Vi ste prvi poceli- cetiri carobne rijeci!
-
grunf 1
#1 Vi ste prvi poceli- cetiri carobne rijeci!
Potrebne su samo cetiri carobne rijeci:“ Vi ste prvi poceli, i eto novih uzbudjenja u Bosni.“
Last edited by grunf 1 on 11/05/2014 10:09, edited 2 times in total.
-
escobar_
#2 Re: Vi ste prvi poceli- cetiri carobne rijeci!
Jest' vala baš...
-
KREMEN
#3 Re: Vi ste prvi poceli- cetiri carobne rijeci!
Ja mislim da nema toliko mrznje, sjecam se poslije rata u kojem nisam bio, odem kuci u mjesto gdje je bio krvavi sukob izmedju Hrvata i Bosnjaka..
I tako pitam znatizeljno svoje, kako je bilo..pa mi brat kaze, ma kako sakrijes se u rov ako je napad pripucas negdje, ni sam ne znas gdje..pitam ga jesil ikad pogodio koga..kaze nemam pojma, nadam se da nisam..i tako kroz pricu nisam vidio uopce mrznju kod obicni ljudi, vecina kaze, ma nisu nase komsije(susedi) krive, ljudi ko i mi, to je sve zakuvano sa strane..cak i kod mog prvog susjeda kojem je sin poginuo nisam cuo ni mrvicu mrznje..
znaci nema mrznje medju obicnim ljudima, iako kao sto kazes, vise ima mrznje ovdje na forumu nego u stvarnom zivotu..i ja sebe nekad uhvatim da uletim nekad u diskusiju, kad me neko isprovocira, iako u sustini nema nema u meni nikakve mrznje prema drugim narodima..
I tako pitam znatizeljno svoje, kako je bilo..pa mi brat kaze, ma kako sakrijes se u rov ako je napad pripucas negdje, ni sam ne znas gdje..pitam ga jesil ikad pogodio koga..kaze nemam pojma, nadam se da nisam..i tako kroz pricu nisam vidio uopce mrznju kod obicni ljudi, vecina kaze, ma nisu nase komsije(susedi) krive, ljudi ko i mi, to je sve zakuvano sa strane..cak i kod mog prvog susjeda kojem je sin poginuo nisam cuo ni mrvicu mrznje..
znaci nema mrznje medju obicnim ljudima, iako kao sto kazes, vise ima mrznje ovdje na forumu nego u stvarnom zivotu..i ja sebe nekad uhvatim da uletim nekad u diskusiju, kad me neko isprovocira, iako u sustini nema nema u meni nikakve mrznje prema drugim narodima..
-
grunf 1
#4 Re: Vi ste prvi poceli- cetiri carobne rijeci!
Nazalost ima je, i uvijek nas tako brutalno podsjete na nju...KREMEN wrote:Ja mislim da nema toliko mrznje, sjecam se poslije rata u kojem nisam bio, odem kuci u mjesto gdje je bio krvavi sukob izmedju Hrvata i Bosnjaka..
NASILJE:
Navijač Sarajeva ubijen na ulici u Širokom Brijegu