pocela je malo prica o ovome na temi "samohrane majke"

urbanagerila je imao neke nedoumice i zatrazio savijet...takodje je bila tema klub razvedenih...ali evo mali kutak za sve one koji su imali to iskustvo s druge strane medalje...pa evo ako nas ima jos sa slicnih iskustvima da ih podijelimo sa urbanomgerilom a i ostalim zainteresiranim posto se prethodna tema odnosila samo na samohrane majke
odmah da kazem da iz licnog iskustva i iskustva par blizih prijatelja cini mi se da problemi na koje nalete muskarci i zene u romanticnim odnosima sa nekim ko se razvodi ili je razveden nisu bas isti, mada se neki preklapaju....

koliko sam primjetila za veci dio zenske populacije najveci problem je bio u slucajevima gdje postoje i djeca, konstantno prisustvo te trece dimenzije u vezi, i to cesto skalkulisano i s namjerom

kod muskih sam obicno slusala pitanja tipa ako ona jos komunicira s bivsim (posebno u vezi djece) hocu li ja izvisiti, ono hoce li mu se ona vratiti?

kako se nositi s ovakvim problemima, da li se uopste nositi s njima, i uopste je li to na toj osobi s kojom ste u vezi da rijesi ili na vama?
evo da prosirimo malo temu: ako niste do sada imali vezu sa nekim ko se razvodi ili ko je razveden, da li biste se ikad upustili u takvu? zasto? ili zasto ne?
i kako sve ovo izgleda iz perspektive one osobe koja je bila u braku....