Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
armminn wrote:S djevojkom sam paar mjeseci.Ona je stvarno dobra,kulturna,mirna cura.Draga mi je i sve.Nego mi je postalo dosadno nije mi toliko zanimljiva,nekada me privlači,nekada ne..Sta ja znam,nemam uzbudjenja,nešto da me tjera da otkaciim za njom..Cura je biser,rijetka,i već dugo razmišljam kad ne ide,ne ide...
armminn wrote:S djevojkom sam paar mjeseci.Ona je stvarno dobra,kulturna,mirna cura.Draga mi je i sve.Nego mi je postalo dosadno nije mi toliko zanimljiva,nekada me privlači,nekada ne..Sta ja znam,nemam uzbudjenja,nešto da me tjera da otkaciim za njom..Cura je biser,rijetka,i već dugo razmišljam kad ne ide,ne ide...
Nju oženi, a nađi drugu koja pristaje na baš sve
Tako i mi zene se udamo, i onda trazimo frajera sa strane
Nju oženi, a nađi drugu koja pristaje na baš sve
Tako i mi zene se udamo, i onda trazimo frajera sa strane
80% uspješnih brakova je samo iluzija za javnost i djecu. I žene i muškarci varaju obično sa stalnim ljubavnicima.
Žene više, ali muškarci lošije sakrivaju.
esmasaric wrote:80% uspješnih brakova je samo iluzija za javnost i djecu. I žene i muškarci varaju obično sa stalnim ljubavnicima.
Žene više, ali muškarci lošije sakrivaju.
Znam ja. Imam mačke.
koje su to mace esmice jel puno grebu veza treba da ima strasti ako nema strasti iskri batali to stari nije ti seka da je cuvas za ruku ili da si fin budi malo grub ne previse n cure vole badass