Veza sa udatom zenom
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Turskadusa
#1 Veza sa udatom zenom
Da li je neko bio u toj situaciji ? ... Imam 24 godine i slucajno prije dvije godine sam upoznao stariju udatu zenu.(13godina starija),i krenulo je dopisivanje tamo vamo,sve kroz zajebanciju i svidimo se jedno drugom i uletimo u semu.Ona zivi u inostranstvu i dolazila je ovdje proslo ljet i upoznamo se mi. Izlazili smo nekoliko puta tako,poljubili smo se i na tome je sve ostalo,za prvo vidjenje.I opet smo nastavili dopisivanje,ali ne klasicno ...Bilo je sada tu mnogo lijepih rijeci,njeznih i osjetio sam da ima tu nesto vise od same strasti,i nastavili smo tako do slijedeceg vidjenja u decembru.Na Jahorini smo bili,i tada je pao prvi sex.( vodjenje ljubavi,kao prvi put).Ona je otisla i mislio sam da cu se ohladiti,ali jok bilo je jos jace u meni nesto..Shvatio sam da sam se zaljubio.Imala je pravu pricu za mene,bila u svakom trenutku sa mnom i nije mi izlazila iz glavve. Ali najgore od svega imala je dvoje djece i jedan stabilan brak.Kad kazem stabilan,muz joj je bio vjeran,imali su novca.Nikad se nije zalila da ima probleme niti bilo sta (I siguran sam da je tako,jer joj je lik zvijezde s neba skidao)..Cesto je putovala sa muzem po cijelom svijetu,meni to u startu nije smetalo,da bi kasnije osjetio jednu dozu ljubomore...Jednostavno nisam bio svjestan u sta sam upao ...Birala je trenutke kada ce da se dopisuje sa mnom i kada ce da mi se javlja,jednostavno dobijao sam premalo paznje...To mi je u startu bilo ok ali kasnije ne...Pa ubaci poneku sliku sa muzem sa putovanja...a meni nista nije vise svejedno bilo ! Javljala se,pricali smo ,,,izjavljivala mi je ljubav,mnogo puta sam htio radi sebe da prekinem..ali padao sam na njene suze na njenu pricu ..i eto prije mjesec sam prekinuo sve kontakte..zvala me slalal poruke ,a ja sam ostao hladan na to ..(Hladan prema njoj a u meni gori sve).Vjerovatno nije zeljela da izgubi tu sigurnost pored muza a i cerke su jos male...Jako je bila proracunata..Razmisljala glavom,a ja sam se previse opustio u to, vjerujuci da nema sanse da se mogu zaljubiti ali eto ...desilo mi se iako je udata iako je starija ...zaljubio sam se,bio sa njom godinu dana..svaki dan smo se culi ..I sada mi opet fali,opet me nesto povuce da joj se javim,i da se gledamo i pricamo ...Ali mislim da je bolje za mene da krenem dalje,da zaboravim na sve ovo,i da je ona za mene nedostizna? sve ja to znam ..ali kako srcu dokazati ... Eto ljudi moji,...Pazite sta radite,ne igrajte se muskarci sa ozenjenim a vi djevojke sa udatim ...jer srce je ludo !!!
- Kal El
#2 Re: AW: Veza sa udatom zenom
Ja sve čekam neko pitanje, a on nam roman ispisa..
- madner
#5 Re: Veza sa udatom zenom
Nego kakav je bio seks? 
- graue_maus
#6 Re: AW: Veza sa udatom zenom
ma covjek se rjesio dusevnog tereta , vjerovatno nije smio nikom u svojoj mahali ispricat ......Kal El wrote:Ja sve čekam neko pitanje, a on nam roman ispisa..
-
miki.ba
#7 Re: Veza sa udatom zenom
Oooo kako bi te ja prebio, ono jaranski, pa bolan bolan kako ceš se zaljubiti u udatu ženu sa dvoje djece.
Zar ima tolkih zagoretina?
Zar ima tolkih zagoretina?
-
sha_ba
#8 Re: Veza sa udatom zenom
jos jedna sapunica na pomolu...
nick sve govori

nick sve govori
- tendzera
#9 Re: Veza sa udatom zenom
Jbg da si je bar tantrcio,ovako nista. 
-
sha_ba
#11 Re: Veza sa udatom zenom
pa jes'tendzera wrote:Jbg da si je bar tantrcio,ovako nista.
sad hoce da je zeni
- tendzera
#12 Re: Veza sa udatom zenom
Sto se izblamirasha_ba wrote:pa jes'tendzera wrote:Jbg da si je bar tantrcio,ovako nista.![]()
![]()
sad hoce da je zeni
-
sokkia
#14 Re: Veza sa udatom zenom
pa kuberlator.sha_ba wrote:ko ba?
-
sha_ba
#15 Re: Veza sa udatom zenom
sokkia wrote:pa kuberlator.sha_ba wrote:ko ba?
- Dragaaa
#16 Re: Veza sa udatom zenom
Ma što će ti to? Tebi 24, oko tebe žena tvojih godina, +/- koja godina, koliko hoćeš. Dođeš joj kao sezonska promjena, eto čisto da se nešto dešava. Neće ona napustit svoju porodicu zbog tebe. Sorry, ali tako je.
- didžej
#17 Re: Veza sa udatom zenom
pitanje za dame:
idu dvije zene ulicom i nose sladoled, jedna ga lize, druga ga grize, koja je od njih dvije udata?
idu dvije zene ulicom i nose sladoled, jedna ga lize, druga ga grize, koja je od njih dvije udata?
- rumFo
#18 Re: Veza sa udatom zenom
Dragaaa wrote:Ma što će ti to? Tebi 24, oko tebe žena tvojih godina, +/- koja godina, koliko hoćeš. Dođeš joj kao sezonska promjena, eto čisto da se nešto dešava. Neće ona napustit svoju porodicu zbog tebe. Sorry, ali tako je.
- DennyBoy
#19 Re: Veza sa udatom zenom
Gorit ce sve u tebi kad te nafata Hamid

- Hank Moody
#20 Re: Veza sa udatom zenom
i šta bi kad si se probudio
- irac300
#21 Re: Veza sa udatom zenom
Umjesto da uživaš u karindžanju milfače, ti k'o posljednja pizda o nekom zaljubljivanju. Haj' bjež'...
-
lavic
#22 Re: Veza sa udatom zenom
To se suti i "cejfi", a ti se zaljubio.... levatino
- ho oponopono
#23 Re: Veza sa udatom zenom
...ma javiće se ona tebi kad dođe opet na ljetovanje a ti ćeš ko cuko njoj otrčati
...gle fine žene, malo promjene na ljetovanju pored živog muža...još jedna Mišel krevet je sve što daje i tu se priča završava! 
- frameni
#24 Re: Veza sa udatom zenom
Ta prica o stabilnom braku je gomila gluposti,mislim da je doticna dama upala u bracnu monotoniju i tu si ti dosao kao osvjezenje.Zao mi je sto sad prolazis kroz taj period ali ko se igra vatrom od iste bude opecen.Mani se trazenja ljubavi na internetu 
- kritichar
#25 Re: Veza sa udatom zenom
eh tako će i tvoju ženu neko vodati po Jahorini i raznim hotelima, parkinzima....