Veza sa udatom zenom

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Ramzess Veliki

#76 Re: Veza sa udatom zenom

Post by Ramzess Veliki »

seln wrote:Ja stvarno nekad nisam nacisto...jebu li Bosanci radi orgazma ili da bi se mogli hvalisati?
Ovo drugo ... ali si znao odgovor, priznaj. :lol:
frameni

#77 Re: Veza sa udatom zenom

Post by frameni »

Ramzess Veliki wrote:
frameni wrote:
Ramzess Veliki wrote: A ti si curica? :lol: A pišeš kao klinjo koji je tek otkrio da klikeri nisu sve na svijetu. :lol:
Sad razumijem reakciju - ne bih ti trebao rušiti idealizam života koji su ti prenijeli Barbi i Ken ... bolje da još dugo godina živiš u oblacima.

Curica,dobro i davno sam prevazisla zivot u oblacima za razliku od tebe.U nedostatku pravih argumenata povlacis djecije konstatacije,tipicno za nezrelu osobu.
sha_ba

#78 Re: Veza sa udatom zenom

Post by sha_ba »

moda56 wrote:
seln wrote:Ja stvarno nekad nisam nacisto...jebu li Bosanci radi orgazma ili da bi se mogli hvalisati?
oni dozive orgazam tek kad jaranima ispricaju :D
:lol: :lol:
Joker88

#79 Re: Veza sa udatom zenom

Post by Joker88 »

moda56 wrote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ramzess Veliki

#80 Re: Veza sa udatom zenom

Post by Ramzess Veliki »

frameni wrote:
Curica,dobro i davno sam prevazisla zivot u oblacima za razliku od tebe.U nedostatku pravih argumenata povlacis djecije konstatacije,tipicno za nezrelu osobu.
A za šta ti to trebaju argumenti ... oj živote ... za to da se desetak žena dovuku u planinarski dom i da se prcaju sa nepoznatim likovima? Hoćeš da ti nacrtam kako to izgleda? Ili da te odvedem tamo. :lol:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#81 Re: Veza sa udatom zenom

Post by ladyblue18 »

frameni wrote:
:?
MedenoSrce

#82 Re: Veza sa udatom zenom

Post by MedenoSrce »

Sto jes jes Ramke je bombas samoubica, bar sto se moje perspektive tice a svakakvih sam ljudi upoznala u zivotu.
WildRedRose

#83 Re: Veza sa udatom zenom

Post by WildRedRose »

moda56 wrote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
frameni

#84 Re: Veza sa udatom zenom

Post by frameni »

Ramzess Veliki wrote:
frameni wrote:
A za šta ti to trebaju argumenti ... oj živote ...

Sad razumijem reakciju - ne bih ti trebao rušiti idealizam života koji su ti prenijeli Barbi i Ken ... bolje da još dugo godina živiš u oblacima.

Kad sam spomenula argumente mislila sam na zadnju recenicu.Odgovor nije ni bitan.Samo ti zivi u pismenoj fikciji,lijepo je to ko moze.
Last edited by frameni on 30/04/2013 22:56, edited 1 time in total.
seln

#85 Re: Veza sa udatom zenom

Post by seln »

Ramzess Veliki wrote:
frameni wrote:
A za šta ti to trebaju argumenti ... oj živote ... za to da se desetak žena dovuku u planinarski dom i da se prcaju sa nepoznatim likovima? Hoćeš da ti nacrtam kako to izgleda? Ili da te odvedem tamo. :lol:
To mora da je bio kolektivni izlet preduzeca "Cat House".
Ramzess Veliki

#86 Re: Veza sa udatom zenom

Post by Ramzess Veliki »

frameni wrote:Kad sam spomenula argumente mislila sam na zadnju recenicu.Odgovor nije ni bitan.Samo ti zivi u pismenoj fikciji,lijepo je to ko moze.
Odlično. Ja ću živjeti u pismenoj fikciji, a ti to čitaj kao zabavno štivo, kako si trebala i čitati a ne glumiti spasioca čovječanstva od moje fikcije.
A odakle ti ideja da kažeš da pišem fikciju?
Ako su tvoja iskustva skromna, ne znači da smo svi tih skromnih iskustava.
I škole ti, piši na temu ako imaš nešto pametno za reći. Kupiće ti ćiko Ramzes sladoled ako budeš dobra. :D
CaneBos

