Veza preko interneta
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Tesnim
#1 Veza preko interneta
interesuje me ima li neko od vas ko je stupio u brak nakon poznanstva preko interneta??
to je danas sve cesce i cesce, no sta vi misliti o tome??
to je danas sve cesce i cesce, no sta vi misliti o tome??
- Saian
koji kua, jel mi prichamo o istom forumu, mene nekako ove safunjice obAdjuDena wrote:Sjecate li se price kada je "jedan forumas" varao zenu sa "jednom forumasicom" i zenina prijateljica je otvorila temu da nam to isprica?
Sak je i slala njigove nick-ove na pp![]()
- Saian
#9 Re: Veza preko interneta
de ljudi ne lozhite, forum ce (p)ostat brachna agencija za srednjovjechneMinnela wrote:nisam,ali znam neke koji jesuTesnim wrote:interesuje me ima li neko od vas ko je stupio u brak nakon poznanstva preko interneta??
to je danas sve cesce i cesce, no sta vi misliti o tome??![]()
![]()
a sto pitasjesi to kakvu upoznao preko interneta
![]()
- anais_nin
#10 Re: Veza preko interneta
sto si se to odmah prepao?Saian wrote:de ljudi ne lozhite, forum ce (p)ostat brachna agencija za srednjovjechneMinnela wrote:nisam,ali znam neke koji jesuTesnim wrote:interesuje me ima li neko od vas ko je stupio u brak nakon poznanstva preko interneta??
to je danas sve cesce i cesce, no sta vi misliti o tome??![]()
![]()
a sto pitasjesi to kakvu upoznao preko interneta
![]()
![]()
![]()
- anais_nin
evo i ja se ceskam po glavidinchy84 wrote:Dena wrote:Sjecate li se price kada je "jedan forumas" varao zenu sa "jednom forumasicom" i zenina prijateljica je otvorila temu da nam to isprica?
Sak je i slala njigove nick-ove na pp![]()
![]()
![]()
- abondanzieri
Deder ti nama pokazi te svoje atribute,mozda se nesto i bude dalo sreditiDaphna wrote:
Zakazali mi atributi
- green man
Te veze preko neta me podsjetiše na jednog jarana koji se virtuelno "zabavljao" sa jednom holanđankom od koje je dobio jednu u najmanju ruku neobičnu ponudu.Naime,ponudila mu je brak(odnoso mogućnost dobijanja holandskog državljanstva) ako joj on zauzvrat pomogne u pokušaju samoubistva.Od tog momenta se više nikad nisu čuli
...Pitam se zašto?
Zato sam vrlo skeptičan po pitanju cyber ljubavi...
Zato sam vrlo skeptičan po pitanju cyber ljubavi...
- SsTtEeLlAa
Veza preko neta moguca .....moja sestra i njen sadasnji momak upoznali se tako ( igrom slucaja
) i u super vezi su vec godinu i pol....kako sada stvari stoje i vjencanje nije iskljuceno
Prema tome veze na taj nacin postoje i traju, so go for it
Prema tome veze na taj nacin postoje i traju, so go for it