvaliteta tiče, po meni messinger imaj najbolji kvalitet prenosa zvuka, mislim da samo jednom nisam bio zadovoljan kvaliteteom i mogu reći da je najbliži GSM-u po kvaliteti poziva. Whatsapp vjerujem da je dobar ali svega dva ili tri moja kontakta isti koriste i to uglavnom za dopisivanje. Budućnost ovih aplikacija je svakako svijetla te mislim da će sve bolje i kvalitetnije to izgledati u narednim godinama. Što se nekih ušteda tiče, nikad nisam pretjerano korisitio telefon tako da ono što plačam telecomu se nije promjenilo. Nadopunim mjesečno petaka, ne koristim njihov internet jer nemam potrebu za istim...inače ljudi, telefon je za dogovor a ne razgovor, ja se unervozim već nakon prvi minute korištenja telefona
po meni, viber je najlošiji a opet najpopularniji.. jednostavno, manje-više viber svi koriste tako da je nužno zlo. Što se kvaliteta tiče, po meni messinger imaj najbolji kvalitet prenosa zvuka, mislim da samo jednom nisam bio zadovoljan kvaliteteom i mogu reći da je najbliži GSM-u po kvaliteti poziva. Whatsapp vjerujem da je dobar ali svega dva ili tri moja kontakta isti koriste i to uglavnom za dopisivanje. Budućnost ovih aplikacija je svakako svijetla te mislim da će sve bolje i kvalitetnije to izgledati u narednim godinama. Što se nekih ušteda tiče, nikad nisam pretjerano korisitio telefon tako da ono što plačam telecomu se nije promjenilo. Nadopunim mjesečno petaka, ne koristim njihov internet jer nemam potrebu za istim...inače ljudi, telefon je za dogovor a ne razgovor, ja se unervozim već nakon prvi minute korištenja telefona
- kr0 0ss
#99 Re: RE: Re: VIBER - koristite li, uštedite li, jeste zadovoljni?
tagomago wrote:
i tako pola dana. je li do mog laptopa ili je problem kod njih?
Problem je do tebe
Ne možeš Viber da koristiš na Laptopu ako ti nije na mobitelu aktivan.
- kr0 0ss
#100 Re: RE: Re: VIBER - koristite li, uštedite li, jeste zadovoljni?
Viber je bio čitavo vrijeme besplatan i zato je kod nas tako popularan. WhatsApp je mnogo bolji i kvalitetniji. Ali nažalost pripada Facebook - uaditon wrote:imam i viber i whatsapp i skype i messinger...ovisno koga želim kontaktirati, koristim određenu aplikaciju jer ne koriste svi moji poznanici sve navedene aplikacije.
po meni, viber je najlošiji a opet najpopularniji.. jednostavno, manje-više viber svi koriste tako da je nužno zlo. Što se kvaliteta tiče, po meni messinger imaj najbolji kvalitet prenosa zvuka, mislim da samo jednom nisam bio zadovoljan kvaliteteom i mogu reći da je najbliži GSM-u po kvaliteti poziva. Whatsapp vjerujem da je dobar ali svega dva ili tri moja kontakta isti koriste i to uglavnom za dopisivanje. Budućnost ovih aplikacija je svakako svijetla te mislim da će sve bolje i kvalitetnije to izgledati u narednim godinama. Što se nekih ušteda tiče, nikad nisam pretjerano korisitio telefon tako da ono što plačam telecomu se nije promjenilo. Nadopunim mjesečno petaka, ne koristim njihov internet jer nemam potrebu za istim...inače ljudi, telefon je za dogovor a ne razgovor, ja se unervozim već nakon prvi minute korištenja telefona [emoji38]