#87 Re: Veza sa udatom zenom

Post by CaneBos »

Ramzess Veliki wrote:
frameni wrote:Kad sam spomenula argumente mislila sam na zadnju recenicu.Odgovor nije ni bitan.Samo ti zivi u pismenoj fikciji,lijepo je to ko moze.
Odlično. Ja ću živjeti u pismenoj fikciji, a ti to čitaj kao zabavno štivo, kako si trebala i čitati a ne glumiti spasioca čovječanstva od moje fikcije.
I škole ti, piši na temu ako imaš nešto pametno za reći. Kupiće ti ćiko Ramzes sladoled ako budeš dobra. :D
Ne mislim da momak pise fikciju, prica cak ni po cemu nije nevjerovatna, vec nalikuje danasnjoj svakodnevnici. Usred sveobuhvatne moralne dekadencije, meni je samo jedna stvar bila za nepovjerovat' u njegovoj prici..a to je njegovo odbijanje da sudjeluje u free predstavi :D Bogati djes ti bio pa te promasih..onomad nekad kad sam ja cura za udaje bila?? :D :D
frameni

#88 Re: Veza sa udatom zenom

Post by frameni »

Ramzess Veliki wrote:

Ok,zabavno stivo sa elementima fantazije,mozda su moja iskustva skromna ali znam da ne bih ucila od takvih kao sto si ti :D
Ramzess Veliki wrote:
Nikad sinko udatu ženu, nikad ... ni curu od prijatelja.
Ako je napisana recenica tacna za ovo veliki :thumbup:
van helsing

#89 Re: Veza sa udatom zenom

Post by van helsing »

Nikad,ali nikad zenu ili curu od prijatelja.
Ostale...welcome :grin: ......

Tapatalk 2
Ramzess Veliki

#90 Re: Veza sa udatom zenom

Post by Ramzess Veliki »

CaneBos wrote:
Ramzess Veliki wrote:
Ne mislim da momak pise fikciju, prica cak ni po cemu nije nevjerovatna, vec nalikuje danasnjoj svakodnevnici. Usred sveobuhvatne moralne dekadencije, meni je samo jedna stvar bila za nepovjerovat' u njegovoj prici..a to je njegovo odbijanje da sudjeluje u free predstavi :D Bogati djes ti bio pa te promasih..onomad nekad kad sam ja cura za udaje bila?? :D :D
Eh ... trebala si gledati ispod šanka ... :lol:
Više ne pijem ... otkad me mašilo to sudjelovanje. :lol:
Ramzess Veliki

#91 Re: Veza sa udatom zenom

Post by Ramzess Veliki »

frameni wrote: Ok,zabavno stivo sa elementima fantazije,mozda su moja iskustva skromna ali znam da ne bih ucila od takvih kao sto si ti :D
... slažem se ... neka iskustva je bolje zaobići u velikom luku. :thumbup:
Ramzess Veliki wrote:
Nikad sinko udatu ženu, nikad ... ni curu od prijatelja.
frameni wrote:Ako je napisana recenica tacna za ovo veliki :thumbup:
A tako je to i danas među mojim prijateljima. Čovjeka od životinje razlikuje nepostupanje po nagonima nego po svojoj volji. Ali da se ne zamjerim onima koji bi prijatelju kresnuli i ženu i babu i ljubavnicu - stvar opredjeljenja. :D
CaneBos

#92 Re: Veza sa udatom zenom

Post by CaneBos »

Ramzess Veliki wrote: Eh ... trebala si gledati ispod šanka ... :lol:
Više ne pijem ... otkad me mašilo to sudjelovanje. :lol:
Sta da ti kazem Rami moj..nije se redu docero' ko' nije i precero'.. :D
aldenkoo

