VEZITE SE POLIJECEMO
-
Santos
#1 VEZITE SE POLIJECEMO
Eto nas u nase krajeve.Kako ko ja stizem uskoro u moj seher Rajvosa.2 sedmice jebiga.Bolje ista nego nista.Jest se sastavilo te Bozic pa Bajram pa Nova Godina.Hocu se i iscugat.Bas fino.Sretan put i ostalim koji idu u BiH za predstojece praznike.Dernek se sprema a mene jos nema.
- karanana
#2 Re: VEZITE SE POLIJECEMO
Dobro nam dosao. I ponesi puno poklona a bogami i zive love - dolara/pesosa da nas jos vise obradujes.Santos wrote:Eto nas u nase krajeve.Kako ko ja stizem uskoro u moj seher Rajvosa.2 sedmice jebiga.Bolje ista nego nista.Jest se sastavilo te Bozic pa Bajram pa Nova Godina.Hocu se i iscugat.Bas fino.Sretan put i ostalim koji idu u BiH za predstojece praznike.Dernek se sprema a mene jos nema.
- rajvosa^
#4 Re: VEZITE SE POLIJECEMO
Ja frajera sto nam (nekima) vadi frzuSantos wrote:Eto nas u nase krajeve.Kako ko ja stizem uskoro u moj seher Rajvosa.2 sedmice jebiga.Bolje ista nego nista.Jest se sastavilo te Bozic pa Bajram pa Nova Godina.Hocu se i iscugat.Bas fino.Sretan put i ostalim koji idu u BiH za predstojece praznike.Dernek se sprema a mene jos nema.
-
Svemirski_Jebach
fakat. jos karte po 700 larado
a iz minkena 300 ojra

- wels
Do Minhena za 12 EUR
MInhen, 29.11.2006. - Aviokompanija Lufthansa predstavila je danas, 28. novembra na konferenciji za novinare u Sarajevu novi sistem tarifiranja, tzv. "point to point" saobraćaja, koji će biti u funkciji zvanično od 15. decembra 2006. Više...

http://72.14.221.104/search?q=cache:sCS ... =clnk&cd=4
MInhen, 29.11.2006. - Aviokompanija Lufthansa predstavila je danas, 28. novembra na konferenciji za novinare u Sarajevu novi sistem tarifiranja, tzv. "point to point" saobraćaja, koji će biti u funkciji zvanično od 15. decembra 2006. Više...
http://72.14.221.104/search?q=cache:sCS ... =clnk&cd=4
-
furlan
[quote="shadow"][quote="SherlockHolmes"]hocete vi u cemeriku, hocete
[/quote]
8 sati u havi i eto me u seheru. Ovi iz Evrope sto idu autima zaglave i po 24 sata u guzvi..jebo blizinu ba
[/quote]
Jeste ali 5-6 puta u toku godine je 5-6 puta.Haman ko'da sam stalno dole.
8 sati u havi i eto me u seheru. Ovi iz Evrope sto idu autima zaglave i po 24 sata u guzvi..jebo blizinu ba
Jeste ali 5-6 puta u toku godine je 5-6 puta.Haman ko'da sam stalno dole.
-
shadow
Pa desavalo se i meni da zbog losih vremenskih uslova i otkazanog leta prespavam u hotelu. Nema tu nista lose, osim ako ides sa bosanskim pasosem, onda si donji. Sa americkom sharom dobijes prevoz od i do nekog hotela u koji te smjeste, i sutradan fino odmoran nastavis put. Kad god se desi tako neko neplanirano sranje onda se treba boriti da ti urade upgrade karte i letis business klasom ko dingospo. A kad letim business klasom jebe mi se kad i gdje cu aterirati
samo narucujem i zajebajem 
- kekec
Koja prepotencija.shadow wrote:Pa desavalo se i meni da zbog losih vremenskih uslova i otkazanog leta prespavam u hotelu. Nema tu nista lose, osim ako ides sa bosanskim pasosem, onda si donji. Sa americkom sharom dobijes prevoz od i do nekog hotela u koji te smjeste, i sutradan fino odmoran nastavis put. Kad god se desi tako neko neplanirano sranje onda se treba boriti da ti urade upgrade karte i letis business klasom ko dingospo. A kad letim business klasom jebe mi se kad i gdje cu ateriratisamo narucujem i zajebajem
Kompanija gleda PUTNIKA, a ne ko ima kakav pasos. Ako se nesto desi,
SVI putnici se obezbjedjuju na isti nacin. Kada bi kompanija vrsila segregaciju
prema pasosu, brzo bi zavrsila ili bi placala velike odstete.