#93 Re: Veza sa udatom zenom

Post by aldenkoo »

A bilo je... Muz radio vani.starija par godina,dugo je poznavao i bas,bas mi se svidjala kada sam bio mladji... i naletih na nju na sax chatu... i krenulo dopisivanje... i malo pomalo i kod nje u stan.. :) i trajalo je neko vrijeme... onda sam nestao jer je postalo ucestalo... :) a niko nikada nije saznao naravno.. :)
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#94 Re: Veza sa udatom zenom

Post by Velkoski »

aldenkoo wrote:A bilo je... Muz radio vani.starija par godina,dugo je poznavao i bas,bas mi se svidjala kada sam bio mladji... i naletih na nju na sax chatu... i krenulo dopisivanje... i malo pomalo i kod nje u stan.. :) i trajalo je neko vrijeme... onda sam nestao jer je postalo ucestalo... :) a niko nikada nije saznao naravno.. :)
Evo upravo je saznao cijeli forum.
aldenkoo

#95 Re: Veza sa udatom zenom

Post by aldenkoo »

mleetavi wrote:
aldenkoo wrote:A bilo je... Muz radio vani.starija par godina,dugo je poznavao i bas,bas mi se svidjala kada sam bio mladji... i naletih na nju na sax chatu... i krenulo dopisivanje... i malo pomalo i kod nje u stan.. :) i trajalo je neko vrijeme... onda sam nestao jer je postalo ucestalo... :) a niko nikada nije saznao naravno.. :)
Evo upravo je saznao cijeli forum.
hahaha... mislio sam na to o kome se radi... a bilo je lijepo,jako lijepo...
Ramzess Veliki

#96 Re: Veza sa udatom zenom

Post by Ramzess Veliki »

što me sad zabrinu ... ja tolike godine vani radio ... :shock:
suspect_zero

#97 Re: Veza sa udatom zenom

Post by suspect_zero »

Ramzess Veliki wrote:

:lol: :lol: :lol: ....sada će se mnogi zabrinuti :D
aldenkoo

#98 Re: Veza sa udatom zenom

Post by aldenkoo »

Ramzess Veliki wrote:
hahaha.. dont worry... sto neznas nemoze skoditi...
Gradski

#99 Re: Veza sa udatom zenom

Post by Gradski »

frameni wrote:

Ovo je ona naša poznata bosanka prepoštena. :lol: Neće ona to ma i nije možda za toga ne privlači je to nema osjećaja nit užitka. :-)
Efedrin

#100 Re: Veza sa udatom zenom

Post by Efedrin »

imao sam vezu sa udatom, jednostavno ne znam ni sta mi bi, mah, djete moze se reci, klinac od 18, mozda i 19 godina, njen rodjak me upoznao sa njom, zenom koja ima troje djece, muza, koja je kasnije "pukla na mene", dao joj moj broj njen rodjo i pisala mi da joj je brak jako bitan, da hoce da budemo diskretni (rekoh que), i hajd, da neduljim, upadnemo u šemu ja kod nje dodjem, a zima, s posla umoran, smrzo se, ona to je kafa, to su poljupci, slatke rijeci, maženje i onda bum -trash- splash i pali kuci mali :lol: jednom sam joj muza sreo samo sto sam izasao iz kuce i udaljio se mozda pedesetak metara, tada sam ga prvi put i vidio, jer mi je rekla koje auto vozi, itd... Od svega toga najvise se sjecam poza, jer sam mjenjao sa njom kako hocu, pocelo je to vise u glupiranje prelaziti, sve dok mi nije rekla da izgleda se zaljubila... kasnije sam odustao... i da, sjetih se da nikad mi nije dala da "vadim", uvjek me stisne nogama ili nekako drukcije, ovisi o pozi, kao popila je tablete, a meni je to vazda bilo sumnjivo i uvjek, al uvjek sam ga vadio...
Post Reply