Eto, zbog nevremena u SA, avion sleti u Bec. I kada se stvore uslovi, avion ponovo
poleti i za cca 2 sata si u SA. I kakvog ti tu gospodina mozes glumiti i koliko bi ti
mogao narucivati i zajebavati? Dva sata.
Da ti nije mnogo da budes gospodin cijela dva sata.
Ma budi bolan ono sto jesi, pa kud puklo da puklo.
-
shadow
kekec wrote:Koja prepotencija.shadow wrote:Pa desavalo se i meni da zbog losih vremenskih uslova i otkazanog leta prespavam u hotelu. Nema tu nista lose, osim ako ides sa bosanskim pasosem, onda si donji. Sa americkom sharom dobijes prevoz od i do nekog hotela u koji te smjeste, i sutradan fino odmoran nastavis put. Kad god se desi tako neko neplanirano sranje onda se treba boriti da ti urade upgrade karte i letis business klasom ko dingospo. A kad letim business klasom jebe mi se kad i gdje cu ateriratisamo narucujem i zajebajem
![]()
Kompanija gleda PUTNIKA, a ne ko ima kakav pasos. Ako se nesto desi,
SVI putnici se obezbjedjuju na isti nacin. Kada bi kompanija vrsila segregaciju
prema pasosu, brzo bi zavrsila ili bi placala velike odstete.
Eto, zbog nevremena u SA, avion sleti u Bec. I kada se stvore uslovi, avion ponovo
poleti i za cca 2 sata si u SA. I kakvog ti tu gospodina mozes glumiti i koliko bi ti
mogao narucivati i zajebavati? Dva sata.
Da ti nije mnogo da budes gospodin cijela dva sata.
Ma budi bolan ono sto jesi, pa kud puklo da puklo.![]()
hajde mojne tisra kad ne znas o cemu pricam. Pasos sam spomenuo iz razloga jer ne smijes izaci iz zgrade aerodroma ukoliko nemas vize. Primjer koji mi se desio zadnji put: avion iz Sarajeva zakasnio za Milano, u Milanu nam naravno vec pobjegao avion za USA - moramo prespavati. Ja sa americkim pasosem dobijem voucher i prevoz do hotela te kartu za sutrasnji let a poznanici koji imaju samo bosanski pasos ne mogu cak ni izaci iz zgrade aerodroma. Mogu samo spavati u hotelu na aerodromu-ako tamo nema mjesta onda su ga popusili. Njih su vratili u ZG pa su ih sutradan ponovo slali za Milano. O tome pricam. Znam i sam koliko sam puta najebao zbog tog bosanskog pasosa, koliko sam puta izdvojen iz grupe, pretresan, maltretiran, osjecas se tako jadno. Zato sam taj bosanski cim je dosla americka shara fino zafrljacio s balkona u ocean
A upgrade karte nisam ni trazio vec su mi sami dali sutradan kad sam chekirao kartu i onda 8 sati (a ne 2
Znam, nineac, od svih kompanija AlItalia je ubjedljivo najgora. Zadnji put sam upravo s njima letio, to im je prvi a zakleo sam se i poslijednji put da od mene dolara dobiju. Imaju najgore usluge, neljubazni su i u pravu si, niko ne zna beknuti engleskog, razocarali su me. Ubjedljivo najbolje iskustvo imam sa british-om, malo su papreni ali vrijede.